sex toys testers sub-banner

 

Mettes produkt anmeldelse:

              


Navn:    Winkwink - pH Neutral Vandbaseret Glidecreme 100ml.

Pris:      79,00 DKK

Denne vandbaserede glidecreme fra winkwink, er en af de bedste på markedet, da den er pH neutral og derfor tilpasser sig skedens naturlig pH miljø, dette giver en bedre oplevelse med legetøj og med en partner. Samtidig er cremen tyk og drøj, så du skal ikke bruge meget for at du får den lækre glidende fornemmelse. Kan bruges med kondomer, alle former for sexlegetøj og analt. Kommer i en stilren tube med 100 ml.  

Mettes bedømmelse:    4 / 5 

 

Produkts side

Prisen:

Særdeles billigt sammenlignet med lignende glidecremer fra fx apoteket. Og så slipper du også for at stå bag skranken og fremstamme ”hvor er glidecremen?” over for den midaldrende apoteker.


Værdi for pengene: 

Produktet er ikke drøjt i brug, men fungerer udmærket til hverdagsbehov.


Materiale:

Diskret og stilfuld indpakning, selve produktet og dets effekt er hurtigt aftagende.


Brugervenlighed:

Glidecremen kan anvendes af alle – uanset aldersgruppe.

 

Tilbage til Mettes profil 

Tilbage til oversigt

Anmeldelse:

Hvad var dit første indtryk af produktets indpakning?

Fin og diskret indpakning, som nemt kunne forveksles med en håndcreme i tilfælde af, at man skulle glemme den på sengebordet. Udgiver sig ikke for at være mere end den er – nemlig en basis glidecreme til hverdagsbrug.

Lever produktet op til dine forventninger?

Personligt er jeg mere til silikonebaseret glidecreme, da effekten hurtig fortager ved vandbaseret glidecreme. Men produktet gør sit arbejde og jeg forestiller mig at den er perfekt for kvinder der døjer med tørhed i skeden

Hvad var dine første indtryk af det tilsendte produkt (udseendet, fornemmelsen osv.)?

Diskret og stilfuld indpakning, der giver en lyst til at undersøge produktet og tage det i brug. Glidecremen er idet man trykker den ud tyktflydende, men sammen med varmen i hånden bliver den hurtigt meget tynd. Derfor skal man være hurtig til at få den på de steder man ønsker den. Desværre syntes jeg hurtigt den glidende effekt forsvinder, hvilket betyder at man bruger en relativt stor mængde pr. gang.

Hvordan forventede du at den ville virke på dig?

Som en lille hjælper der kan lette sex, både vaginalt og analt.

Hvordan fungerede produktet i aktion?

Som tidligere beskrevet er førstehånds indtrykket af produktet positivt, men denne vendes hurtigt i en lidt mere negativ retning idet produktet ”tørrer” ind, særligt ved brug til fx handjobs, og man derfor er nødt til at smører på af flere omgang for at bevare den lækre glidende fornemmelse

Fungerede produktet som instrueret i manualen? Eller oplevelede du problemer med at starte?

Kort instruktion bagpå, hvilket fungerer helt fint – både for folk som er vant til at bruge glidecreme og folk som aldrig før har stiftet bekendtskab med det.

Hvilken reaktion opnåede produktet – på dig personligt eller med andre?

Letter penetrationen, men har svært ved at bevare sin effekt særligt ved analsex og handjobs.

Ville du anbefale produktet?

Produktet egner sig godt til brug sammen med sexlegetøj af silikone og kan der anbefales. Til samleje ville jeg anbefale en silikonebaseret.