Sexlegetøj

Lingeri

Apotek

Fetish

Mærker

winkwink's blog med tips og tricks om sex og samliv!

 • Sexlegetøj: Danskerne er vilde med kraftige vibratorer

  Her hos Winkwink.dk ønsker vi at lære vores kunder bedre at kende, og derfor laver vi en gang imellem nogle små undersøgelser om deres vaner og præferencer til sexlegetøj.  Vi har før blandt andet spurgt til deres sexvaner, deres perfekte påskedag og den perfekte bøf og blowjob-dag.

  I sidste uge spurgte vi så endnu engang til jeres hemmelige våben i natskuffen – nemlig jeres vibratorer. Hæng med og se hvad I har svaret nedenunder.

   

  Hver tredje ejer mindst 2 vibratorer

  Som vores lille undersøgelse viser, så er I ikke blege for at indrømme jeres kærlighed for vibratorer. I er nemlig helt tosset med dem! Som nogen af jer kommenterer, har vibratoren forbedret jeres sexliv betydeligt. Mange giver også udtryk for, at jo mere indstillinger og vibrationsniveauer, jo bedre er det. Faktisk er I så vilde med det, at hver tredje ejer mindst 2 vibratorer, mens hvert femte ejer mere end 5 vibratorer i natskuffen. Derudover er der knap 10%, som endnu ikke har prøvet det, men lysten til at eksperimentere med vibratorer er der.

   

  Hver anden har anvendt en vibrator inden for den seneste uge

  Der er ingen tvivl om, at vores kunder er vilde med at spice op i soveværelset. Over halvdelen af jer siger, at I har brugt en vibrator inden for den seneste uge. Spørger man til hvordan I bruger vibratoren primært til, er det tydeligt, at den anvendes til enten ren nydelse alene eller som en del af forspillet, hvor vibratoren anvendes primært til klitoris, intern og g-punkt stimulation. Så hvis I tror, at danskerne er til kedelig vanillesex, så kan I tro om igen. Der sker nemlig rigtig mange kinky sager bag soveværelset og vi er glade for, at vores kunder bruger deres vibratorer meget flittigt.

   

  2/3 opnår altid en orgasme med brug af vibrator.

  Knap 60% af vores deltagere opnår altid en orgasme med brug af en vibrator. Der kan selvfølgelig være mange grunde til hvorfor I netop anvender en vibrator, men der er også nogle som ikke kan opnå orgasme uden brug af den. Der tyder derfor også på, at anvendelsen af en vibrator i soveværelset anses som en hjælpende hånd til at opnå en bedre orgasme samt oplevelse i soveværelset.

  Vores resultater viser også, at vores kunder er meget åben om jeres brug af vibratorer til jeres partner og venner. Kun 10% af jer siger, at jeres vibrator er en hemmelighed. Det er vi selvfølgelig glade for. Her hos Winkwink mener vi jo, at sexlegetøj er en dejlig ting og burde ikke være hemmeligt. Jo mere åben og ærlige vi er omkring vores sexlegetøj, jo bedre selvtillid og selvfølgelig bedre sexliv får vi.

  Spørg vi til hvad I går op i og prioriterer, når I vælger vibratorer er det tydeligt, at effektiviteten skal være max i orden og at de skal levere kraftige vibrationer (84%). Desuden svarer over halvdelen, at vibratoren skal være 100% kropsvenlig. På trods af, at de fleste har et ønsket om, at vibratoren skal levere kraftige vibrationer, svarer halvdelen også, at I går op i, at vibratoren skal være lydløs. Set fra vores kunders synspunkt, så skal den optimale vibrator derfor være meget kraftig men lydsvag, og ikke mindst til under en plovmand.

  I vores webshop winkwink.dk har vi et stort udvalg af kraftige og lydsvage vibrator. Blandt andet kan vi anbefale vores minivibrator med klitorispirrer fra Fun Factory eller vores hjerteformet minivibrator fra Rianne S.

  Blandt de laveste svarprocent, viser vores undersøgelse, at vores kunder er rimelige ligeglade med vibratorens design og æstetikken, samt om den er gennemtestet. Valget af vibrator er selvfølgelig meget individuelt og subjektivt, men produktets funktionalitet er en afgørende faktor for vores kundernes valg.

  Her hos Winkwink takker vi rigtig mange gange for jeres besvarelse. Vi vil i fremtiden bestræbe os på at finde de rette vibratorer, som passer til netop jeres behov og ønsker.

 • Drømmejobbet – Mille er ansat til at teste sexlegetøj

  Tilbage i efteråret 2015 ansatte vi Mille på Winkwink.dk til at teste sexlegetøj og siden da har vi sendt mange spændende typer sexlegetøj ind af døren. 

  Den iøjefaldende titel skyldes at Mille altid har haft en stor interesse for sex og sexlegetøj og, da Mille faldt over vores jobopslag  kunne hun bare ikke sige nej. Derfor sendte hun en ansøgning og har i dag stor glæde af at teste 1-2 produkter om måneden, som består af alt fra de nyeste vibratorer på markedet til frækt lingeri.

  Vil uddanne sig som sexolog

  Det var dog ikke helt tilfældigt at Mille fandt jobopslaget særdeles interessant. Mille havde nemlig en drøm om at blive sexolog og derfor var det nærliggende for hende at prøve en masse sexlegetøj.

  »Jeg blev legetøjstester, fordi jeg altid har haft stor interesse inden for området. Jeg har altid syntes at sexlegetøj er super spændende, da der findes så mange forskellige slags til alle typer mennesker. Jeg har også en drøm om at blive sexolog, så derfor vil jer gerne vide hvad der rører sig i den verden, så jeg vil kunne rådgive om de ting. « Udtaler Mille

  Det bedste sexlegetøj?

  Efter knap 1 år med sexlegetøj er Mille ved at danne sig et overblik over, hvilke produkter der virkelig rykker for kvinder og par.

   »Jeg har ikke nogle konkrete favoritter af sexlegetøj. Valget af legetøj afhænger helt af humør, stemning og situation. Om det skal være en vibrator, noget frækt lingeri, blindfold, håndjern mv. det kommer helt an på om jeg er alene, med min partner, om stemningen er rolig og romantisk eller lidt mere vild. Dog vil jeg dog sige at Womanizer var noget helt specielt« Udtaler Mille 

  Sexlegetøj er virkelig en god opfindelse men…

  Ifølge Mille er sexlegetøj et fantastisk supplement men på ingen måde en erstatning.

  »hvis ønsket er bedre sex vil jeg råde folk til at snakke med deres partner om lyster og fantasier og finde ud af om der er noget man kan sammen. Evt. at købe noget frækt undertøj sammen til en start. Kig rundt på nettet og se om i støder på noget legetøj i kan lide eller vil prøve sammen. Start med noget hvor du er tryg ved det, men samtidig super spændt på at prøve det..« Udtaler Mille

  Kunne du også godt tænke dig at blive sexlegetøj tester? Send din ansøgning til job@winkwink.dk

 • Hvordan introducere man rollespil?


  1) Hvad er din Fantasy?

  Hvis du allerede ved hvad din fantasi er, kan du springe videre, men hvis det er nyt for dig skal du først finde ud af hvad din fantasi er. Her er et par forslag hvis du har brug for lidt inspiration. Det kan være du synes at det kunne være sjovt med sekratæren og chefen, den frække student, politibetjenten, tjeneren eller måske noget helt andet? Husk at det kun er dig der sætter grænser for din fantasi så hvis du har din helt egen fantasi så er det da bare at komme i gang med den - Hvad stopper dig ?

  2) Hvordan siger man det lige til sin partner?

  Alle gode rollespil starter med at man deler sin fantasi, men det er lettere sagt end gjort. Der er flere måder at gøre det på, men hvis du skal gøre det lidt mere diskret kan du fx sige noget lignende "Jeg havde virkelig en fræk drøm om dig i nat. Du var en professor, og jeg var din elev..." Ved at inkludere din partner fra gør du det klart, at du godt kunne tænke dette og måske din partner hopper med på den og samtidig kan dele sin fantasi – Så er ligesom i gang med at snakke om jeres fantasier.

  Alternativ kan være at bringe det op efter sex, hvor i kan snakke om at næste gang skal det være vi skal gøre noget andet og så snakke om hvad i godt kunne tænke jer af nye ting i soveværelset – eller uden for soveværleset.

  Så prøv at få det sagt på en god og evt. diskret måde så det ikke lyder ”mærkeligt” hvis i normalt ikke snakker om den slags.

  3) Husk at have nogle grænser

  Det kan være en god ide at have nogle grænser. Det afhænger selvfølgelig helt af hvilken type rollespil i udøver, men hvis det fx er chefen og sekræteren og hun måske synes at hun bliver domineret lidt for meget er det en god ide at have et ord eller lyd hvis det er for meget. På den måde ved i også hvis det bliver for meget og ikke skal være bange for om din partner synes det er for meget eller ej.

  4) Sæt stemningen – Gør det ordenligt

  Hvis jeres rollespil skal blive en god oplevelse er det vigtigt at gøre det på den rigtige måde så det er vigtigt at i køber et rigtig politikostume, paryk og hvad der nu er nok til at sætte stemningen. Husk altid et sexet præg så du som mand gør noget ud af dig selv eller som kvinde har høj hæle på eller andre små detaljer som vi gøre lidt ekstra.

  Dog er det mindst ligeså vigtigt at i kan leve jer ind i de fantasier i har. Der vil næsten altid være en som dominere den anden på den ene eller anden måde.

  5) Glem ikke at have det sjovt

  Husk at det hele er for sjovt og det handler om at have det sjovt. Det kan føles som en del forbedredelse og arbejde men målet er jo større intimitet og bedre sex så husk at nyd det når i går i gang og giv jer god tid. Det er lidt en skam hvis det hele er over på 30 minutter. Man kan jo nemt få det til at være over 1-2 timer hvor i fx kombinere med massage, bondage leg osv.

  Hvis du kunne tænke dig et kostume ligesom dem du ser i artiklen kan du se mere under frække kostumer.

 • Hvornår kan man introducere sexlegetøj for sin partner?

  Synes du at jerer sexliv er gået lidt i stå og kunne du tænke dig at prøve sexlegetøj, men ved ikke hvordan du skal spørge din partner?

  Hvis du går med lidt overvejelser om at prøve sexlegetøj, men er usikker på om din partner er med på den kan det være lidt svært for du vil jo helst undgå at det bliver forstået som ”vores sexliv er kedeligt – jeg vil prøve noget nyt”.

  Derfor er det vigtigt at du lige tænker dig om inden du "kaster bolden op". Herunder finder du to gode måder at gøre det på:

  Overrask med gave

  Det kan være en god ide at købe det som en fræk gave til din partner. Når det er en gave og du ikke er 100% sikker på, hvad din partner kan lide kan det være en god ide at vælge et lidt mere uskyldigt produkt som i kan bruge sammen. Her kan du fx overveje at købe nogle håndjern, blindfold, par vibrator eller penis ring. Du går ikke helt galt med disse da det er ret uskyldigt og ofte en stor succes

  Snak om det

  Vi har alle forskellige forhold. Nogle af os snakker meget frit om hvad vi kan lide mens andre er lidt mere tilbageholdende. Hvis i er ret åbne i forhold til sex og hvad i kan lide kan du jo egentlig også ret nemt få det slynget ind i en sætning ”fuck det var dejligt sidst – jeg tænkte forresten på om du har lyst at prøve med lidt håndjern og blindfold en dag? Jeg tænkte det kunne være lidt sjovt og så det på den her shop den anden dag”

  Sådan introducerede vores sexlegetøj tester Mille for sin partner

  "Jeg kan ikke huske præcist hvordan og hvornår jeg introducerede sexlegetøj i mit parforhold.
  Jeg kan huske at det var mig der bragte emnet op. Vi havde været sammen i omkring et halvt år.

  Jeg har jo altid haft stor interesse for sexlegetøj og hele den verden. Jeg så et opslag om at der ville komme sexmesse til Danmark igen året efter. Så jeg spurgte om vi ikke skulle tage til den messe når den kom. Det ville han ikke helt til at starte med, og spurgte til hvorfor jeg så gerne ville.

  Jeg begyndte at snakke om min interesse for det hele og så kom snakken sådan lidt i gang omkring hver vores kendskab til sexlegetøj. Vi snakkede om vores lyster og holdninger til de forskellige ting.

  I forhold til hvordan vi fik introduceret sexlejetøj i vores hjem, skete fordi jeg blev inviteret med til et dildo party med nogle veninder. Jeg fandt en super lækker dildo og ringede til ham og fortalte om det, den ville han gerne købe til mig i gave. Så det var det første vi fælles blev enige om at købe.

  Grunden til at jeg har introduceret sexlejetøj i vores forhold er fordi jeg synes at det er super vigtigt at have i et forhold. Ikke fordi vi ikke har nok i hinanden. Men er man fælles omkring sexlejetøj, valget af det, brugen af det. Så synes jeg at man lære hinanden super godt at kende.

  Jeg synes selv at jeg kommer tættere på min partner. Vi finder hinanden på en anden måde, oplever nye ting sammen og søger nye veje og nye grænser sammen. Jeg oplever selv at det styrker vores intime bånd til hinanden.

  Så jeg anbefaler altid par at få sexlejetøj ind i deres parforhold. At finde det der passer til dem og styrker dem som par."

  Af Mille, Sexlegetøj tester hos winkwink.dk

 • Den bedste sexhistorie - Vinderen

  For 2 uger siden spurgte vi jer hvad jeres vildeste sexoplevelse og vi fik en masse super gode historier men herunder er den heldige vinder:

  Den mest fantastisk blind date

  "Det hele begyndte med en blind date, som min bedste ven havde arrangeret. Jeg skulle hente hende på en lille forstadsbanegård, hvorefter vi i min bil kørte ud til et aftalt sted, som lå et par kilometer derfra. På vejen faldt snakken hurtigt på brugen af sexlegetøj og andre spændende ting i soveværelset, idet det hurtigt gik op for os begge, at vi havde en fælles interesse.

  Vi når frem til det aftalte sted (en lysning i en skov i min barndomsby), hvor jeg havde medbragt en lille kurv med lidt lækker frugt, to glas og champagne. Vi begav os ind i skoven og kom hurtigt frem til lysningen. Vi slog et medbragt tæppe ud og poppede champagnen. Der gik ikke længe før end at vi ikke kunne holde fingrene fra hinanden, og det endte med at vi havde sex, og der blev ikke sparet på fantasien. Hun var bestemt, og jeg fulgte hendes bevægelser som om vi havde gjort det utallige gange, vi blev vildere og stønnede højere, så det gav genlyd igennem skoven.

  Pludselig greb hun ud efter hendes taske, og fremdrog en lille sølv genstand, hun gav den et lille vrid, og så begyndte den ellers at vibrere. Hun sad nu og red mig, imens hun forskellige steder på min krop brugte den lille vibrator, og inden vi havde set os om, var vi begge to færdige, og vi lå derefter på tæppet og pustede ud, inden vi sammen gik tilbage til bilen, hvor hun inden jeg satte mig ind og gav mig et blowjob ved bilens side imens der kørte folk forbi på vejen. Jeg satte hende af på stationen, og vi har holdt kontakten lige siden."

  Tillykke til den heldige vinder som vil blive kontaktet og få tilsendt præmier fra YESforLOV til en værdi af mere end 400,- 

 • Winkwink.dk var i Radioen!

  Mandag d. 15 var vi så heldige at være i morgen radioen på Radio GO! FM hvor vi snakkede om OL's mest frække sport da vi har lavet en undersøgelse. Du kan lytte til sammendraget her

  OL løber over over skærmen disse uger og derfor spurgte vi her på winkwink.dk, hvilken sportsgren ved OL der er den frækkeste og ikke overraskende stemte intet mindre end 88% på Beachvolley som OL’s frækkeste sport.

  Kvinder i bikini der dyrker sport og kaster sig rundt i sandet? Det er de færreste mænd som ikke synes det er en fræk sport. Intet mindre end 88% af de 500 adspurgte mænd stemte på Beachvolley som den frækkeste sport ved OL. Efter Beachvolley kom Tennis og synkronsvømning med henholdsvis 8% og 4%.

  Mindre tøj er opskriften

  Det var ret nemt at se i undersøgelsen at jo mindre tøj kvinderne har på jo mere fræk er sporten og endnu bedre bliver det når de er solbrune og kaster sig rundt i sand.

  Top 3 hvad mænd synes er den mest frække sport ved OL

  1) Beachvolley
  2) Tennis
  3) Synkronsvømning

  Top 3 hvad kvinder synes er den mest frække sport ved OL

  1) Svømning
  2) 100 meter løb
  3) Beachvolley

 • 5 hurtige tips til at booste din sexlyst

  Du kender det måske godt. Du er ikke helt i humør til sex men du kunne egentlig godt tænke dig at få mere lyst til sex og intimitet?

  Herunder er 5 gode råd til hvordan du få mere lyst til sex. Det er faktisk ganske simpelt!

  Dyrk sport

  Sport er en af de mest effektive måder at opnå en større sexlyst. Faktisk kan din sexlyst blive mere end fordoblet med en god løbetur eller styrketræning. Endnu en grund til at dyrke mere motion. Så kom i træningstøjet og få sexlysten tilbage!

  Få et glas vin

  Et glas vin eller to kan gøre underværker. Du slapper lidt mere af og vil opleve en større lyst til sex. Så næste gang der skal laves mad eller ses film ved du godt hvad du skal gøre...

  Drik vand

  Utrolig simpelt men vigtigt! Du skal huske at drikke nok vind så du altid kan være i stødet til en omgang sex! Hvis du ikke drikker nok vand vil du føle dig træt og dehydreret og så gider du næppe at have sex.

  Se porno

  At se andre have sex er en sikker vinder for de fleste. Find din yndlings porno og nyd 10 minutter porno og du vil helt sikket have glemt alt om manglende lyst til sex!

  Massage

  Få din partner eller giv din partner en massage. Husk at brug en god massageolie her fra winkwink.dk.

  God fornøjelse :)

 • Satisfyer Pro 2 - Vandtæt Klitoris Stimulator - Mille tester

  Vores sexlegetøj tester Mille testede i Juli Satisfier Pro 2 som er en vandtæt klitoris Stimulator. Den er det billig alternativ til Womanizer som gang på gang har vundet priser for sin orgasmegaranti men kan Satisfier Pro 2 mon leve op til den testvindende konkurrent?

  Hvad var dit første indtryk af produktets indpakning?

  "Lækker indpakning, stilet sort farve. Lækkert og realistisk billede af produktet. Og dejlig med et lille billede af opladeren, der viser den nye teknologi inden for ladere til sexlegetøj." 

  Lever produktet op til dine forventninger?

  "Produktet er MEGET kraftigt. Det er et godt produkt og lever op til mine forventninger, men man skal lige finde den rigtige måde at sætte den på. Den kan ikke – for mit vedkommende, sættes direkte på klitoris, uden det hurtigt bliver for overfølsomt."

  Hvad var dine første indtryk af det tilsendte produkt? (udseendet, fornemmelsen osv.)?
  "Det er en del større end Womanizeren, men en lækker form, god at holde på og en lækker farve der gør det lidt elegant. Jeg blev meget overrasket over størrelsen på ”hovedet” der skal sættes på klitoris, det er meget stort."

  Læs hele anmeldelsen her af Satisfyer Pro 2 - Vandtæt Klitoris Stimulator - Mille tester

 • Sex i det fri? Vi har spurgt 2 mænd og 2 kvinder hvad de synes

  For mange danskere er sex i det fri super frækt, men hvor mange synes egentlig det er frækt og hvor mange synes det er upassende? Vi har spurgt 2 kvinder og 2 mænd hvad de synes for at få svaret:

  Malene, 26 år

  ”Jeg er vild med det. I mange år var jeg ret skeptisk overfor det da jeg kun var intim i lejligheden og synes det kunne være lidt upassende at gøre blandt andre mennesker men en dag forslog min daværende partner om vi ikke skulle gøre det på stranden. Jeg var vild med det og efterfølgende gjorde vi det i en park, i bilen, i en baggård, i et omklædningsrum. Så jeg blev vild med det!” 

  Jeppe, 31

  ”Jeg har gjort det nogle gange men det er ikke et specielt turnon for mig da jeg ofte synes man skal skynde sig eller ikke har rigtig fokus på sin partner. Derfor kan det da være godt for at varier lidt men som udgangspunkt er huset bare bedst hvor man gøre hvad der passer sig og samtidig ville jeg være træt af at blive opdaget”

  Naja, 43

  ”Jeg har aldrig rigtig gjort det i det fri. Det kunne da være meget sjovt at gøre lidt mere men jeg har ikke den store trang. Jeg gjorde det engang i et telt og det var nu meget spændende men jeg synes der er mange andre ting som er spændende at udforske. Fx bondage”

  36, Michael

  ”Jeg må indrømme at jeg elsker det og har gjort det i mange år. Det er super frækt at have sex andre steder end i soveværelset da det hele føles nyt og spændende. Bliver man mon opdaget, vi må hellere skynde os, vi må ikke larme for meget osv. Det giver en helt anden dimension af noget som man ikke rigtig må og derfor skal have endnu mere fokus end hvis det var indenfor de 4 vægge.”

  Hvad er din holdning til sex i det fri? Skriv en kommentar herunder.

  Winkwink.dk

 • Hvordan holder jeg længere i sengen? - 6 tips så du holder længere i sengen

  Denne er primært til mændende som ønsker at holde længere i sengen, men hvis du er kvinde er du selvfølgelig også velkommen til at læse med så du kan give kæresten et hint eller to ;)

  Mange mænd har svært ved at holde meget mere end 10-15 minutter fordi de ikke har øvet sig mere i at holde tilbage så i kan nyde hinanden længere – Derudover vil manden også ofte opleve en større og kraftigere orgasme når det holder længere. Med træning vil i snildt holde over 30 minutter og hvem siger nej til 15-20 minutters ekstra sex?

  Flere sexstillinger hjælper

  Det kan være en rigtig god ide at varier mellem sexstillingerne. Gerne mere end 3-4 stillinger af et par minutter og prøv at undgå for mange ud/ind bevægelser og flere frem og tilbage da det også ofte stimulere hende bedre og samtidig vil han ofte holde længere med flere af disse bevægelser. Generelt begår mange mænd den fejl da kvinder ikke bliver ligeså stimuleret af ind/ud bevægelsen som frem og tilbage. Husk det mand!

  Begræns brugen af Doggystyle

  Doggystyle er en fræk stilling for mænd og kvinder, men det også den de fleste mænd kommer hurtigst ved så pas på med brug denne for meget. Fokuser i stedet mere på stillinger som hun også tænder på. Fx hvor hun er ovenpå eller andre stillinger hvor hun bliver stimuleret de rigtige steder.

  Penisring kan hjælpe

  En penisring kan også være en god måde at holde lidt længere. Derudover kan det give penis en kraftigere erektion så hun også vil føle lidt ekstra. Hvis det er første gang du prøver en penisring kan du prøve dig frem med en penisring som denne fra Dorcel til kun 69 DKK og den har endda vibration til klitoris så hun også bliver stimuleret. Læs mere om Dorcel - Power Clit vibrerende penisring m. klitorisstimulering

  Knibeøvelser for mænd hjælper

  Det er ikke kun kvinder der skal lave knibeøvelser. Der er flere gode grunde til at mænd også bør lave knibeøvelser. Man vil oplevere kraftigere potens, du har mere kontrol og kan holde længere samt undgå ukontrolleret vandladning. Så det er bare med at komme i gang når du køre bil, står i supermarkedet eller er på kontoret.

  5 minutters pause til Oralsex!

  Stop op og kys hende overalt på kroppen og stimulere hendes klitoris ved at give hende oralsex. 5 minutter senere kan i fortsætte og hun er mere tændt end før og du kan holde lidt længere med den pause. Win-Win!

  Kondomer med bedøvende effekt eller Delay spray så du kan holde længere

  Kondomer med bedøvende effekt kan også være en rigtig god ide. Du vil mærke lidt mindre på penis og derved holde lidt længere. Det kræver lidt mindre arbejde og kan. Du kan finde dem her Durex Performa kondomer 10 stk

  Hvis du ikke vil bruge kondom kan en bedøvende spray fra fx Dark Horse også være en mulighed. Læs mere om Dark Horse Delay spray her

  Held og lykke i soveværelset!

1 til 10 af 93

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10

Få din 10%
rabatkode nu!

newsletter-background

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev og få 10% RABAT

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev modtager du 10 % rabat på din næste ordre, samt løbende info om nyheder, events og meget meget mere.

Velkommen til Winkwink.dk

Din rabatkode er:

10procentergodt