Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker

 sex toys testers sub-banner 

 

Milles produkt anmeldelse:

 

Navn:   LELO Luna Beads – Mini Elskovskugler

Pris:    399,00 DKK

Bækkenbundstræning er ligeså vigtigt som alt mulig anden træning og denne miniversion fra LELO er en af de bedste måder at træne dit underliv på, også selvom du er under 30 år. Kuglerne er vandtætte og de kan give dig bedre orgasmer og forhindre inkontinens senere i livet.

Milles bedømmelse:    4,17 / 5


Produkts side 

Prisen:

 

Værdi for pengene:

 

Materiale og kvaliteten:

 

Orgasme-garanti:

 

Brugervenlighed:

 

 

Anmeldelse:

Hvad var dit første indtryk af produktets indpakning?

Super lækker og ankel indpakning, en ren hvis farve og nogle feminine farver på billedet af kuglerne. En lækker og kort beskrivelse på ”forsiden” om ”the ultimate pleasure bead system” en meget kort men stærk beskrivende sætning.
En lille pakke i sin lækre enkelthed, den lægger op til glæde ved at pakke den op.
Da jeg åbnede den yderste pap emballage, blev jeg endnu mere overrasket. Jeg åbnede op til pandoras æske. En Flot og elegant hvid æske, og med en elegant silkelook pose, samt manual, moisturizer prøve og en registrering af garantien på produktet. Hele pakken giver indtrykket af et godt produkt, det er med til at gøre hele oplevelsen af sexlegetøjet mere elegant og derfor mere frækt.

Lever produktet op til dine forventninger?
Produktet overgår mine forventninger!

Jeg har bestilt pleasure beads før, men disse…. Hele oplevelsen i at pakke det ud, er i sig selv en nydelse!
At man samtidig har valget i mellem størrelser og antal af kugler er super lækkert og henvender sig til flere typer af behov og kvinder. 

Hvad var dine første indtryk af det tilsendte produkt? (udseendet, fornemmelsen osv.)?

Kuglerne er tunge og virker til at kunne give en seksuel tilfredsstillelse udover træning af underlivet. Silikonehylstret virker groft når man føler på det, men er samtidig elastisk  og virker til at blive blødere i kontakt med evt. glidecreme.  Det er super let at skifte kuglerne ud, alt efter behov og lyst. En vigtig ting for mig, er at rengøringen virker let og enkel, i det man kan tage kuglerne ud af silikonehylstret og derved kunne vaske det hele igennem.

Hvordan forventede du at den ville virke på dig?

Baseret på tidligere erfaringer, forventede jeg ikke nogen synderlig nydelse, da jeg har svært ved at få indvendige orgasmer, men jeg håbede da stadig på at blive positivt overrasket.

Hvordan fungerede produktet i aktion?

Kuglerne var lette at indsætte, både med og uden glidecreme. Jeg havde absolut ingen problemer ved at holde dem oppe, heller ikke de tungere af dem. Kuglerne er jo super gode, da man ikke som sådan selv skal gøre noget. Jeg valgte at gå lidt rundt og mærke dem, hoppe lidt. Så valgte jeg at begynde at tømme opvaskemaskinen og stadig mærke dem. Det var en super oplevelse!

Fik produktet dit til at føle dig sexet?

Jeg ved godt at dette punkt hovedsageligt er tildelt lingeri, men dette produkt fik mig faktisk til at føle mig fræk. Tanken om at gå rundt med sexlegetøj inden i mig, mens jeg laver dagligdagsting, fik mig til at føle mig fræk.

Fungerede produktet som instrueret i manualen? Eller oplevede du problemer med at starte?

Produktet fungerede helt fint. Det er jo i sig selv et genialt produkt i sin enkelthed.

Hvilken reaktion opnåede produktet – på dig personligt eller med andre?

I forhold til de andre beads jeg førhen har prøvet, gav disse mig – forbavsende nok – større nydelse. Disse beads, tirrede og tændte mig, som et lille forspil til mig selv. Jeg kan ikke give orgasme garanti, men jeg kan garantere at man bliver tændt af det! Jeg beholdte dem oppe i mig, mens jeg stimulerede mig selv udvendigt. Oplevelsen var en helt anden. En meget mere intens orgasme og en følelse af videre stimuli indvendigt, effter endt orgasme. En super oplevelse!

Har du andre kommentarer til produktet?

Alt i alt et super produkt!  Jeg er positivt overrasket over forklaringer, advarsler og anbefalinger i manualen, det giver en stor tryghed at læse, samt følelsen af en producent der laver kvalitets produkter.

Ville du anbefale produktet?

Jeg ville helt klart anbefale produktet, det er et produkt det henvender sig til kvinder i alle aldre (som der også står på pakken) og man kan eksperimentere med det og finde sin måde at bruge det på.

Har du nogle frække tips til brug af dette produkt?

Som skrevet tidligere, vel jeg klart anbefale at man prøver at lege med sig selv på det ydre, og så føle hvordan kuglerne klare det indvendige helt selv. En super oplevelse. Og så synes jeg personligt selv at det er frækt at tage ud og handle med kuglerne oppe i mig. Det giver en fræk tirrende fornemmelse, at det er min helt egen frække hemmelighed, blandt mennesker i dagligdagen.


Tilbage til Milles Profil 

Tilbage til oversigt