sex toys testers sub-banner 

 

Milles produkt anmeldelse:

 Navn:    Leg Avenue - Hofteholder Sæt med matchende trusse & BH

Pris:    299,00 DKK

Fræk blondesæt til enhver lejlighed. Består af en fræk bøjleløs BH med stropdetaljer for oven af brystet for et fræk look, samt halteneck. Derudover et par trusser med dertilhørende strømpeholdere. Strømper medfølger ikke. Lavet i 86% polyamid/nylon og 14% spandex.

Milles bedømmelse:    

 

Produkts side

 

Prisen:

 

Værdi for pengene:

 

Materiale og kvaliteten:

 

Brugervenligheden:

 

Pasformen:

 

 

Anmeldelse:

Hvad var dit første indtryk af produktets indpakning?

Pakken er den typiske pakke jeg ser i forbindelse med lingeri. Selve materialet er pap, derfor holder indpakningen ikke ret godt, men selve udseendet er super lækkert, da der er tydelige billeder af lingeriet, både udseendet forfra og bagfra. Man ved hvad man køber, helt igennem. De lækre farver på indpakningen lægger op til noget frækt og sexet og et lille hjerteformet hul i pakken, giver mig mulighed for at føle stoffet og se om det er noget for mig, smart måde så man ikke skal åbne æsken. 
 

Lever produktet op til dine forventninger?

Produktet lever klart op til mine forventninger! 
 

Hvad var dine første indtryk af det tilsendte produkt? (udseendet, fornemmelsen osv.)?

En klart positivt indtryk! Lækker kvalitet. Tykt holdbart produkt. Tidligere erfaringer med andre produkter, kan det godt være tyndt og dårlig kvalitet, så det går i stykker let. Dette produkt har godt tykt stof, holdbare syninger og sidder super godt.
 

Hvordan forventede du at den ville virke på dig?

Jeg havde ikke de helt store forventninger, da jeg før her oplevet lingeri i dårlig kvalitet. Så jeg tog det lidt som det kom. Men jeg blev godt nok positivt overrasket!
 

Hvordan fungerede produktet i aktion?

Produktet fungerede super godt! Det var let at finde rundt i, det sad super godt. Jeg bestilte en S/M størrelse. Toppen lukkes på ryggen med tre-trins lukning, derfor virkede den lidt for stor i omkredsen under barmen, men intet der ødelagde oplevelsen. Trusserne var super lækre og passede perfekt. Super behageligt at have på!


Fik produktet dit til at føle dig sexet? (Især relevant ved test af lingeri)

Det fik mig helt klart til at føle mig sexet! Min kærestes positive reaktion på det, hjalp dog også. Men det er behageligt og får mig virkelig til at føle mig sexet og godt tilpas samtidig. (en sjælden kombi) 


Fungerede produktet som instrueret i manualen? Eller oplevede du problemer med at starte? 

Produktet fungerede helt fint. Det var let og enkelt at tage på og af igen, let at finde rundt i og super god kvalitet!


Hvilken reaktion opnåede produktet – på dig personligt eller med andre?

Produktet opnåede en generel positiv reaktion fra både mig og min partner. Lækker kvalitet og super sexet! 


Ville du anbefale produktet?

Jeg ville klart anbefale produktet. Det er frækt uden at være kinky. Det er super lækkert og jeg tror enhver ville opleve en positiv respons på det.  

 

Tilbage til Milles Profil 

Tilbage til oversigt