Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker

sex toys testers sub-banner

 

Celines produkt anmeldelse:

 

Womanizer


Navn:   Womanizer - PRO40 Vandtæt Lay-on Klitoris Stimulator

Pris:    799,00 DKK

Oplev en unik stimulering af klitoris med Womanizer pro40, som er en unik stimulator, der kombinere en form for vakuum og suge og puste fornemmelser omkring klitoris. Det lyder måske lidt underligt, men fungerer helt fantastisk og er på meget kort tid blevet en af de meste populære produkter på markedet. Pro40 er helt vandtæt, genopladelig og har 10 forskellige stimuleringsniveauer, samt et udskifteligt gummihovede. Opladningskabel medfølger.

Celines bedømmelse:    4,71 / 5

Produkts side

 

Kvalitet på produktet:

Super dejlig kvalitet og endda også vandtæt?!

Værdi for pengene:

Nu til halv pris af den gamle!? Det er jo sindsygt.

Materiale:

Lavet af plastik…som er fint nok, men den er ikke ‘super flot’.

 "Suge" styrke:

Alt fra let til meget, meget kraftig- masser af muligheder og vil passe alle!

Lydniveau:

Ja, den laver en lidt mærkelig suge lyd, men der er nok ingen, der kan gætte hvad det er?

Orgasme-garanti:

Orgasme på en ny måde - man har aldrig prøvet noget lignende!

Brugervenlighed:

Det er smart med knappen, der med det samme går til laveste suge niveau.

Anmeldelse:

Da jeg først fik øje på den gamle version af Womanizer, havde jeg altid ønsket jeg kunne prøve den, men prisen kunne jeg bare slet ikke håndtere, så det blev desværre et nej... Lige indtil Womanizer Pro 40 udkom til halvdelen af prisen! Jeg var så spændt da jeg endelig havde boksen i hænderne og skulle til at åbne op for min helt egen Womanizer. Med selve navnet ‘Womanizer’ havde jeg forventet at den kunne få alle kvinder til at forelske sig selv i den... og det kan jeg kun give ret i.

Jeg åbnede æsken, og fik med det samme sommerfugle i maven da jeg så den. Et sleek, elegant design, som var anderledes end alt andet jeg havde prøvet før. Med det samme tændte jeg for knappen, hvor den så begyndte at lave en mærkelig suge og puste lyd…og så blev jeg virkelig interesseret… det var jo nærmest en mini klitoris støvsuger!

Pro 40 bruges ved at man kommer lidt glidecreme på sine egne kropsdele, som kommer til at være i kontakt med Womanizeren, for at forstærke tætningen, og så egentlig bare nyde følelsen. Womanizeren kommer med et ekstra gummihoved i størrelse XL, og er 100 % vandtæt, hvilket den ikke var før i tiden. Produktet kommer med et genopladningssystem med USB.
Knapperne er på undersiden, som gør den nem at bruge når man har den i hånden, fordi den kan styres lidt bedre end den gamle version. Der er 3 knapper, en on/off knap og en til at skrue op for tempoet og en, der skruer ned. Det mest geniale med disse knapper er at, hvis man trykker én gang hurtigt på on/off knappen, så går den automatisk tilbage til den laveste hastighed... Og trust me, det får man virkelig brug for når man får orgasme fordi det bliver meget intenst ekstremt hurtigt.

Men hvad kan den? Er den virkelig så ‘ground breaking’? Ja, det er den!
Vi er jo vant til at få orgasme fra andet lejetøj, som nærmest tæsker vores mest følsomme kropsdele indtil de er rå. Ikke Womanizer, den suger bare blidt på dig og i stedet for at tvinge en orgasme ud, bliver den naturligt lokket ud fra kroppen, og det giver en meget mere naturlig fornemmelse, som er noget helt andet i forhold til en standard vibrator.

Spørgsmålet er så: Hvem kan få glæde af at eje sådan en Womanizer Pro 40?... Svaret? Absolut alle, der ejer en klitoris!

 


Tilbage til Celines profil

Tilbage til oversigt