sex toys testers sub-banner

 

Celines produkt anmeldelse:

 

Boosty


Navn:    Fun Factory - Boosty analplug

Pris:     179,00 DKK

Boosty er storebroderen til Fun Factorys Bootie og er en blød og fleksibel analplug i et ergonomisk design, der er lavet til ultimativ anal stimulering. Den er vandtæt og phthalatfri.

 Gennemsnit bedømmelse:    

Celines bedømmelse:                5 / 5


Produkts side

 

Kvalitet på produktet:

Dejlig blød silikone, der ikke trækker i huden og føler luksuriøs. 

Værdi for pengene:

Rimelig standard pris for en silikone plug, men den har har jo et ’kick’!

Materiale:

Som sagt, virkelig lækker silikone og den er hel sømløs så ingen irritation.

 Orgasme-garanti:

Den presser vandvittigt meget på G-punktet! Intensititen er out of this world!

Brugervenlighed:

Boosty er virkelig nem at få i og meget behaglig, selv om den ser stor ud.

Anmeldelse:

Giv dig selv et Boost med Boosty!

Fun Factory har en stor serie af lejetøj, men i dag er det en af deres større buttplugs vi kigger på, og den hedder Boosty. Boosty tilbyder noget helt særligt i formen af de tre stimulerende ’kugler’ den har, som giver dejlig stimulering imod prostata på mænd og G-punktet på kvinder. Den er ekstrem behagelig at bruge (inkluderende hele dagen lang, hvis man er til det), og glider nemt ind med lidt vandbaserede anal glidecreme. Den er lavet af medicinsk silikone, der gør den blød og fleksibel, samt sikker at bruge og virkelig nem at gøre ren igen til næste brug. Desuden har den en praktisk lille fod som gøre at den ikke går nogen steder hvor den ikke skal være - fodden holder pluggen på plads, også imens man har sex, og også selv om foden er ret lang, er den ikke i vejen på noget tidspunkt. 

Den er 10,5 cm lang, og 2 cm bred på de smalleste punkt, og så 4 cm på det bredeste, så den er på størrelsen med en mellem til avanceret buttplug, men jeg synes virkelig at den var så nem og behagelig at bruge at jeg også ville anbefale den for nybegyndere, som har mod på en udfordring. Jeg brugte ikke noget andet legetøj, som ’warm up’ før jeg prøvede Boosty, og det gik helt fint! Så man skal ikke være bange. Boosty er meget sød mod en. Især i det tilfælde at den har den form den har, som er meget atypisk. På grund af det er Boosty et godt og sikkert valg, hvis man leder efter lidt variation. Dens form giver også orgasme garanti, jeg har aldrig fået så meget nydelse ud af en buttplug før, og aldrig har noget presset så kraftigt på mit G-punkt før, tro mig, det skal prøves. Jeg har selv virkelig mange buttplugs, men jeg ville altid vælge min Boosty! Det er lidt synd for de andre plugs, men Boosty har bare imponeret mig så meget at jeg glemmer de andre overhovedet eksisterer.


Tilbage til Celines profil

Tilbage til oversigt