Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker

sex toys testers sub-banner

 

Celines produkt anmeldelse:

 

Ouch!


Navn:   Ouch! - Læder Halsbånd m. håndmanchetter og kæde

Pris:    299,00 DKK

Frækt sæt til bondage, bestående af et justerbart læder halsbånd med en D-ring og to manchetter til håndleddende med rem og spænder, der kan justeres efter ønske. Alle delene hænger sammen med en jernkæde, der nemt pacificerer din partner, lige som du ønsker det.

Celines bedømmelse:    3,4 / 5


Produkts side

 

Kvalitet på produktet:

Læderet føles lidt billigt, men kæderne er sikre. Halsbåndet er lidt tyndt.

Værdi for pengene:

Den er lidt dyr i forhold til kvaliteten af materialet.

Materiale:

Ikke særlig god læder kvalitet, men er rimelig stabil under brug. 

Brugervenlighed:

Nem at bruge og mange muligheder for leg med kæde længder, der kan forkortes eller forlænges.

Looket:

Meget kinky look, føler sig fræk når man er spændt ind.

Anmeldelse:

Ouch! Har lavet dette Kombi Collar and Cuffs sæt, som er beregnet til begyndere og mediumniveau bondage og kinky lege, hvor du spænder din partner fast. Inkluderet er et læder halsbånd, et sæt håndjern med D-ringe og kæder der sidder permanant fast på halsbåndet, som kan spændes fast på manchetterne i forskellige længder.

Det er et sjovt sæt som kan gøre sex lidt mere kinky, uden det bliver for meget, for man kan beholde kæderne ret lange hvis man vil det. Man kan så selvfølgelig spænde dem mere, indtil ens hænder nærmest sidder fast i halsbåndet og man slet ikke kan komme fri. Det ville sige at det er et godt sæt til nybegyndere, fordi man kan blive ved med at bruge sættet, også til advancerede bondage lege, som ville sige at det er en langsigtet investering. Både halsbånd og manchetter kan tilpasses til enhver person, men jeg ville sige at hvis man er kvinde med en meget delikat og slank hals, så kan halsbåndet godt hænge lidt på en.

Det er lidt irreterende at man ikke kan tag kæderne af halsbåndet, hvis man kunne ville der være mange flere muligheder for leg med sættet. Desuden er kvaliteten af læderet ikke særligt godt, så jeg er lidt bange for sættet ikke holder til meget extreme XXX typer af bondage.

Jeg syntes selv at sættet er perfekt til dem der gerne ville prøve vandet uden at springe i i den dybe ende lige med det samme. Der er mulighed for både light bondage og advanceret bondage, og det er behageligt at have på. Desuden, føler man sig ret fræk når man er spændt ind - især i den hvide farve som jeg har…hvid er vel jomfruens farve, men påklædt i dette sæt - er man mere ligsom djævlen!

Tilbage til Celines profil

Tilbage til oversigt