Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker

sex toys testers sub-banner

 

Mettes produkt anmeldelse:

              


Navn:    LELO LYLA 2 - Trådløs par vibrator med fjernbetjening TESTVINDER

Pris:      1049,00 DKK

LELO’s fjernstyrede og stilfulde vibratoræg er helt perfekt til tilfredsstillelse på afstand, i offentligheden eller i badet. Det kan styres af dig selv eller din partner, har 50 forskellige vibrations-styrker og er vandtæt. Ægget kan derfor bruges til tilfredsstillelse på mange måder og er et helt perfekt krydderi til parforholdet. Oplader medfølger.
 

Gennemsnit bedømmelse:    

Mettes bedømmelse:               3 / 5  

Fantastiske orgasmer, men indbyder desværre til startvanskeligheder.


Produkts side

 

Prisen:

Et lækkert produkt som, når man lærer det at kende, er hver en øre værd.

Værdi for pengene:

Materiale:

Lækker, blød sort silikone og en metalagtig lukkemekanisme i sølvlook. Det perfekte produkt til alle os som sætter pris på design og kvalitet.

Vibrationsstyrkke og mønster: 

6 styrke niveauer og 6 vibrationsmønstre – der er altså noget for enhver smag. Min favorit funktion er den hvor æggets vibrationsstyrke afhænger af om fjernbetjeningen holdes vandret eller lodret – her kan ens partner virkelig få lov at lege og pirre en.

Lydniveau:

LYLA er stort set lydløs – som endnu et plus kan vibrationen slås fra på fjernbetjeningen, hvilket betyder man kan tage LYLA med på eventyr også udenfor sengen og måske endda hjemmet.

Orgasme-garanti:

Så snart du får gang i LYLA kan det kun gå én vej.

Brugervenlighed:

Få knapper og lækkert at vibratoren er genopladelig. Desværre lidt svært at finde hoved og hale i funktioner og hvordan disse slås til/fra.

 

Tilbage til Mettes profil

 

Tilbage til oversigt

 

 

 

Anmeldelse:

Hvad var dit første indtryk af produktets indpakning?

Indpakningen er lækker og en designnørds interesse var straks vakt.

Lever produktet op til dine forventninger?

Jeg har hørt rigtig meget godt om netop disse vibrator-æg fra veninder, men aldrig selv fået købt et. Mine forventninger var derfor høje og, med undtagelse af brugervenligheden, var jeg tilfreds på alle punkter.

Hvad var dine første indtryk af det tilsendte produkt (udseendet, fornemmelsen osv.)?

Lyla 2 består af et vibrator æg og en tilhørende fjernbetjening, som henholdsvis oplades via oplader og kører på batterier. Designet er lækkert og meget eksklusivt. Den bløde sorte silikone står i stilren kontrast til den sølvfarvede bund. 

Hvordan forventede du at den ville virke på dig?

Jeg har tidligere anvendt klitoris vibratorer, men denne er særligt fin da den kan anvendes både indeni og udenpå. Ved at bruge ægget indvendigt og samtidigt stimulere klitoris med fjernbetjeningen tænkte jeg at der kunne komme virkelig gode orgasmer ud af – og det fik jeg ret i!

Hvordan fungerede produktet i aktion?

Produktet er en smule svært at lære at anvende idet brugsanvisningen ikke er særligt udspecificeret og man ender derfor med at prøve sig en del frem. Mit bedste råd er, indtil man lærer produktet at kende, at finde en funktion man er glad for og så nøjes med at bruge den under hele akten. Både i samspil og hver for sig er LYLA 2 et næsten uundværligt produkt for par, som ønsker at afprøve grænser idet æggets funktion virker på trods af betydelig afstand til fjernbetjeningen. Din partner kan altså stå i køkkenet og give dig orgasmer, selvom du ligger i sengen – eller under bordet ved en restaurant hvis man er modig nok.

Fungerede produktet som instrueret i manualen? Eller oplevelede du problemer med at starte?          

Brugervenligheden er desværre ikke i top. Jeg kunne have haft gavn af en udspecificeret udgave af brugsanvisningen og måtte google mig til hvordan man bl.a. oplader ægget. Desuden er jeg efter flere ganges brug stadig ikke helt gode venner med alle funktionerne og hvordan man skifter imellem dem.

Hvilken reaktion opnåede produktet – på dig personligt eller med andre?

LYLA 2 er et rigtigt godt udgangspunkt for orgasmer. Men i ligeså høj grad et stykke voksenlegetøj som åbner op for muligheden for at lege lidt med hinanden, andre steder end i sengen. Kun fantasien sætter grænser.

Ville du anbefale produktet?

Bestemt. LYLA 2 er et must have for legesyge par. 

Har du nogle frække tips til brug af dette produkt?

Sæt LYLA ægget op inden i skal ud og spise – og giv så din partner fjernbetjeningen.