sex toys testers sub-banner 

 

Celines produkt anmeldelse:

 

Dorr Spot

Navn:   Dorr - Spot - Trådløst Par Vibroæg m. vibrerende lay-on fjernbetjening

Pris:    489,00 DKK

Nyd de stimulerende vibrationer, som Spot fra Dorr giver dig. Den revolutionerende par vibrator kan, som mange andre, stimulere dig offentligt uden at andre opdager det, men den kan mere end det. Selve fjernbetjeningen er også en lay-on vibrator i sig selv, som du kan bruge alene eller med en partner til dobbelt stimulering. Begge vibratorer er vandtætte og genopladelige, også er de lavet i et fedt silikone design, der både er enkelt og flot. Vibratorerne har 6 vibrationsnivauer til stimulering på flere niveauer.

Gennemsnit bedømmelse:    

Celines bedømmelse:              4,75 / 5


Produkts side

 

Kvalitet på produktet:

Det rene luksus. Den er så flot at se på og glider silkeblødt i hænderne på en.

Værdi for pengene:

Billig i forhold til man faktisk får to vibratorer, hvor den ene er selvstændig.

Materiale:

Lavet af den blødeste silikone og er bare lækker. Og den er vandtæt!

Vibrations styrke:

Helt klart en vinder. Den har virkelig meget gas i motoren.

Mønstret og variation:

Triple speed egg, uden andre variationer. Fjernbetjeningen har kun 1 speed, men med flere mønstre.

Lydniveau:

Man kan ikke fovente 100 procent stilhed fra noget der har så stærke vibrationer. I forhold til hvor god den er, burde dette ikke være et problem. 

Orgasme-garanti:

Man kan bruge den til dobbelt stimulation hvis man kombinerer begge vibratorer sammen! Spot forstår virkelig at trykke på de rette knapper…både indefra og udefra.

Brugervenlighed:

Knapperne kan være lidt svære at regne ud. Guiden man får med i boksen forklarer ikke alt om Spot.

 

Tilbage til Celines profil

Anmeldelse:

Dorr Spot - Hits the spot everytime!

Spot er en enkelt, elegant og ekstraordinær dobbelt-vibrator og vibro-æg kombi! Aldrig før har jeg set noget lignende. Fra det sekund man ser Spot ligge i sin boks, ved man at det er et luksus-produkt. Den kommer meget flot indpakket i en lille boks som har et simpelt design, men er meget lækker at se på, og man får allerede her en refleksion af hvordan selve legetøjet inden i boksen er, fordi Spot er bare det. Enkel, let at bruge, simpelt design…men kommer så med en industriel styrke motor i hver del af legetøjet, der er formet i den blideste silikone som er silkeblødt at røre ved, og føles dejlig lækkert på kroppen.

Som sagt, er der to dele når det kommer til spot, og så kommer den med en oplader. Den ene del er fjernbetjeningen, og den anden del er så selve ægget. Med fjernbetjeningen har du et par muligheder, enten kan du bruge den som den er og køre igennem dens 9 forskellige mønstre! (JA, 9!). Den er formet så den er super nem at holde i hånden, og dens kurver følger ens kropsform og omkræser klitoris så den er helt perfekt til dem der elsker den type stimulation. Desuden er den så kraftig at man nærmest får orgasme med det samme og slet ikke kan styre sig selv! Hvis man har lyst til noget lidt andet, kan man bruge den til at tænde for ægget (efter man har slukket æggets safety-lock fra så den viser konstant lys). Ægget ville springe til livet, hvor man så har mulighed for at bruge plus og minus knapperne på fjernbetjeningen til at køre igennem de 3 hastigheder. Jeg ville lige sige, at ingen af hastighederne er langsomme, da den er genopladelig, som betyder at den har vibrationer der er meget mere intense en noget legetøj der kører på batteri. Så kommer den nærmest med orgasme-garanti!

Jeg syntes selv det er virkelig sexet at løbe rundt med ægget inde i mig imens min partner holder fjernbetjeningen (super idé til en fræk dinner-date. Bare læg fjernbetjeningen oppe på bordet og vent til din partner lægger mærke til den. De skal nok regne ud hvad det er - og det skal nok blive sjovt!). Det bliver lige en tand frækkere når man er ude i den store verden hvor der er andre mennesker omkring, som slet ikke ved, hvad der sker i dine underbukser. Major turn-on! Og det hjælper meget, at ægget er langt og lidt rundet sammetidigt, så der er garanti for det rammer g-punktet. Hvis man har haft det op igennem dagen og så kommer hjem, så er man altså helt klar på noget action, da den har stimuleret en så intenst at man næsten ikke kan holde det ud…men igen, det er jo en dejlig følelse…

Jeg ville helt klart anbefale dette æg til alle, men især kvinder der gerne ville træne til squirting og par der er ude på ballade sammen. Jeg syntes også selv at det ville være en super flot gave at give en kvindelige partner, fordi den er så smukt pakket ind i boksen, at man bliver helt imponeret når man åbner den op og ser Spots kvalitet. Når det kommer til det som Spot kan (og gør meget godt!), er den jo glimrende fordi der findes bare ikke andet legetøj, som kan det Spot kan. Med Spot får du en helt ny sensuel oplevelse og en helt ny måde at lege på, og for mig er det i hvert fald grund nok til at jeg siger den er et absolut must!Tilbage til oversigt