sex toys testers sub-banner 

 

Milles produkt anmeldelse:

 


Navn:   Boom - Maple Silikone Rabbit Vibrator

Pris:      799,00 DKK

Stilren rabbit vibrator til de kræsne, der både stimulere klitoris og g-punktet. Vibratorens 10 vibrationshastigheder sikrer dig intens nydelse, selv i badet, pga. det vandtætte design. Denne vibrator er genopladelig og har en længde på 23 cm og bredde 7,2 cm.

Milles bedømmelse:                 4,9 / 5

 

Produkts side

 

Prisen:

  

Materiale og kvaliteten:

 

Vibrationsstyrkken og mønstret:

 

Lyden:

 

Orgasme-garanti:

 

Brugervenlighed:

Anmeldelse:

Hvad var dit første indtryk af produktets indpakning?

Lækker lys indpakning, fedt med træ looket, det gør det lidt råt. Dog stadig i de lyse toner.
Super flot og stilrent billede af produktet, let men godt gennemgået forklaring, bag på pakken.
Jeg er helt vild med deres lille ”cv – liste”
water resistant, dust free natural silicone, 10-speed, USB rechargeble. Det er så enkelt gjort, men det beskriver alle de fede features den indeholder.
og så er jeg vild med deres bedømmelse af ”stimu facts” i bunden af æsken.
Når jeg åbner pakken, er jeg vildt med at de KUN har fremhævet legetøjet, og gemt tilbehøret under pappet. Det gør hele oplevelsen af produktet utrolig stilrent og lækkert at se på!

Lever produktet op til dine forventninger?

Det lever klart op til mine forventninger, jeg er stor fan! Det er lækkert, designet er lavet så det lettere rammer g-punktet, hvilket jeg normalt har svært ved at finde produkter der kan.
og så er det GENIALT med de to separate motorer, det giver lige et ekstra kick når jeg er i gang.  

Hvad var dine første indtryk af det tilsendte produkt? (udseendet, fornemmelsen osv.)?

Mit første indtryk var WAUW! Jeg er helt vild med hvide ting. Det er så stilrent. Jeg var meget imponeret over farvevalget på produktet. Jeg blev endnu mere overrasket da jeg så træ looket på selve legetøjet. Det har jeg aldrig set før. Det tager design looket på legetøjet, til et helt andet niveau. Jeg er stor fan af det naturtro silicone.
Det eneste minus jeg kan finde, er at der står det er et støvfrit materiale, men med det samme den blev taget ud af æsken, samlede der sig støv og hår osv. På den.
Men ift. Selve produktet, er det en lille ting at se bort fra. Det skal bare skylles inden brug.
En ting jeg er dybt imponeret over er opladeren, at det er et reelt stik, men at det er lavet, så legetøjet stadig er badetæt. 

Hvordan forventede du at den ville virke på dig?

Jeg er meget spændt på at se hvordan den virker, da de motorer der er i produktet er vældig kraftige, jeg er spændt på om den vil give nydelse med de kraftige motorer. Til gengæld glæder jeg mig til at se hvilken effekt de forskellige niveauer har på mig. Der er to motorer i, det er første gang jeg har set to motorer der kan vibrere hver for sig og ikke samlet. Det bliver spændende.

Hvordan fungerede produktet i aktion?

Det fungerede super godt! Jeg skulle lige vænne mig til styrken i produktet, men den indre stimulering, virker helt vildt godt! Og den ydre også. Det fungere vildt godt sammen! 

Fungerede produktet som instrueret i manualen? Eller oplevede du problemer med at starte? (Betjening, afstand, telefon applikation e.l.)

Produktet virkede som der stod beskrevet. Ingen problemer, og så er det jo et super nemt og brugervenligt produkt.  

Hvilken reaktion opnåede produktet – på dig personligt eller med andre?

Produktet opnåede en udelukkende positiv reaktion, det er et lækkert og stilrent design, det er et genialt stimulerende produkt, der rammer de rigtige steder og giver en lækker orgasme. 

Ville du anbefale produktet?

Jeg vil klart anbefale produktet… jeg HAR faktisk allerede anbefalet det til en veninde.
Jeg synes det er en lækker, luksuriøs oplevelse jeg får af produktet, og det skal andre da også opleve. Så det anbafler jeg helt sikkert. 

 


Tilbage til Milles Profil
 

Tilbage til oversigt