Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker

sex toys testers sub-banner

 

Celines produkt anmeldelse:

 

Bamboo


Navn:   Rocks Off - Guld/Rosa Bamboo Klitorisvibrator 100 mm.

Pris:    169,00 DKK

Fræk rosaguld vibrator i et stilrent design, der har inspiration fra en afsnittet babumspind. Den glimtende vibrator har 10 vibrationsniveuer, medfølgende batterier og er phthtalatfri. Længde 10 cm. og diameter 1,5 cm.

Celines bedømmelse:    4,75 / 5


Produkts side

 

Kvalitet på produktet:

Prisen er billig for hvad man får.
Value for money! 

Værdi for pengene:

Højere kvalitet i forhold til bullets i samme prislinje, totalt luksusfaktor. 

Materiale:

Plastik, der ser dyrt ud, også i guld. Vandtæt! Gummi knap der er nem at trykke på.

 Vibrations styrke:

Sammenlignet med andre batteridrevne legetøjer.

Mønstret og variation:

Perfekt score fra mig på dette punkt!

Lydniveau:

Den siger ikke en dyt. Kan ikke høres under dynen. 

Orgasme-garanti:

For dem der er vant til genopladelige produkter, 5/5 for alle andre!

Brugervenlighed:

Kan være lidt glat hvis man bruger glidecreme.

Anmeldelse:

Alle kender den populære RO-80 bullet fra Rocks Off, den er jo verdenskendt som den bedste ’pocket vibrator’ i hele verden, og derfor er jeg meget glad for at kunne præsentere Rocks Off Bamboo, den opgraderede og mere sexede version af den klassiske RO-80.

Indpakningen er simpel men pæn, og Bamboo sidder flot i pakken og ser elegant og pirrende ud. Dens gyldne glans stirrer på mig og jeg får bare lyst til at lege med den! Den kommer med et batteri allerede, så den er klar til brug når man åbner op for den, som er en dejlig bonus. Bamboo tager AAA batterier, som er en kæmpe fordel fordi mange bullets (RO-80 inkluderet) bruger meget små N batterier, som er virkelig svære at få fat i.

Formen på selve Bamboo er noget nyt, den er rektangulær og har en flad tip i stedet for en spids ’pinpoint’, og dette betyder at vibrationerne er lidt mere spredt ud i forhold til en standard bullet vibrator. Den ligner et luksus produkt, men til billige penge. Value for money er en stor sag med Bamboo.  Desuden kommer den i mange rige farver, som alle er sofistikerede. Den ligner faktisk lidt en dyr læbestift, men det er jo bare perfekt fordi så er den nem at snige med i tasken på en fræk weekendtur eller noget lignende. Den er heller ikke på nogen måde truende for nybegyndere og den er bare så smuk at se på.

Bamboo har 1 knap hvor man kan køre igennem dens 3 speeds og 7 mønstre. Den har de standard ’slow, medium, fast’ men når det kommer til de ’mønstre’ den har, ser vi at Bamboo er meget standout. Vibrationsmønstrerne er noget helt nyt for mig, selv om jeg har prøvet mange forskellige bullets i min tid. Jeg har ikke set andre bullets med lignende mønstre, så Bamboo er forfriskende og speciel at bruge. Den har også meget kraftige vibrationer, meget stærkere end den standard RO-80, men ikke helt så kraftig som en genopladelige bullet. Når man bruger den, dækker den hele klitoris, takket være den flade tip. Denne funktion er meget vigtig for dig som er meget følsomme i dette område, fordi det kan faktisk gøre ondt eller føles ubehageligt når man bruger en bullet med en spids tip fordi vibrationerner er koncentrede på så småt et område. Bamboo er derfor meget venlig imod følsomme kvinder (eller mænd!) da den aldrig kommer til at give dig et chok.

Den eneste ’downside’ er, at jeg selv er vant til meget stærke vibrationer, og jeg tror hvis man ligsom mig, er meget vant til at bruge genopladelige produkter, så kan der være svært at få meget ud af Bamboo, da den ikke har den samme styrkeniveau som det man er vant til. Det føles stadig virkelig dejligt, men jeg ville bruge den som ’warm up’ og ikke som ’the main event’ fordi jeg kan få stærkere orgasmer fra andre legetøjer.

Jeg ville sige at Bamboo er den perfekte ’starter-bullet’, den er pirrende og erotisk i forhold til mange af de andre muligheder, der er på markedet som er i samme prislinje, og jeg er selv meget glad for at have den i min kollektion. De største fordele ved Bamboo er at den bruger AAA batterier, den er super sexet at se på og røre ved, den har stærke vibrationer med unikke ’mønster’ valgmuligheder og den er virkelig nem at bruge (også i badet eller bruseren!). Jeg ville virkelige anbefale nybegyndere at starte med den her, da jeg virkelig syntes den er bedre en den verdenskendte RO-80, fordi jeg er selv meget glad for denne lille luksus bullet og dens strålende kvalitet.

 

Tilbage til Celines profil

Tilbage til oversigt