sex toys testers sub-banner

 

Mettes produkt anmeldelse:

              

Navn:    Je Joue G-kii - Bøjelig g-punkts vibrator

Pris:      899,00 DKK

G-kii er lavet til kvinden, der måske har haft problemer med at finde sit indre g-punkt. G-kii kan formes nemt og har en unik og enkel form, der gør at du kan gå på opdagelse efter dit g-punkt. Derudover er g-kii vandtæt, genopladelig og lavet i blød og fleksibel silikone.  

Mettes bedømmelse:    4 / 5  

Øvelse gør mester, hvilket kan være frustrerende de første gange man anvender produktet.

 

Produkts side

Værdi for pengene:

G-kii er ikke et billigt produkt, men det er alle pengene værd. Design og funktion er i topklasse.

Materiale:

G-kii er dækket af lækker, blød silikone som på alle måder er rart at røre ved og blive rørt med. Mit eneste men er, at der til produktet anbefales vandbaseret glidecreme og jeg personligt syntes silikonebaseret er bedre. Ærgerligt hvis man er nødt til at udsætte eksperimenterne fordi man ikke har en vandbaseret glidecreme på lager.

Vibrationsstyrkke og mønster: 

G-kii har 6 forskellige mønstre og 5 styrker. Styrken virker ikke helt så høj ved visse mønstrer som ved andre, hvorfor man skal være påpasselig med at ændre mønster lige inden klimaks, så man går glip af den ”opbyggede” orgasme

Lydniveau:

G-kii er utrolig lydsvag. Så hvis en træt mand siger nej til sex ved sengetid, kan du anvende G-Kii under dynen ved siden af uden at han vil opdage det.

Orgasme-garanti:

Som tidligere nævnt kan det være en udfordring at få orgasme hvis man ikke kender sin eller sin partners krop godt. Tag alligevel udfordringen op, for når først den rigtige vinkel findes er G-Kii et must-have for enhver kvinde. 

Brugervenlighed:

Selve produktet er brugervenligt med få knapper og ladekabel. Men dét at bruge produktet rigtigt ift. ens egen krop kan være en udfordring. Giv G-Kii en chance mere, selvom du tænker at det her finder du aldrig ud af – for når du får taget på det, har du en fast partner-in-crime.

 

Tilbage til Mettes profil 

Tilbage til oversigt

Anmeldelse:

Hvad var dit første indtryk af produktets indpakning?

Produktet synes eksklusivt. Det ankom i en stilren sort æske, som produktet også kan opbevares i fremover.  Og med winkwink.dks anonyme indpakning er der ingen røde ører over at hente pakken i det lokale supermarked.

Lever produktet op til dine forventninger?

Jeg er aldrig før stødt på en g-punkts vibrator som denne, hvorfor mine forventninger var høje. Det kræver lidt øvelse at ramme lige på g-punktet, men her produktet genialt idet man som bruger kan indstille vibratoren i lige netop den vinkel der passer til mig. Når man har lært produktet og ens egen krop bedre at kende, er det altså ligetil at opnå den eftertragtede og helt særlige g-punkts orgasme.

Hvad var dine første indtryk af det tilsendte produkt (udseendet, fornemmelsen osv.)?

G-kii er en finurlig lille fætter som kan blive din bedste ven når I lærer hinanden at kende. Det er en lille feminin vibrator som ligger ergonomisk godt i hånden og er meget brugervenlig, men dens i alt 4 knapper. At G-kii er genopladelig scorer også højt på listen over fordele. G-Kii er lavet af et lækkert og glat silikone materiale. Vibratorer med blodårer og lignende kan for mig virke lidt frastødende, men G-kii er en lækker lille sag som heller ikke risikere at give mændene mindreværdskomplekser og dermed får man brugt den mere end andet sexlegetøj.

Hvordan forventede du at den ville virke på dig?

Som nævnt tidligere har jeg ikke før prøvet g-punkts stimulatorer som denne. At opnå en g-punkts orgasme kræver at både du og din partner kender dig godt og selvom I gør det, kan det være svært nå klimaks. Af samme grund havde jeg næsten ikke turde håbe at G-Kii var nøglen til succes.

Hvordan fungerede produktet i aktion?

G-kii har 6 forskellige vibrationsmønstre og 5 styrke niveauer, hvilket gør den oplagt til både forspil og i selve akten. En anden anvendelsesmetode for G-kii er at bruge den som forspil. De blide vibrationer er perfekt til en let massage som så kan få lov at udvikle sig… G-kii er desuden vandtæt og perfekt til badet, ligegyldigt om man er alene eller to.

Fungerede produktet som instrueret i manualen? Eller oplevelede du problemer med at starte?

G-Kii er brugervenlig og du er good to go på 5 minutter.

Hvilken reaktion opnåede produktet – på dig personligt eller med andre?

Jeg har ved at bruge G-Kii lært min egen krop bedre at kende. Jeg ved hvor mit g-punkt er og forstår nu ”what’s all the fuzz about” – for lad mig sige det sådan, at hvis du er i tvivl om du har fået en g-punkts orgasme, så har du det helt sikkert ikke! Det er en oplevelse enhver kvinde bør unde sig selv - jo oftere, jo bedre.

Ville du anbefale produktet?

Jeg har allerede anbefalet produktet til flere veninder. G-Kii eksklusive udseende gør også at man uden at skulle have røde kinder kan vise produktet og dens funktioner for veninder, som selv overvejer at investere i det.

Har du nogle frække tips til brug af dette produkt?

Hvis G-kii bøjes til næsten U-form kan den bruges som vaginal og klitoris vibrator i en og samme maskine – prøv det, det er ren ekstase!