sex toys testers sub-banner 

 

Marias produkt anmeldelse:

 


Navn:   Lelo Insignia - Isla Vandtæt Dildovibrator PRISVINDER

Pris:     1299,00 DKK

Beskrivelse: Denne dildo vibrator er utrolig funktionel samtidig med, at den er et meget luksuriøst produkt, hvor der er kræset for hver en detalje. Det kurvede design gør dildo vibratoren perfekt til stimulation af G-punktet. Isla har 6 forskellige vibrationsmønstre, 8 vibrationsstyrker, er vandtæt og genopladelig.

Marias bedømmelse:                 4,50 / 5

 

Produkts side

 

Værdi for pengene:

Her betaler man både for design og kvalitet, og der er ikke sparet på noget. 

Materiale:

Lækkert silikone som føles glat og blødt samtidig med at der er en forkromet designet overflade på siderne. 

Kvaliteten:

 

Her er det kvaliteten som er i højsædet. Der er virkelig kræset for kunden.

Vibrationsstyrkke:

Denne vibrator har mange styrker, og den har en "skru-op" knap som lader brugeren bestemme styrken og variere den ganske nemt. Med sine 6 mønstre og 8 styrker, er der noget for enhver. 

Lydniveau:

Lydløs, så den faktisk vil kunne bruges selvom man deler seng med en sovende mand ;) 

Orgasmegaranti:

Denne vibrator giver orgasmer med sikkerhed, dog vil jeg kun bruge den til klitorisorgasmer, da der er en kant hvor der vil kunne sætte sig ”ting” fast. 

Brugervenlighed:

LELO Isla er lavet sådan at den er utrolig nem at bruge, selv uden brugsanvisning. Knapperne +/- i styrke er placeret således, at de er nemme at bruge, selv mens produktet er i brug og det er nemt at styre de to knapper. 

Anmeldelse:

 

Der ankommer en diskret pakke med posten, og det er jo dejligt at man ikke får smækket ”sexlegetøj” op i hovedet når man ser postbuddet i øjnene. Det er en flot sort æske som produktet ligger i, og der ligger også en lille pakke glidecreme som bonus.

Selve vibratoren er af lækker kvalitet, og med sine 22 cm, en god størrelse, som har en god pasform som gør den nem at holde ved. Den føles blød på overfladen og glat, og med sit strømlinede design, giver den en følelse af at man virkelig har fingre i noget godt design.Jeg startede med at oplade den, og det var nemt at gennemskue hvordan det skulle gøres. Jeg har end ikke åbnet brugsanvisningen. Efter et par timer, er produktet klar til brug.

Til at starte med ville jeg lige teste alle knapperne, og jeg skruede op og ned for styrken for at se hvordan den ville virke. Og jeg blev da kun glædeligt overrasket over hvor overskueligt den var at bruge.

Jeg brugte den lille pakke glidcreme, som fulgte med i pakken, og gik ellers i gang med min test. Og jeg fik den første orgasme alt for hurtigt. Jeg havde skruet for højt op på vibratoren og måtte lige sunde mig, inden jeg kunne prøve igen.

Der skulle en lille strække-ben og kaffepause til før jeg var klar igen, og så prøvede jeg mere roligt og blev som forelsket på ny. Dette produkt fungerer rigtig godt i forhold til det humør man lige er i og man kan selv beslutte om det er til en kort ”quicky”, eller om man vil hygge sig med den hele aftenen.

Alt i alt, en rigtig god oplevelse hvor jeg hurtigt kunne sende mig selv i den syvende himmel, igen og igen. 

  

Tilbage til Milles Profil 

Tilbage til oversigt