Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker

 sex toys testers sub-banner 

 

Cathrines produkt anmeldelse:

 

 

Navn:   King Cock - Realistisk Stor Dildo m. Sugekopfod 23 cm.

Pris:    359,00 DKK

Denne 23 cm lange dildo er nærmest den ægte vare. Den er støbt direkte efter en stor og fræk penis medførende alle detaljer fra penishovede, blodåre til hudfolder for at give dig den mest autentiske og stimulerende oplevelse. Brug dildoen med en god vandbaseret glidecreme for den bedste oplevelse. Den er lavet af PVC og indeholder hverken phthalater eller latex.

Gennemsnit bedømmelse:    

Cathrines bedømmelse:              5/5


Produkts side

 Produktet:

Fuldstændig som den ægte varer! Man kan selv styre stillingen og tempoet, og sugekoppen gør det super nemt og lækkert.


Prisen:


Værdi for pengene:

Lækker, realistisk kvalitets dildo for alle pengene. 


Materialet og kvaliteten:

Meget realistisk materiale. Man bliver opstemt bare af at kigge på den! Dog lugter den meget kraftigt i starten - også efter en grundig vask. Men det er ikke noget en omgang jordbær glidecreme ikke kan klare!


Orgasmegaranti:

Man skal kende sig selv og sin krop, da dildoen jo ikke gør arbejdet. 

Anmeldelse:


Mit første indtryk da jeg modtog dildoen var at den virkelig var stor. Langt større end jeg havde forventet! Da jeg fik den ud af indpakningen og havde den i hånden, var den mere håndgribelig.

Jeg var meget overrasket over hvor realistisk den i virkeligheden er. Dildoen er stor, tung, blød og virkelighedstro. Den er yderst detaljeret med vener op ad skaftet, hudfolder og et udskåret penishoved. Sugekoppen er utrolig kraftfuld, men der er en del overflader den ikke kan sidde fast på. For eksempel har jeg tapet på væggene, og der kunne den ikke sidde. Men når man først finder en overflade, den kan sidde på, så sidder den også godt fast. Desuden er dildoen fleksibel, hvilket er behageligt.Man skal være varmet op da det er en stor dildo. Den er 22,9 cm lang og 5,1 i diamenter. Men så snart man er i gang er den garanteret at ramme helt i bund.

Dildoen var over alle forventninger! Jeg ville helt klart anbefale dildoen til andre. Den kan oven i købet bruges som strap-on, hvilket giver endnu flere muligheder.


Et frækt tip fra Cathrine:
Prøv at sætte dildoen fast i badet eller hvis du har et stort spejl (den efterlader et mærke på spejlet, men det kan let kan fjernes).
Spejlet giver en fræk effekt hvis man kan lide at kigge med. Tilbage til oversigt

Tilbage til Cathrines profil