Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker

 sex toys testers sub-banner 

 

Milles produkt anmeldelse:

 


Navn:   Svakom - Elva Æg Vibrator m. Fjernbetjening

 

Pris:      499,00 DKK

Oplev Elva Æg Vibratorens 26 skønne vibrationer, som vil bringe dig igennem en fantastisk sexrejse. Trods dens lille størrelse har den meget kraftige vibrationer. Vibratoren bliver styret fra fjernbetjeningen og er 100 % vandtæt så du kan nyde den i badet.

Milles bedømmelse:                 5 / 5

 

Produkts side

 

Prisen:


 

Værdi for pengene:

 
 

Materiale og kvaliteten:

 
 

Vibrationsstyrkken og mønstret:

 
 

Lyden:

 
 

Orgasme-garanti:

 
 

Brugervenlighed:

 

 


Tilbage til Milles Profil

  

Tilbage til oversigt

Anmeldelse:

Hvad var dit første indtryk af produktets indpakning?

Super lækker indpakning! Enkelt design, rene linjer, der står det man skal vide uden på pakken inden man køber det. Giver et indtryk af lækker og høj kvalitet.

Lever produktet op til dine forventninger?

Det lever klart op til mine forventninger og mere til!! Et generelt stærkt og lækkert produkt! 

Hvad var dine første indtryk af det tilsendte produkt? (udseendet, fornemmelsen osv.)?

Ægget fås i to farver (Lilla og pink) mit produkt er lilla, og jeg er vild med det. Den lækre farve og de små detaljer såsom de guldfarvede dele og materialet (silikone) er med til at give oplevelsen af at det virkelig er et lækkert produkt. 

Hvordan forventede du at den ville virke på dig?

Jeg forventede ikke den helt store nydelse i form af orgasmer, men jeg forventede et produkt der kunne give det fedeste forspil i form af noget leg med den mellem min kæreste og mig.

Hvordan fungerede produktet i aktion?

Produktet er super lækkert og MEGET let at bruge. Tryk på den eneste knap på ægget og det tændes, tryk på ”s” knappen på fjernbetjeningen til den blinker og bum, så er du i gang.  Og WOW en stærk vibrator sådan et lille æg kan indeholde!
Forbindelsen fra fjernbetjeningen og til ægget holder også i forbavsende lange afstande. Så længe man står i samme rum, kan den række mange meter. Super lækkert! 

Fungerede produktet som instrueret i manualen? Eller oplevede du problemer med at starte? (Betjening, afstand, telefon applikation e.l.)

Produktet fungere præcis som det skal. Meget let og enkelt at bruge. Klart et frækt lille produkt i al sin enkelthed. 

Hvilken reaktion opnåede produktet – på dig personligt eller med andre?

Super positiv reaktion! Dette produkt har også givet min kæreste og mig, muligheden for at lege meget og lave et lækkert og frækt forspil, fordi produktet jo er i to dele, så jeg kan have ægget oppe i mig og han har fjernbetjeningen, det gjorde indtrykket af produktet meget positivt, både for mig og min partner. 

Har du andre kommentarer til produktet?

En ekstra lille bonus i et allerede luksuriøst produkt er at det er vandtæt. Jeg er personligt selv stor fan af vandtætte produkter og at dette produkt er vandtæt er også super lækkert. Det giver muligheden for at nyde produktet der hvor du føler dig mest tilpas, om det så er i sengen, sofaen eller badet. Du kan selv vælge. 

Ville du anbefale produktet?

Jeg vil klart anbefale det! Alle burde have et trådløst luksus æg, både dem i forhold men også singler. Det er jo fedt at kunne styre sit produkt trådløst som det passer én selv. 

Har du nogle frække tips til brug af dette produkt?

Prøv at tag ud offentligt og brug ægget. Evt. overrask din partner og giv ham/hende den fjernbetjening og tag ud sammen og prøv grænser af. At give fjernbetjeningen fra sig, er også at give magten til en anden. Det kan være ekstremt ophidsende og samtidig at være i det offentlige. Det er super frækt.

Hvis i er utrygge ved at tage ud i offentligheden, kan i lege med det derhjemme. I kan løbe rundt i lejers bolig og styre produktet fra forskellige steder. Da produktet er vandtæt, kan i også tage den frække leg med i badet samme og udforsk det nye produkt og jeres grænser sammen på nye måder.