sex toys testers sub-banner

 

Celines produkt anmeldelse:

 

Bamboo


Navn:   Jimmyjane - FORM 4 genopladelig dildo 

 

Pris:    889,00 DKK

Kvalitets vibrator til en rigtig god pris. Denne dildovibrator er perfekt til begynderen, der vil have en kraftfuld, effektiv og stilfuld vibrator, der kan stimulere både klitoris og g-punkt. Den buede form gør den perfekt at have i hånden og det afrundede hoved gør den effektiv som g-punkts vibrator. Vibratoren er vandtæt og genopladelig med et USB kabel.

Celines bedømmelse:    4,75 / 5


Produkts side

 

Kvalitet på produktet:

Det rene luksus ud over sømmet.

Værdi for pengene:

Igen, havde sømmet været pænere havde det været et 5 tal.

Materiale:

Virkeligt lækkert silikone, som er helt silkebløt.

 Vibrations styrke:

Helt klart en vinder. Elsker at den har hele 5 hastigheder med rumlende vibrationer.

Mønstret og variation:

I alt er der 20 forskellige kombinationer for brug…

Lydniveau:

Jeg syntes selv den er meget stille, lydløs både under bruseren og under dyne. 

Orgasme-garanti:

Elsker opbygningen af orgasmer over de lange sessioner jeg har med den. Multiorgasmisk. 

Diskretion:

Den har en fantastisk ’travel lock’, men det er nemt at se hvad det er når den lader op.

Brugervenlighed:

Placering af knapperne er virkelig smart og den er nem at bruge og oplade.

Anmeldelse:


Jimmyjane er en brand der er meget kendt i ’sextoy’ verdenen for at lave nogle af de mest luxuriøse vibratorer der findes på markedet, og deres ’form’ kollektion har altid været meget populære. Jeg vil begynde med at sige, at det er nemt as se hvorfor Jimmyjane har så mange fans.

Form 4 er en silkeblød silikone vibrator som teknisk set kan bruges både på klitoris og indvendigt, men jeg syntes nok selv den er bedst på klitoris. Den har en knap hvor man kan kontrollerer de 3 forskellige vibrations mønstre, og så en mode hvor den vibrér konstant. Den har så 5 hastigheder fra lav til høj som man kontrollere med 2 knapper. Jeg elsker faktisk at produktet er så simpelt, fordi jeg syntes tit jeg ender med at rode rundt med alle mulige knapper på mange andre legetøjer hvor jeg så typisk ender med at ødelægge min orgasme fordi jeg enten kommer til at slukke den eller tænde så meget op for den at det giver mig et chok. Dette problem får jeg aldrig med denne 3 knappet stjerne! Og ud over det, er knapperne også perfekt placeret. Man kan nemt få fat i dem hvis man skal bruge dem imens man bruger produktet, men ikke så nemt at man ender med at trykke på dem ved et uheld. Selve vibrationerne form 4 byder på er meget mere ’rumlende vulkan’ end de er ’summende bi’, så man kan få langsomt bygget op nogle virkelig lange, dybe og smeltende orgasmer hvor hele kroppen bliver ravet med i nydelsen. Dette produkt er helt klart perfekt til personen der tager tid om sig selv og som har interesse i at udfordre deres krop med noget mere intenst end en typisk orgasme.

Jeg elsker opladningssystemet. På bunden af form 4 sidder der en meget diskret metalplade hvor der står deres brand navn, et symbol med både hjerte og stjerne og deres tagline, og det er her man tilkobler opladeren, som er en slags base som form 4 kan hygge sig i imens den lader op. Form 4 bruger et lys system til at fortælle hvor langt den er færdig med at lade op alt efter hvor meget den skinner, som jeg synes er virkelig brugbart. Det fungerer rigtigt godt med USB, og det er en kæmpe fordel at form 4 ikke kun ’er’ vandtæt, men også ser ud som den er. Jeg føler mig i hvert fald rolig med at bruge den undervand som jeg aldrig har gjort med andre vandtætte lejetøjer. I hvert fald har form 4 et meget sikkert og user-friendly opladnings system, der reflekterer prisen af produktet fordi det er virkelig godt lavet.

Og så det dårlige… så flot som form 4 er, så har jeg lidt af et problem med ’sømmet’ på produktet. Man kan meget tydeligt se det og jeg tænker selv at når produktet er så dyrt så skal det også se dyrt ud, og derfor ville det havde været pænere hvis form 4 havde været ’sømløs’. Dette er sådan set det eneste problem jeg selv har med produktet, men ud over at jeg ikke ville anbefale form 4 til personer der kun er til meget stærke vibrationer fordi form 4 har denne meget dybe ’rumlende’ vibration som jeg refererede til tidligere.

Jeg ville anbefale dette produkt til folk der er interesserede i dybe orgasmer, og fold der kan lide mere en bare ’pinpoint’ stimulation. Prisen reflekterer produktets kvalitet, og ja, mens den er dyr så giver Jimmyjane 3års garanti på form 4. Forstille lige hvor mange orgasmer man kunne opnå med form 4 på 3 hele år. Worth it. 

 

Tilbage til Celines profil

 

Tilbage til oversigt