Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker

 sex toys testers sub-banner 

 

Celines produkt anmeldelse:

 

 

Navn:   VIVE - Enoki Mini Massage Wand

Pris:    599,00 DKK

Enoki er en unik mini wand. Men i forhold til funktionalitet er der intet mini omkring den. Vibratorens motor er en af de mest kraftfulde, du kan finde på markedet og med sine 10 vibrationsniveauer kan den uden tvivl stimulere ømme muskler og erogene zoner. Vibratoren er lavet i det blødeste silikone og kan bruges sammen med vandbaseret glidecreme. Den er vandtæt og genopladelig (USB oplader medfølger). Måler ca. 12 cm. i længden og 6,5 cm. i diameter.

Celines bedømmelse:              4,75 / 5


Produkts side

 

Kvalitet på produktet:

Lækkert unikt design der er 100% gennemtænkt- Enoki er genial.

Værdi for pengene:

Nærmest alt for elegant i forhold til prisen…

Materiale:

Virkeligt lækkert silikone, som er helt silkebløt. Dejligt med antistøv! Det er så vigtigt.

Vibrations styrke:

Stor forskel fra laveste til højeste niveau- så alle er glade.

Mønstret og variation:

Med 3 speeds og 7 mønsterer kan det ikke gå galt.

Lydniveau:

Den rumler lidt, men det ville jeg tilgive når den har vibrationsstyrken den har.

Orgasme-garanti:

Enoki egner sig nok bedst til lange, langsomme orgasmer der skal bygges op over tid- men det er jo en god ting?

Brugervenlighed:

Placering af knapperne er virkelig fingernem. Enoki er gennopladelig, fleksibel og nem at holde fast i. 

 

Anmeldelse:


Vive har udgivet denne ’wand vibrator’ der hedder Enoki. Den kommer klædt i hotpink og guld og er formet som et timeglas, og oser både elegance og sex appeal. Den er lavet i en silkeblød antistøv silikone og selve hovedet på vibratoren er fleksibel og har et geometrisk mønster der kan mærkes når vibratoren er på huden. Den har tre knapper, to af dem er de helt klassiske plus og minus hvor man selvfølgelig kan kører op og ned på intensiteten af vibrationerne. Den sidste knappe, som sider i midten af de to andre, tænder og slukker for Enoki når man holder den nede i to sekunder, men det er ikke det der er usædvanligt… den har nemlig også det som Vive kalder for ’klimax funktion’, hvor vibrationsniveauet med det samme går helt op i maximum- den helt perfekte funktion for hvis man lige skal ’over the edge’.

Jeg ville også lige give en kommentar til emballagen Enoki kom i, fordi jeg har virkelig aldrig set så smuk en indpakning før. Når man ser boxen Enoki gemmer sig i, ville man tro man havde betalt det dobbelte. Vive har haft fat i nogle virkelig gode designerer til dens indpakning, og det er derfor jeg stadig lægger min søde Enoki til at sove i dens originale box når jeg er færdig med at leje med den. Den ser bare så hamrende classy og dyr ud i kassen.

Men nok om det, nu vil jeg snakke om det der er mest vigtigt. Hvordan føles Enoki? Tja, jeg kan vel starte med at sige at du får en rumlende vulkan af en tryllestav med Enoki. Den har 10 forskellige funktioner, inkluderende mønstre og forskellige hastigheder. På grund af den er genopladelige, har den nemmelig meget stærke vibrationer. Enoki kan godt være meget intens på dens højeste niveau, men da jeg selv syntes der er meget stor forskel fra laveste til højeste vibrationsniveau, så syntes jeg selv at Enoki ville passe til alle, også dem der er lidt følsomme. Og har jeg sagt at Enoki er vandfast…? Jeg syntes selv den er bedre våd end den er tør, men det skal nok selv prøves..

Jeg er ikke sikker på, om Vive har taget "mere end en håndfuld er spild 'til hjerte, men kun 5 inches i hele længden er Enoki egentlig bare det- en håndfuld. Den er let, lille og dens ergonomiske timeglas form gør at Enoki er den mest brugervenlig wandvibrator jeg nogensinde har haft fornøjelsen af, den er så nem at manøvrerer og man kan nemt ramme alle sine ’orgasme punkter’ fra alle vinkler. Dette giver mega mange plus points til enoki, når jeg selv følger at den har så stort et kontaktpunkt med min krop at jeg ingen gang kan undgå orgasme.


Tilbage til oversigt

Tilbage til Celines profil