Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker

sex toys testers sub-banner

 

Celines produkt anmeldelse:

              

Crave


Navn:   CRAVE - Vesper Halskæde m. klitoris vibrator i sølv

Pris:    699,00 DKK

En vibrator så flot at du tør at vise den til alle! - Denne smukke og stilfulde klitoris vibrator fra CRAVE er rent faktisk lavet til at hænge om halsen, som et unikt og smukt smykke, men det rustfrie stål smykke kan mere end det. Med sin enkle knap, 4 enkle vibrationsniveauer og genopladelig batteri (USB kabel medfølger) kan du blive stimuleret når som helst, hvor som helst. Stænktæt.

Celines bedømmelse:    4,5 / 5 


Produkts side

Kvalitet på produktet:

Det rene luksus. Den er så flot at se på og dejlig at gå med.

Værdi for pengene:

Der of forskellige priser for forskellige farver, så Vesper kan tilpasses til budgettet.

Materiale:

Skindene sterling sølv, elegant og stærk kæde og meget stabil opladeningssystem.

Vibrations styrke:

Helt klart en vinder. Den er så lille men så stærk.

Mønstret og variation:

Triple speed og med et mønster - mere en man har brug for!

Lydniveau:

Man kan ikke fovente 100 percent stilhed fra noget der har så stærke vibrationer. I forhold til hvor god den er, burde dette ikke være et problem. Stille nok til at kunne bruge den udendørs hvor der er lidt larm (restauranter, barer etc).

Orgasme-garanti:

Elsker at den bliver varm under brug. Meget behagelig oplevelser og føles fantastisk.

Brugervenlighed:

Knappen kan man ret nemt komme til at trykke på ved et uheld. Oops.

Diskretion:

Der er vel nogengange, hvor andre spørger ind til hvad der hænger rundt om min hals…

Anmeldelse:

Crave Vesper- Vesper quiet! 

Crave har udgivet denne meget fine og elegante halskæde, som de kalder for Vesper. En halskæde med en vibrator er ikke et koncept jeg har hørt om eller set før, så jeg var selvfølgelig spændt over ideen at man kunne blande to af mine ynglings sager sammen. Smykker og sex? Kan det VIRKELIG lad sig gøre?!

Jeg kan love for det kan lad sig gøre. Og Crave gør det godt!

Vesper kommer i tre farver, sølv, guld og rose-guld, og hænger på en kæde der er ret lang og meget skindende. Man ligger meget mærke til den når den hænger flot imellem ens bryster, som vel er meningen da halskæden skal være pirrende over for andre. Jeg synes selv det er meget sjovt at gå med den og se mennesker der kigger på selve Vesper og så bliver distraherede af mine kvindelige former, hvor jeg så kan se at deres blik lige pludseligt fokuserer på noget andet. Jeg ville hermed sige at halskæden derfor udfører sin mission, og af denne grund giver jeg den allerede en kæmpe anbefaling.

Udover det, er det en herre god vibrator. Den er meget meget stille i forhold til hvor stærk den er, det er helt vanvittigt hvor godt den holder vibrationerne. Vesper summer ikke, den rumler. Den har 3 forskellige hastigheder og et mønstre, så der er masser af muligheder! Og så er opladningssystemet genialt, man skruer toppen af halskæden af og så skruer man opladeren ind, som anvender USB. Jeg føler virkelig at Vesper kommer til at holde i lang tid, fordi designet er så stabilt og simpelt, men hvis den så ikke holder alligevel, så har jeg da altid et elegant og pirrende smykke som ligner noget jeg har købt i Georg Jensen.
 Tilbage til Celines profil

 

Tilbage til oversigt