sex toys testers sub-banner 

 

Celines produkt anmeldelse:

 

 

Navn:   Sky by AVE - Alto L Luksus Vandtæt Rabbit Vibrator

Pris:    1319,00 DKK

AVEconcept er en del af et større billede af en helt ny generation af sexlegetøj, som både er funktionelt og lækkert i designet. Og Alto L er bestemt ikke en undtagelse, da både design og kvalitet er helt i top. Alto L har en indsættelig længde på ca. 10 cm. og kan stimulere hver en nerve, både omkring g-punkt og klitoris, hvor de syv forskellige vibrationsniveauer kan stimulere hver en nerve. Alto L er vandtæt og genopladelig (medfølger kabel til opladning).

Gennemsnit bedømmelse:    

Celines bedømmelse:              5,5 / 5


Produkts side

 

Kvalitet på produktet:

Hvor er dette produkt bare gennemtænkt, and it shows.

Værdi for pengene:

Ja den er dyr, men du køber nok aldrig en anden vibrator igen efter du har oplevet den her.

Materiale:

Virkeligt lækkert silikone, som er helt silkebløt. Elsker sølv detaljerne og sky designet.

Vibrations styrke:

Den er stærk nok for gennemsnits brugeren, men nok ikke en power queen.

Mønstret og variation:

Det den kan med g-punktsstimulatoren…wow. 

Lydniveau:

Den er meget stille i forhold til den bevægelse den laver. Disse typer lejetøjer larmer tit meget.

Orgasme-garanti:

10/5!

Har jeg sagt at jeg squirtede for første gang i livet med den? Og jeg har prøvet MANGE gange med alle mulige vibratorer før. HURRA!

Brugervenlighed:

Placering af knapperne er virkelig fingernem, og opladningssystemet er fantastisk.

Diskretion:

Den er så flot at jeg ville vise den frem til alle. Dette punkt er nærmest ligegyldigt. Det ville være syndt at opbevar den i kassen…men det kan man godt. 

 

 

Anmeldelse:


Jeg ville starte med at sige undskyld hvis dette lyder lidt barsk, men jeg har aldrig før oplevet ’Tears of Joy’ med et produkt der kun skal bruges til onani. Jeg orker faktisk nærmest ingen gang diskuterer hvorfor dette produkt er så vandvittigt fantastisk fordi det burde være klart at se,  men jeg gøre det bare alligevel hvis i ikke endu er overbevist.

Ave er et upcoming sex toy brand fra Scandinavien som specialisere i de smukkeste onaniprodukter til kvinder. No kidding, kik på billederne. Alle lejetøjer i deres ’Sky collection’ er formet som skyer, og du kan vælge imellem en hellig englesky hvid, eller en stormfuld mørkeblå farve i alle udgivet produkter. Alle kommer også med hvrivlende sølv detaljer der gøre at produktet virkelig lever op til ’every cloud has a silver lining’ clicheet.

Men nok om det, vi går viderer til hvilke evner deres g-punkts rabbit vibrator, Ave Alto-L, har.

Jeg starter lige ved at give lidt opmærksom til de ’accesories’ den kommer med. Den kommer fastlagt i en dejlig stylish boks, hvor man får en USB oplader med (opladeren er også formet som en sky. I cant even! Hele produktet er SÅ genialt designet) og…drumroll please. EN OPBEVARINGSPOSE. Jeg er så træt af at de fleste sextoy designerer der kalder sig selv for ’luxury brands’ ikke giver en lille pose med til at beholde sit dyre sexlejetøj i. Jeg syntes virkelig når man skal betale over 600kr for en vibrator af silikone så skal den bare komme med noget at bevare den i fordi silikone er jo skrøbelig. Så Ave får virkelig mange brownie points for at have inkluderet en dejlig blød pose sp jeg kan passe ordenligt på Alto-L.

Denne herlige vibrator er lavet af det mest silkebløde silikone, der føles så behageligt i hånden. Den har i alt syv hastigheder, og er helt vandtæt. vibrationerne spænder fra stærk, til stærkere, til meget kraftfuld. Den har en lille sky fremspringende ud fra den, der fungerer som en klitoris stimulator, og denne ' sky ' er fuldt fleksibel og anbringes i alle mulige stillinger, så du kan forme den så passer din krop. Det har også en g-punkts stimulator, som er buet og har flere sky ’hvirvler’, som giver den en virkelig interessant tekstur, der kan mærkes internt. Måske den mest spændende ting ved dette legetøj er at g-punktsstimulatoren kan bevæge sig op og ned så den presser imod alle de vigtige punkter i kroppen.

Jeg glemmer aldrig den gang jeg pakkede Alto-L ud fra sin boks, det første jeg tænkte var ’Ej hvor er den bare voldsom smuk. Det kan umuligt blive bedre det her’, så tændte jeg selvfølgelig for den og så at den kunne bevæge sig på denne fuldstændig unikke måde. Man kan jo sige jeg ikke havde ret, fordi det kunne snildt blive meget bedre.

Nu er jeg ikke normalt kendt for at være en ’squirter’ ... men sammen med denne badboy er alt muligt. Min allerførste session med Alto-L sprøjtede jeg 4 gange, og det var efter at jeg allerede havde haft syv orgasmer.

Jeg tror nu at jeg er færdig med at overbevise dig at Alto-L også skal være din nye bedste ven. Gør dig selv en tjeneste og giv dig selv muligheden for at opleve alle de ’silver linings’ Alto-L har at byde på.


Tilbage til oversigt

Tilbage til Celines profil