Sexlegetøj

Lingeri

Apotek

Fetish

Mærker

Er du vores en af vores nye testpersoner til frækt lingeri og sexlegetøj?

Winkwink er en dansk internetbaseret sexshop, som åbnede i 2013 og forhandler eksklusivt sexlegetøj. Vi forhandler bla. Lelo, Fun Factory, We Vibe, Fifty Shades of Grey, Fleshlight og mange andre mærker af sexlegetøj. Derudover forhandler vi også frækt lingeri til enhver lejlighed. 

Vores mærker og produkter, er nøje udvalgt ud fra brugertests, kvalitet og materiale. På den måde sikrer vi, at kunderne altid får et produkt som er gennemtestet og det helt rigtige når de handler hos os. Vi går meget op i at vores kunder skal have så god en oplevelse som muligt og lytter derfor til vores kunder og brugers behov, og prøver at imødegå dem så godt vi kan.

Eftersom at vi bestræber os efter at yde den bedste service, så vil vi derfor meget gerne høre mere omkring kundeoplevelser. I den anledning søger vi 3-5 personer, som vil teste vores lingeri og/eller sexlegetøj og komme med feedback. Vi har før haft god erfaring med dette og vil som resultat af vores erfaringer, gerne have flere ”testere”. Der vil løbende blive tilsendt produkter samt en beskrivelsesformular til vores testpersoner, som derefter sender formularen retur vedlagt en beskrivelse af hele oplevelsen.

 

Om dig
Jobbet vil være lige dig hvis du..
- Er åbent overfor test af frækt lingeri, sexlegetøj mm.
- Deler vores passion for frækt lingeri/sexlegetøj
- Er god til at formulere dig vedr. vores varer
- Er nysgerrig til at prøve nye varer
- Er god til at formulere dig skriftligt 

Hvad vil du gerne teste?
- Lingeri
- Dildoer
- Vibrator
- Onaniprodukter til mænd

Praktiske oplysninger:
-
Forventet tiltrædelse: Hurtigst muligt
- Stillingstype: 5 timer pr/uge
- Ansøgningsfrist: 1. april 2016

Hvis du  er interesseret i at høre mere er du velkommen til at sende en mail til job@winkwink.dk med en kort kommentar af de 2 ovenstående punkter – ”Om dig” og ”Hvad vil du gerne teste?” - og høre nærmere. Vi vil rigtig gerne have forskelligt køn, aldersgrupper, så derfor vil der blive sorteret ud fra dette.

For evt. spørgsmål: Kontakt Adm. Direktør Kristoffer Hjerrild på kh@winkwink.dk.