Ikke kategoriseret

10 ting du ikke vidste om hendes orgasmer, som du burde vide!

orgasme

Vi elsker alle orgasmer men hvad ved du egentlig om hendes orgasme? Herunder finder du 10 gode facts!

Den gennemsnitlige orgasme er 20 sekunder

En gennemsnitlig orgasme er 2o sekunder men kan variere med alt fra 4 sekunder til 44 sekunder.

klitoris

At stønne gør det mere intens

At stønne under sex hjælper med at få orgasme samt gøre den mere kraftig da det skaber mere intensitet.

Hun er mere åben efter

Når hun oplever klimaks som udløser oxytocin – en beroligende, følsom-neurokemisk – frigives i hendes hjerne. Det gør at hun efterfølgende vil føle sig tryg og mere åben overfor dig.

Nogle positioner er bedre end andre

Selvfølgelig er alle forskellige, men i følge eksperter er Cowgirl den stilling som giver største sandsynlighed for orgasme under sex.

Klitoris har omkring 8.000 nerver

Næsten 80% af kvinderne har brug for direkte klitorisstimulering for at nå klimaks,  så så husk nu at fokusere på klitoris for det er altså den bedste vej til stimulering or orgasmer.

sexfaktq

Glem nu ikke forspil!

Jo mere forspil, jo bedre. Forspil øger blodgennemstrømningen, hvilket gør din krop meget mere følsom. Det tager cirka 10-20 minutter stimulering for den gennemsnitlige kvinde at opnå hendes maksimale stimulering af klitoris så du skal væbne dig med tålmodighed 😉

Det er den bedste måde at dyrke sport

Er du typen som hader sport men elsker sex? Ja så er sex måske din sport? Det er i hvert fald en af de sundeste måder at få brændt kalorier på og pulsen op.

sex

Få hende til at slappe af – Det er et must

Det er vigtigt at hun slapper af og føler sig tilpas. Hvis ikke kan du prøve i flere timer uden held. Så giv jer tid og spis en god middag og hyg jer.

Orgasmer bliver bedre med alderen

Så husk det bliver kun bedre jo flere gange du får orgasmer igennem livet

Generelt

19 Fascinerende facts om dig

polskmand

Det er klart at vi her hos winkwink er en smule interesserede i kroppen i kraft af vores område. Vi finder den fascinerende, og her er altså 99 forskellige fun facts om netop kroppen. Lad os bare springe ud i det.

1) Hjernens kapacitet svarer til 4 Terabyte på en harddisk

2) Hele hovedet er lavet af 29 forskellige knogler

3) Nerve-impulser bevæger sig med 274 km/t

4) Hjernen genererer flere elektriske impulser dagligt end alle iPhones i verdenen til sammen

5) Mens du læser denne sætning er 50.000 celler i din krop blevet udskiftet af nye

6) Kvinders hjerte banker hurtigere end mænds

7) Højrehåndede lever i gennemsnit 9 år længere end venstrehåndede

8) Menneskets gennemsnitligere vejrtrækningsfrekvens er 1/3 højere i foråret sammenlignet med efteråret – måske der er lidt forårskærlighed i luften?

9) Når du rødmer, rødmer din mave også.

10) Duften af bananer og æbler kan hjælpe personer med at tabe sig

11) Hvis du lod dit hår gro ville det blive 725 km langt

12) Dine læber er 100 gange mere følsomme end dine fingerspidser – brug dem noget mere 😉

13) Parthenophobia er den latinske betegnelse for frygten for jomfruer

14) Kvinder blinker i gennemsnit 2 gange så meget som mænd

15) Et meget passioneret kys har samme kemiske reaktion i kroppen som at springe i faldskærm – det gør altså ikke noget, hvis du ikke tør det (altså at springe i faldskærm)

16) Personer med blå øjne er mere følsomme overfor smerte

17) Vi bruger i gennemsnit 2 uger på at kysse

18) Øjet kan adskille 10 millioner forskellige farver

19) Vi bruger 17 muskler når vi smiler og 43 når vi er sure – ingen grund til at spilde kræfter på det

Kunne du lide indlægget? – Del det gerne med en ven eller veninde 🙂
Er du interesserede i andre indlæg har vi netop udgivet dette omkring butt plug som du altid kan læse om – vi ved godt det er en smule frækkere end det her indlæg. Men det er der altså ikke noget flovt i!

Generelt Parforhold Sexlegetøj

Q&A med sexlegetøjsanmelder – Mille

Mille sexlegetøjstester erotisk legetøjs anmeldelser interview

Et interview med Mille

Alle må misundelige på dit drømmejob som sexlegetøjstester, selvom vi godt ved det kræver en specielt åben person som har gode retoriske evner og forstår at videreformidle den oplevelse hvert sexlegetøj giver på skrift. Men vil du ikke kort fortælle læserne hvordan du blev det, samt hvad er din uddannelse/erfaring.

Jeg har altid været interesseret i sex, sexualitet og hele den verden som eksisterer omkring sex. Da jeg så at Winkwink søgte anmeldere af sexlegetøj, var jeg ikke sen til at ansøge. Jeg har som udgangspunkt ikke nogle uddannelse eller videre baggrund inden jeg startede med at anmelde og skrive om sexlegetøj. Men jeg har anmeldt og skrevet om andre produkter tidligere, og nu her jeg lært en masse om erotisk legetøj også.

Når du anmelder et produkt, hvad er så de 3 vigtigste ting du kigger på? Er der et springpunkt som kunne forhindre dig i at anbefale et produkt?

Min top 3 er:

1)     Indpakningen

2)     Kvaliteten

3)     Om produktet virker som beskrevet

Hvis jeg kan mærke at et produkt er lavet billigt eller med materiale der kan indeholde forkerte kemikalier er det klart et sprængende punkt. Og det ville jeg aldrig anbefale. Det er jeg heldigvis ikke stødt på fra Winkwink.

Vi kan kun forestille os at der er mange der ønsker at få gode råd fra dig. Hvilket råd ville du give nogen som er på udkig efter deres første sexlegetøj? Og hvad med forbrugeren som har prøvet meget/det meste?

Jeg har sjovt nok samme råd til begge personer. Er du på udkig efter dit første erotiske legetøj er min anbefaling at købe en realistisk dildo uden vibrationer i. Det handler om at blive tryg med din egen krop i en situation med et stykke erotisk legetøj. Det samme gælder så for den erfarne bruger. Jeg ville definere mig selv som værende erfaren. Jeg har mange forskellige og komplicerede stykker legetøj. Og jeg har faktisk aldrig haft en simpel dildo. Da jeg endelig fik en at teste, blev jeg fuldstændig forelsket. Det er så rart at komme tilbage til det helt simple nogle gange. Så til den erfarne som har prøvet alt. Gå tilbage til begyndelsen og prøv at find dig selv igen. Jeg håber du får en lige så god oplevelse som jeg selv!

Nu snakkede du lidt om ’kompliceret legetøj’ og det er rigtigt at teknologi har drastisk udviklet industrien det sidste årti. Erotisk legetøj er nu både genopladeligt, trådløst, internet-baseret og har forskellige former, størrelser og kan både rotere og suge – listen er uendeligt lang. Synes du der er nogle af de funktioner som er introduceret som blot er en gimmick, for gimmickens skyld? Er der nogle funktioner som du kunne ønske dig eksisterede? Og sidst, hvordan forestiller du dig sexlegetøj et årti frem?

Nogle af de funktioner der findes i visse produkter er rigtig nok gimmicks, men de fleste sexshops er i dag gode til at sortere gimmicks fra legetøj med reel funktion og nydelse. Jeg har desværre svært ved at forestille mig en funktion som skulle være i et stykke sexlegetøj som ikke allerede kan købes. Kan man forestille sig en nydelse, er min klare opfattelse at man også kan finde den et sted.

For lige at vende tilbage til det med at teste erotisk legetøj igen så nævnte du før at indpakningen også betød meget for dig. Den her ’unboxing’ oplevelse, hvor meget tror du den påvirker din oplevelse og anmeldelse af et erotisk produkt?

’Unboxing’ er helt sikkert noget som påvirker min overordnede anmeldelse af et produkt. Indpakningen er ens førstehåndsindtryk, så det er selvfølgelig en vigtig faktor. Jeg har endnu ikke testet et produkt fra winkwink med et billigt-udseende indpakning endnu. Men jeg har været til sex-messer og set produkter i så dårlig indpakning at jeg aldrig kunne drømme om at købe det. Så indpakningen er helt sikkert vigtig, og siger ofte også noget om kvaliteten af det du modtager.

For både sexshops og producenter af sexlegetøj er der en voksende bevægelse efter at ramme specielle demografiske målgruppe som eksempelvis mænd, kvinder, homoseksuelle og transkønnede. Er der en målgruppe som du synes mangler mere sexlegetøj designet specielt til dem?

Ja bestemt. Handicappede. Jeg har arbejdet med handicappede, nogle i kørestol. Og så har jeg studeret handicappedes sexualitet og hvordan de har behov for legetøj til at stimulere deres sanser. Ikke blot for at få en orgasme, men også for at stimulere deres krop og overkomme den udfordring det kan være.

Ikke kategoriseret

1. april joke – Læs den her: Politiet indgår samarbejde med dansk sexshop – Skal levere håndjern og knipler

IMG_6779

Igen i år har vi lavet en pressemeddelse og medierne var vilde med den. Læs herunder den fulde historie om vores samarbejde med politiet.

Politiet har indgået et samarbejde med den danske sexshop winkwink.dk, om at levere håndjern og knipler, da sex industrien er udsolgt for de populære produkter. Derfor har den erotiske butik altså måttet søge andre muligheder – nemlig hos politiet.

Danskerne er vilde med “Fifty Shades I Mørket” og det har medført, at danskerne bestiller flere håndjern, paddles og piske end nogensinde før og det har medført at den danske sexshop, winkwink.dk, har måttet kontakte politiet, da beholdningerne rundt i Europa er udtømte og man derfor ingen anden udvej ser.

”Salget har overrasket alle, og vi står nu i en situation, hvor vi kun kan få håndjern og knipler hos politiet de næste par måneder. Vi har allerede oplevet rigtig god feedback og samtidigt får politiet lidt flere penge i kassen, så det er win-win” udtaler indehaver af winkwink.dk, Kristoffer Hjerrild

Tilsvarende samarbejde i Sverige undervejs

Det er ikke kun i Danmark man oplever udfordringerne med at finde håndjern og andre bondage produkter. I Sverige oplever man også stor mangel og man har derfor også indledt forhandlingerne med det svenske politi.

”Vores gode erfaringer med det danske politi, har gjort, at vi ser gode muligheder i et tilsvarende samarbejde i Sverige til vores søster-virksomhed, winkwink.se. og vi har også hørt, at man i Sverige skulle være et af de lande med håndjern og knipler af højeste kvalitet.” udtaler indehaver Kristoffer Hjerrild

Potentielt fast samarbejde med Politiet

Kristoffer Hjerrild udelukker ikke et fast samarbejde og håber også at man kan udvide sortimentet med flere produkter fra Politiet på sigt.

”Vi har netop aftalt, i dag, d. 1 april, at vi skal mødes med justitsministeren Søren Pape. Hvis de næste 3 måneder går godt kan vi se nærmere på sortimentet fra Politiet.” udtaler indehaver Kristoffer Hjerrild

Ikke kategoriseret

Fifty Shades of Beef – Den komplette menu til ”Bøf og Blowjob dag”

Steak

På tirsdag er er det ”Bøf og Blowjob dag” og som titlen antyder opfordres kvinder til at servere bøf og blowjobs til deres mænd. Vi har her hos winkwink.dk lavet et menukort med forslag til den frække dag.

I 2002 så ”Bøf og Blowjob” første gang dagens lys og siden er det blevet en populær dag, der står i skærende kontrast til den kendte fejring af kærligheden på ”Valentinsdag” som er præcis 1 måned før ”bøf og blowjob dag”.

Beyond Erotic Oksebov og Entrecôte med Delicious Tingles…

Vi har i anledning af dagen lavet et menukort med inspiration fra Fifty Shades of Grey som kan hjælpe kvinderne med at tilberede den perfekte bøf til dagen:

5 anbefalinger herfra 😉

Entrecôte med Delicious Tingles

Beyond Erotic Oksebov

Kinky Oksehaler

Beyond Aroused Okseflanksteak

Christian Greys Okseklump

Se hele listen på menukortet.

menu

”Fifty Shades of Grey” møder ”Bøf og Blowjob dag”
Fifty Shades of Grey er jo primært til kvinder og jeg tænkte den bedste måde os mænd også får glæde af det er at lave et spin-off, hvor vi tager de bedste navne og sexlegetøj fra film og gør til menukort på Bøf og Blowjob dag – Så får vi alle glæde af Fifty Shades of Grey. 

God fornøjelse på tirsdag.

Ikke kategoriseret

Vores sexlegetøjstester Mille tester lingeri sæt fra Leg Avenue

review-lingerie-facebookdk

Vores sexlegetøjstester Mille har testet et flot hofteholder sæt med matchende trusse & BH fra vores eksklusive lingeri mærket Leg Avenue.

Mille følte sig meget sexet i sættet – og hendes kæreste reaktion var vidst heller ikke til at klage over 😉

“Det fik mig helt klart til at føle mig sexet! Min kærestes positive reaktion på det, hjalp dog også. Men det er behageligt og får mig virkelig til at føle mig sexet og godt tilpas samtidig.”

Leg Avenue er et flot og feminint brand, der sikrer at enhver kvinde, der bærer deres lingeri, strømper eller temakostumer føler sig fortryllende smukke og attraktive. Lev Avenue har frækt undertøj med mange flotte detaljer, som enhver moderne og sexet kvinde fortjener at bære. 

Læs Milles anmeldelse

Psst.. Mille har også testet vibratorer, som har fået topkarakter!

Generelt

Frækt jobopslag: Test bondage sexlegetøj som i Fifty Shades of Grey

bondage-testers

Hvis det ikke var tilfredsstillende nok blot at se filmen Fifty Shades of Grey, har du nu mulighed for at teste bondage sexlegetøj som i filmen. Vi søger nemlig bondage testere til at teste sexlegetøjet du ser i den nyeste film Fifty Shades Darker.

Det er ikke første gang vi søger testere og det er ikke uden grund. Vi har nemlig i dag et omfattende testerunivers, hvor alle fra singlepigen i starten af 20’erne til det etablerede par fortælle om deres erfaring med sex og sexlegetøj. Denne gang handler det altså om bondage produkter, som vil bestå af alt fra piske, håndjern, blindfold, brystevorteklemmer, bondage til sengen/døren og meget meget mere.

Så hvis du vil udleve din helt egen Fifty Shades of Grey bondage drøm, så send os en ansøgning om at blive bondage tester og du vil kunne prøve nogle grænser af.

Send ansøgning

Generelt Ikke kategoriseret

Tak for i år – glæd jer til det næste!

jul

Julen skal også være sjov for voksne

På Winkwink kontoret er vi alle i julestemning og kontoret er pyntet med et blinkende juletræ og julenisser over alt på væggene. Vi er i fuld gang med at pakke alle jeres julegaver og få dem sendt afsted, så i kan nå at få dem inden jul. Wow i er kreative, hvad angår julegavevalget i år – der skal nok være nogle, der bliver glade og måske får lidt røde kinder, når de skal åbne deres pakker op juleaften 😉 Men hey, julen skal da også være sjov for voksne!
Hvis i vil have jeres pakker leveret inden jul, kan i stadig nå at bestille helt indtil den 22. december.

Vi vokser og 2017 bliver et fedt år!

Det har været et fantastisk år for os og hele team Winkwink. Vi har fået en masse nye dejlige kolleger – tjek da lige os alle ud. Vi kan godt lide at mikse nationaliteter og vi har folk fra hele verden. Vi har endda fået en grafisk designer, der er fløjet hele vejen fra Colombia!
Glæd jer til 2017, for med alle vores dygtige kolleger vil der ske en masse spændende i det nye år. Vi vil holde jer opdateret med det nyeste og lækreste sexlegetøj til par, kvinder og mænd. Vi vil også få en masse nyt eksklusivt lingeri på lager, i bestemt skal glæde jer til!

Webshoppen holder åbent mellem jul og nytår

Vi elsker vores kunder og vi elsker at gøre jer glade, så derfor holder vores webshop åbent mellem jul og nytår, så du har rig mulighed for at gøre juledagene lidt frækkere. Mellem jul og nytår (d. 27.-30. dec) holder vores kundeservice telefon dog lukket, så hvis du har spørgsmål er du velkommen til at sende os en email og vi vil svare tilbage så hurtigt vi kan.

Winkwink-teamet ønsker jer alle en fræk jul og et endnu frækkere nytår!

Ikke kategoriseret

Top 10 julegaveidéer til at lægge under juletræet 2016

top10julegaveideer4

Vi kender alle til, at det kan være en jungle at skulle købe julegaver, så derfor giver vi jer en top 10 over de perfekte julegaver i 2016. Vi har en filosofi om, at julen skal være en måned med masser af leg – selv for voksne – og derfor har vi udvalgt en række sexlegetøj og noget frækt undertøj, der kan gøre julen lidt sjovere og frækkere for voksne.

Fortsæt med at læse