sex toys testers sub-banner

 

Celines produkt anmeldelse:

 

Lucas


Navn:   Svakom - Lucas Dildovibrator m. klitorispirrer

Pris:    839,00 DKK

Lukas fra Swakom er ikke bare en rabbit vibrator, der med sine to motorer stimulere både klitoris, skede og g-punkt, den er også en intelligent vibrator, der med sin intelligente teknologi, kan stimulere dig efter et mønster, hvor du ikke selv behøver at variere vibrations niveauer og mønstre. Svakom Lukas er vandtæt, genopladelig og måler 20 cm. i længden. Brug altid en god vandbaseret glidecreme sammen med Lukas og rengør efter brug med rengøringsmiddel lavet til sexlegetøj.

Celines bedømmelse:    4,75 / 5

Produkts side

 

Kvalitet på produktet:

Nok den mest lækre silikone jeg nogensinde har mærket.

Værdi for pengene:

Billigere end de fleste af Svakoms produkter, men samme kvalitet.

Materiale:

Skal jeg virkelig nævne silikonen igen…?

 Vibrations styrke:

Alt fra let til meget meget kraftig - massere af muligheder og der er lidt til alle typer.

Vibrations Mønstrer:

Især S-knappen er noget helt særligt.

Lydniveau:

Der er jo ikke noget, der hedder en lydløs vibrator... Du larmer nok mere end Lucas alligevel. 

Orgasme-garanti:

Det er et rimeligt sikkert bud med Lucas- hvor mange gange kan man tage i træk?

Brugervenlighed:

Simpelt, men flot design med 3 knapper, rimelig idiotsikret synes jeg.

Anmeldelse:

Før vi snakker om Lucas, ville jeg lige sige lidt om Svakom brandet. Svakom er et luksus brand med 2 års garanti på de fleste produkter og alle produkter kommer med et bevis på at det er den ægte vare og har et nummer tildelt og det hele. Det er første gang jeg har set dette koncept, hvor man faktisk kunne tjekke om det er ‘for real’ et ægte produkt, og det får mig til at tænke at der er blevet forsøgt at lave kopiprodukter... Men det betyder jo bare at Svakom laver virkelig, virkelig gode produkter, hvis andre ville kopier dem... Gør det ikke?

Lad os snakke om Lucas. Lucas er essentielt i designet, en klassisk ‘rabbit vibrator’, men dens evner er meget mere end det man forventer af den klassiske version, for Lucas er nemlig verdens ‘længst-varende’ vibrator. Det vil sige den ikke konstant skal genoplades og ikke går død under vigtige stunder. Man kan faktisk holde ham kørende i 48 timer før han er helt færdig, men du vil jo være færdig for længst inden det sker!

Ok fint nok, han kan det, men kan Lucas noget andet? Hell yeah. Med to rumlende indbyggede motorer (1 i skaftet og 1 i klitoris stimulatoren) kan du forvente tilfredsstillelse fra denne kammerat, og da han er lavet af, seriøst den mest silkeagtig, silikone nogensinde, er han altid blød mod dig.
Ud over de to stærke motorer og det flotte silikone design, har Lukas tre knapper; en for op, en for ned, og en, som de kalder for S-knappen, for tænd/sluk. Men hvorfor hedder den så S-knappen? Ja, det er fordi den har en dobbeltfunktion. Hvis man trykker hurtigt på den én gang, går Lucas med det samme i gang med Svakoms ‘custom smart mode’ som de kalder for en ‘climax setting’, og jeg kan kun være enig, denne setting fokusere meget på både klitoris og G-punktet i en fin balance, som nærmest tvinger orgasme ud af kroppen på ingen tid.

Jeg er selv vild med Lucas, og vil helt klart anbefale ham til alle kvinder, der elsker G-punkts stimulation, rigtige stærke vibrationer, eller begge dele. Han er det rette valg, hvis man trænger til lidt luksus forkælelse i sit liv. Jeg kan godt forstå Lucas kommer med et bevis på at han er den ægte varer - han er sgu værd at kopiere!


Tilbage til Celines profil

Tilbage til oversigt