sex toys testers sub-banner 

 

Celines produkt anmeldelse:

 

 

Navn:   Fun Factory - Stubby Moody genopladelig Dildovibrator

Pris:    749,00 DKK

Nyd Moody, en fantastisk og effektiv dildo vibrator, der både kan bruges anal og vaginalt. Den unikke form stimulere g-punktet på kvinden og p-punktet på manden, mens den unikke bund på vibratoren kan vibrere intensivt på mellemkød og klitoris. Vibratorens fleksible form og unikke udseende vil sende dig til himlen. Vibratoren måle 18,8 cm. i længden, har en diameter på 4,2 cm., er genopladelig, vandtæt og har hele 12 vibrationsstyrker og niveauer. Brug altid en god vandbaseret glidecreme sammen med Moody og rengør med rengøringsmiddel lavet til sexlegetøj. USB opladningskabel medfølger.

Gennemsnit bedømmelse:    

Celines bedømmelse:              5 / 5


Produkts side

 

Kvalitet på produktet:

Hudagtig silikone og virkelig flot lavet.

Værdi for pengene:

Jeg syntes den er voldsom billig for hvad den kan.

Materiale:

En silikone der er blød, lækker og realistisk…ja tak.

Vibrations styrke:

Alt fra let til meget meget kraftig- masser af muligheder og der er lidt til alle typer.

Mønstret og variation:

Der er mere end du får brug for her. 

Lydniveau:

Nok den mest stille vibrator jeg nogensinde har brugt faktisk…

Orgasme-garanti:

Sprøjteorgasmer- hallo?!

Brugervenlighed:

Super dejligt travel lock system, ring i bunden så den er nem at holde i alle mærkelige positioner og så til både vaginalt og analt. I am in heaven.

 

 

Anmeldelse:


Da jeg først åbnede indpakningen til denne vibrator, havde jeg ikke forventet at den ville være orange. Allerede der så jeg at Stubby ville være unik, for den skilder sig godt nok ud fra det store hav af sexlegetøjer der er pink, lilla eller sorte. Jeg var sikker på at der her var noget specielt, og havde noget de andre ikke kunne tilbyde...

Det havde jeg så også ret i.

Som det foerste ville jeg sige at for prisen er det absolut den bedste vibrator jeg nogensinde har brugt, og den er helt oppe i ’the big leagues’ med andre vibratorer der koster 1000kr+, både i kvalitet og hvad den kan. Stubby er genopladelige, så der er kraft på når det kommer til vibrationerne. Desuden har den også en travel lock der er virkelig ukompliceret, men meget effektiv, og det er bare så mega smart fordi man kan jo tag den alle steder hænd uden den lige pludseligt gør ting lidt for pinlig i lufthavnen.

Stubby er lavet af en absolut fantastisk silicone, som jeg selv syntes nærmest føler som den ægte varer. Den har en hudagtig kvalitet- så hvis man er til realisme er stubby en sikker vinder. Ud over det har den en baade spaendende og maerkelig form, hvor man kommer til at taenke ’hvordan mon det føles?’

Svaret er at det føles fantastisk. Stubby er en af de få der kan lokke frem sprøjteorgasmer for mig- så det får den helt sikkert ekstra points for. Den rumler dybt inde i dig, og så har den en tip der enten kan sidde imod G punktet hos kvinder eller P punktet hos mænd. Men vent- P punktet? Ja nemlig. Takket være at Stubby har den mærkelig base med riller, som kan bruges som klitoris pirrer…men denne base gør at den kan også bruges som anal vibrator både for kvinder og mænd. Det gøre at Stubby har rig mulighed for at være en velkommen tredjedel for mange par der søger noget de kan dele sammen.

Jeg anbefaler Stubby virkelig meget til absolut alle, mænd og kvinder, par, mennesker der ikke har så mange penge at smide efter noget det faktisk er af god kvalitet, og så alle de resterende. Stubby er en total all round vinder som man kan nyde igen og igen.


Tilbage til oversigt

Tilbage til Celines profil