sex toys testers sub-banner 

 

Celines produkt anmeldelse:

 

 


Navn:   YESforLOV - Délice Deluxe pack m. Massageolie 50 ml. og 1 Sexy Candy Explosion

Pris:    489,00 DKK

Fræk pakke bestående af en massageolie med en af de fire skønne dufte, Cotton Candy Spirit, Crazy strawberry, Juicy red fruits eller happy vanilla. Olien efterladen huden silkeblød uden at fedte og giver din partner en velduftende hud. 50 ml. 
I pakken får du også et brev med de sjove Sexy Candy Explosions krystaller, der giver små pop når du putter dem i munden og skaber en sjov og intens leg med hinanden og hinandens kys. 7 gram.

Celines bedømmelse:    4,6 / 5


Produkts side

 

Kvalitet på produktet:

 

 

Prisen:

 


Værdi for pengene:

 

 

Materiale:

 

 

Brugervenlighed:

 

 

Tilbage til Celines profil

Tilbage til oversigt

Anmeldelse: 

Hvad var dit første indtryk af produktets indpakning?

En meget tynd indpakning, skrøbelig. Selve produktet var allerede åbnet, da jeg fik det med posten, da det var en så tynd indpakning. Men en super skøn farve! Da det er jo med frugtsmag, passer farven jo super godt til produktet.

Lever produktet op til dine forventninger?

Produktet overgår mine forventninger! Jeg havde regnet med at det ville smage mere af kemi/plastik. Det smager super godt og gør det hele lidt sjovere!                 

Hvad var dine første indtryk af det tilsendte produkt? (udseendet, fornemmelsen osv.)?

En sød lille flaske, let af have da den ikke fylder meget i skuffen/skabet. Jeg kan godt lide at der er gennemsigtigt låg, det giver en mere ren følelse af produktet. Den lille pose med de små ”poppers” i, var jo enkel i sig selv, en lille hvid pose, hvilket gør det hele dejlig enkelt.

Hvordan forventede du at den ville virke på dig?

Jeg forventede at det ville gøre det hele lidt sjovere for begge parter, jeg forventede ikke ekstra nydelse fra tuben, men måske lidt fra de små ”poppers”.

Hvordan fungerede produktet i aktion?

Produktet var super lækkert, det hele er lidt sjovere når man tilføjer lidt smag! Det blev lige hevet et niveau op, og de der ”poppers” gjorde det også lidt sjovere, den person det blev brugt på, kunne ikke mærke det helt store, men den der brugte det (i munden) synes det var sjovt og spændende!

Fungerede produktet som instrueret i manualen? Eller oplevede du problemer med at starte? (Betjening, afstand, telefon applikation e.l.)

Produktet virkede helt fint, ingen problemer, og så er det jo så enkelt i sig selv.

Hvilken reaktion opnåede produktet – på dig personligt eller med andre?

Super god og positiv reaktion, mest for mig selv, jeg synes det hele blev lidt sjovere, men min kæreste blev også positivt overrasket. 

Ville du anbefale produktet?

Ja helt klart! Det er et super sjovt og frækt produkt som alle kan bruge og vil hygge sig med. 

Har du nogle frække tips til brug af dette produkt?

Brug det på brystvorterne og ned af maven, evt, lig det i køleskabet i en lille halv time inden, så dråberne er lidt kølige når de pumpes ud. Hvad angår ”popperne” så brug dem når man er ”nede” på sin partner. Det føles super underligt på den lækre måde, for begge partner.