Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker

 sex toys testers sub-banner 

 

Celines produkt anmeldelse:

 

 

Navn:   Ouch! - Sort strap-on 11 cm

Pris:    299,00 DKK

Stilsikker, sort strap-on til par, der vil prøve kræfter med en strap-on i en lidt mindre størrelse. Kvalitets silikone dildoen har en længde på 11 cm. og en diameter på ca. 3 cm, så den er i den lille kategori og perfekt til anal begynder penetrering eller dig der godt kan lide det lidt mindre. Dildoen kommer med et bælte, der kan justeres efter behov.

Gennemsnit bedømmelse:    

Celines bedømmelse:              4,2 / 5


Produkts side

 

Kvalitet på produktet:

Simpel billig strap on hvor dildoen var meget mere luksuriøs en jeg havde forventet. 

Værdi for pengene:

Som sagt, billig pris især når dildoen er så fint lavet.

Materiale:

Perfekt materiale for dildoen, men selve stropperne på bæltet kunne måske havde været lidt bredere.

 

Brugervenlighed:

Nem at bruge og tag af og på, sidder godt fast, men kan være den ikke passer folk med større kropstyper.


Behagelighed:

Forsiden hvor selve dildoen sidder, er meget behageligt, men hvis man laver noget ’meget aktivt’ skal bæltet spændes rigtigt godt fast og så kan stropperne være lidt træls på huden efter lidt tid. 


Looket:

Som en starter udgave er det dejligt at der er PVC involveret i designet så man kan opfylde alle sine fetish ønsker.

 

 

Anmeldelse:


Ouch har udgivet et ’set’ af strap ons, hvor man kan vælge alt efter både kvalitet og størrelse af dildo. Den jeg har, er 11cm lang og 3cm i diameter, så det er baby udgaven. Selve dildoen er realistisk penis formet, og skruer på selve bæltet. Den er lavet af en lækker silikone der føles meget blød i hånden, og så er den helt fri for noget søm, så der er ingen ’kanter’ eller ting der stikker ud der kan ridse i en i visse skrøbelige steder som er virkelig vigtigt. Bæltet er let at bruge, man tager det bare på som et par trusser og spænder det ind indtil det sidder godt fast. Ud fra at den er nem at bruge, nærmest ’basic’, ville jeg sige at den er perfekt til nybegyndere da man let har mulighed for at tag det stille og roligt med den fordi den har så lille en størrelse og er så nem at tag på og af.

Som et par var det virkeligt spændende at prøve noget nyt, og denne strap on var helt klart det rette ’starter kit’ for at give os lov til at udforske nogle fantasier uden det blev for meget. Både mig og min partner var enig at den bløde silikone følte ligesom silke og syntes at dildoen var behagelig og ikke for stor eller skræmmende, og at selve bæltet var let at bruge og havde få komplikationer. Ouch! har virkelig bare givet os det helt simple med denne strap on, men når man er nybegynder, så er simpel jo også bedst.

Kun to andre ting jeg ville kommenterer på, for det første, ved ikke om det er muligt, men det ville være fedt hvis Ouch! solgte de andre strap on dildoer separat nu at man allerede havde købt et strap on bælte. Hvis man i princippet bare skulle skrue dem på så burde det kunne lad sig gøre. Den anden ting der kunne være en fordel ville være hvis bæltet var lidt længere, jeg tror at mennesker der har en lidt større kropsbygning kunne have det hårdt med at få bæltet til at passe.Tilbage til oversigt

Tilbage til Celines profil