Sexlegetøj

Frækt undertøj

Apotek

Fetish

Mærker

Gå tilbage til sidste side

Anal Plugs (37)

1 til 28 af 37

pr. side

Sorter følgende
Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 28 af 37

pr. side

Sorter følgende
Side:
  1. 1
  2. 2

Same Sex Anal plugs

Er du på udkig efter en fræk anal plug, også kaldet buttplug? Så er du kommet til det rette sted. Her på Winkwink.dk har vi et stort udvalg af Anal Plugs specifikt designet til Same Sex. Vi har plugs med og uden vibration, i flere forskellige former, størrelser og materialer. Du vil med garanti kunne finde et anal plug der passer til dig på vores sexshop.

Er du nybegynder, så er en lille plug som Anal finger fra You2toys måske et godt sted at starte, da den også kan bruges under samleje. En anden lille plug, der er værd at kigge på er Dorcel Geisha plug ruby, som har en ekstra funktion med en lille stimulerende kugle indeni. Er du til de lidt større plugs, har vi en del forskellige fra Crystal Clear - et mærke, der laver plugs i mange størrelser, alle har de til fælles at de er lavet i blødt og gennemsigtig plastik. Brug altid godt med vandbaseret glidecreme når du bruger analt legetøj og rengør det grundigt efter brug, så lever de længere og kan nydes i lang tid fremover.

Så om du er alene eller sammen med din partner kan du finde et anal plug der med garanti vil gøre dine orgasmer mere intense og give dig et mere erotisk og bedre sexliv. Vi anbefaler at gå roligt tilværks og anvende rigeligt med glidecreme.