Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker

 sex toys testers sub-banner 

 

Milles produkt anmeldelse:

 


Navn:   Fun Factory - Genopladelig Bullet Vibrator

Pris:      299,00 DKK

Lille genopladelig bullet fra Fun Factory, som både kan bruges som en klitorisvibrator og i forbindelse med legetøj. Den er meget kraftfuld, vandtæt og genopladelig (USB kabel medfølger). I blød silikone.

Gennemsnit bedømmelse:    

Milles bedømmelse:                 4 / 5

 

Produkts side

 

Prisen:

 

Værdi for pengene:

 

Materiale og kvaliteten:

 

Vibrationsstyrkken og mønstret:

 

Lyden:

 

Orgasme-garanti:

 

Brugervenlighed:

Anmeldelse:

Hvad var dit første indtryk af produktets indpakning?

Lille og enkel indpakning, super godt farvevalg med nedtonede farver, godt billede af både legetøj og oplader, det får det hele til at se sjovt ud, som legetøj – til voksne. Det passer jo også perfekt til mærket der ejer produktet.

Lever produktet op til dine forventninger?

Produktet lever op til mine forventninger. Det er super let anvendeligt, det er kraftigt og kan bruges til næsten alle. Det kan dog være for kraftigt til nogle mennesker, men det er jo hver sin smag. Ift. Opladningen, overgår det mine forventninger, det er det første produkt jeg ejer, med Magnetic Charge. Og det er jo GENIALT! Super lækkert!  

Hvad var dine første indtryk af det tilsendte produkt? (udseendet, fornemmelsen osv.)?

Jeg blev meget overrasket/forskrækket over selve vibratoren, den virker så utrolig let i vægten, når jeg så tænder den, har den en ENORMT kraftig motor. Det var utrolig overraskende! Og så fylder den jo ikke mere end en læbestift i tasken/skuffen/skabet. Det er også helt vildt lækkert, at den har så mange variationer at vibrere i, så der er noget for en hver person og enhver lyst. Dog larmer den en hel del, men det vælger jeg selv at se som en mindre detalje, når man kan sætte en så kraftig motor i en så lille vibrator, er lyden til at vænne sig til. Jeg er normalt ikke til det hårde plastik, på legetøjet, af erfaringer, ved jeg at Fun Factory også bruger de bløde silikone elementer på de fleste af deres produkter, men på Bullet vibratoren, er det faktisk en rigtig rar følelse, at det er af hårdt plastik, da den nok også vil fungere super godt som klitoris vibrator med det hårde materiale. Ift. Opladeren, er jeg MEGA fan af Magnetic Charge! Det gør det hele lettet og det er vandtæt, hvilket er et must for mig personligt, jeg kunne så godt bruge en indikation på, at den er færdig med at oplade, at den f.eks. lyser grøn, eller stopper med at lade. Ellers er det er produkt der er super let og enkelt, men med en ENORM styrke!

Hvordan forventede du at den ville virke på dig?

Jeg har faktisk store forventninger af dens virkning, når jeg skal bruge den indvendigt, ift. Den udvendige stimulation, vil jeg tage mine forbehold, den har en MEGET kraftig vibrator, så jeg vil nok gå forsigtigt frem, så jeg ikke får gjort mig selv øm, inden jeg er kommet rigtigt i gang.

Hvordan fungerede produktet i aktion?

1. test: Jeg har nu prøvet den i badet, både for at teste vandtætheden og fordi at legetøj altid har fungeret super godt på mig i badet. Resultatet var overraskende. Ingen orgasme til mig. Vibratoren var simpelthen for kraftig til at kunne stimulere mig udvendigt, jeg blev øm. Og indvendigt duede heller ikke. Men vandtætheden virker! Jeg gik ind i sengen og prøvede igen. Vibratoren var igen for kraftig til ydre orgasme, til gengæld virkede det super godt med vibratoren oppe i mig, mens jeg selv stimulerede udvendigt. Jeg har tænkt mig at vente nogle dage og prøve igen, det kan jo være ”en af de dage”.

2. test: Jeg har prøvet den alene igen, og fik samme resultat som første gang.

3. test: Nu har jeg prøvet den som et sjovt forspil med min partner, den er super godt som et pirrende legetøj til forspillet, min kæreste skulle dog lige vænne sig til, hvor forsigtig han skulle være, før det føltes rart. Men et frækt parlegetøj til forspillet, kan den sagtens bruges til, og rundt omkring på hele kroppen, da vibratoren er så kraftig, så den kan kilde og pirre forskellige steder på kroppen, som man normalt ikke kan uden legetøjet.

Fungerede produktet som instrueret i manualen? Eller oplevede du problemer med at starte? (Betjening, afstand, telefon applikation e.l.)

Produktet fungere super godt, manualen er letlæselig og tingene fungerer. Det er jo et let og enkelt produkt, Èn knap, og så er man i gang, super let.

Hvilken reaktion opnåede produktet – på dig personligt eller med andre?

Alt i alt en positiv reaktion fra mig, det er et godt produkt til ene brug og også et sjovt og pirrende produkt til det eksperimenterende par.  

Har du andre kommentarer til produktet?

Det er et super godt produkt, jeg kunne måske godt tænke mig en manual med lidt mere skrift på. Det er super let at læse nu, men det kunne være rart med noget på skrift f.eks. at den er vandtæt, at den ikke må bruges analt mm. det er der billeder af, men det er ikke alle der kan tyde de billeder. Jeg måtte selv google mig til, hvorvidt den egentlig ER vandtæt, da jeg var lidt i tvivl ud fra et billede.

Ville du anbefale produktet?

Jeg vil anbefale produktet, det er et produkt med en MEGA kraft, i sit diskrete ydre. Men… i min anbefaling vil jeg nok tage lidt forbehold for den store kraft, da den kan være meget overraskende.

Har du nogle frække tips til brug af dette produkt?

Brug evt. vibratoren som et par legetøj, til det frække forspil, brug det på penis i en leg med kæresten, eller brug det på pungen mens man sutter kæresten. Kæresten kan også bruge den på mig, mens han slikker mig, eller bare som forspil, til at tænde og tirre mig. Noget man kan lege sammen om, brug den på hinandens krop, på brystvorter, mave, inderlår, i leg med hinanden. Udnyt den kraftige motor og de forskellige intervaller og leg med det!!


Tilbage til Milles Profil
 

Tilbage til oversigt