Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker

 sex toys testers sub-banner 

 

Marias produkt anmeldelse:

 


Navn:   We-Vibe - Rave G-spot Dildo Vibrator

Pris:      779,00 DKK

Beskrivelse: Rave fra We-Vibe tager den klassiske dildovibrator ind i den nye højteknologiske tidsalder. Denne unikt formede vibrator stimulerer ikke bare g-punkt og skede til perfektion med sine op til 10 forskellige vibrationer, det at den kan tilsluttes til appen We-Connect på din eller din partners smartphone, og styres af dig selv eller din partner via bluetooth – uanset hvor I befinder jer. Den 19 cm lange vibrator er let at vende og dreje, så at den rammer lige der, hvor det føles som bedst. Denne smukke silikone vibrator er perfekt til at tænde jer begge. Den er stænktæt og genopladelig – USB-oplader medfølger.

Marias bedømmelse:                 4,95 / 5

Produkts side

 

Værdi for pengene:

Prisen fortæller ikke hvad man får, for kvaliteten her er helt i den dyre ende, men prisen ligger meget under det.


Materiale:

Lækkert silikone som føles glat og blødt, mens det også er meget rengøringsvenligt. 

 

Kvaliteten:

 

Det er meget tydeligt at der er blevet tænkt på kunden her, da kvaliteten er helt i top. 

 

Vibrationsstyrkke:

Her har producenten gjort meget for at der skal være noget til en hver smag, for forskellen mellem den laveste styrke og den højeste, samt ”rytmer” er absolut genial og passer til alle. 


Mønsteret og variation:

Der er nogle vilde mønstre i vibrationerne, som gør at man kan tilpasse den til alles humør og behov.

 

Lydniveau:

Næsten lydløs. Under dynen kan den nærmest ikke høres.


Orgasmegaranti:

Oh yeah. Her er der ikke noget at stille op, selv for den lidt svære orgasmerytter. 

 

Brugervenlighed:

Rave er lavet sådan at den er utrolig nem at bruge, selv uden brugsanvisning. Knapperne som tænd/sluk og styrke er placeret således, at de er nemme at bruge, selv mens produktet er i brug.

Anmeldelse:

Det var en dejligt diskret pakke uden synlig afsender, og der var hverken logo eller farve på den. Æsken som produktet lå i, var flot og indbydende, og inde i æsken var der både Rave´en, en oplader og en flot og lækker silkepose til at opbevare produktet i.

Selve vibratoren er af lækker kvalitet, og med sine 19 cm, en god størrelse. Den føles blød på overfladen og glat, mens den samtidig er meget hård og lidt tung i det. Formen er ret speciel så allerede ved at have den i hånden, bliver man nysgerrig omkring hvordan den rammer de gode steder.

Jeg gav mig straks i kast med at oplade den, hvilke gav lidt problemer, da jeg var bange for at knække et meget langt stik, som skal mases ind i et lille, nærmest usynligt, hul. Efter to timer, er produktet klar til brug.

Jeg startede med at trykke på alle knapperne og blev helt forbavset over hvor kraftigt den vibrerer. Og samtidig har det så mange mulige indstillinger, at jeg nok næppe når at prøve dem alle inden denne anbefaling.

Jeg lange mig godt til rette, brugte en god portion glidecreme, som beskrevet i brugsanvisningen, og så gik jeg ellers i gang. Og hold da op! Er man højrehåndet, er den perfekt vinklet og rammer præcis de gode steder, og jeg har måtte overgive min krop til den ene orgasme efter den anden. Jeg forsøgte også at holde den med venstre hånd, men der skal man vinkle den mere selv, og det er ikke helt den samme oplevelse, desværre.

Efter en kort kaffepause, besluttede jeg at prøve om den også fungerede som klitorisstimulator, selvom jeg frygtede at den nok var for voldsom. Men også her blev jeg positivt overrasket, da den nemt kunne indstilles til at vibrerede mere eller mindre voldsomt, alt efter temperament.

Alt i alt, en rigtig god oplevelse hvor jeg hurtigt kunne sende mig selv i den syvende himmel, igen og igen. 


Tilbage til Milles Profil
 

Tilbage til oversigt