sex toys testers sub-banner 

 

Milles produkt anmeldelse:

 


Navn:   LELO Dare me pleasure set m. elskovskugler, pisk og håndmanchetter

Pris:      959,00 DKK

LELO Dare me pleasure sæt er en perfekt gave til din partner, hvis I sammen gerne vil udfordre hinandens mørke sider på en eksklusiv måde. Sættet består af tre af LELO's favoritprodukter: Sensua pisk i ruskind, Etherea håndmanchetter i blød silke og Luna beads noir elskovskugler med silikoneramme. Alle produkterne kommer i en flot og eksklusiv gaveæske og har en favorable pris.

Milles bedømmelse:                 4,5 / 5

 

Produkts side

 

Prisen:

 

Værdi for pengene:


Materiale og kvaliteten:

 

Brugervenlighed:

 

 

 

 

Anmeldelse:


Hvad var dit første indtryk af produktets indpakning?
Indpakningen virker super luksuriøs. Den sorte farve indikere stilrene linjer og selve æsken er virkelig imponerende og giver mig et indtryk af at produktet i denne indpakning også er luksuriøst.

Lever produktet op til dine forventninger?
Da jeg ikke rigtig havde nogle forventninger fra start af, så kan det ikke rigtig leve op til noget. Men det var en generel positiv oplevelse!

Hvad var dine første indtryk af det tilsendte produkt? (udseendet, fornemmelsen osv.)?
Selve produktet er også luksuriøst. God kvalitet håndmanchetterne er i super lækker kvalitet og føles rare at have på. Elskovskuglerne er super behagelige, lavet af et godt materiale og pisken er SKØN! Pisken er holdbar og ”armene” sidder godt fast, håndtaget på pisken er super lækker og lægger op til at bruge fantasien.

Hvordan forventede du at den ville virke på dig?
Igen er det med piske, nyt for mig. Men samtidig spændende. Så jeg havde ingen forventninger men var helt klar på at prøve det.

Hvordan fungerede produktet i aktion?
Produktet var super godt. Det var let at bruge og finde rundt i. et frækt sæt. Håndmanchetterne er lette at binde og går ikke op af sig selv, de er også lette at binde op igen og føles super behagelige at have på. Pisken var super lækker og let at bruge og kuglerne var lette at fører op og lækre at have i.

Fungerede produktet som instrueret i manualen? Eller oplevede du problemer med at starte? (Betjening, afstand, telefon applikation e.l.)
Produktet fungere præcis som det skulle, let at anvende og ingen udfordringer.

Hvilken reaktion opnåede produktet – på dig personligt eller med andre?
Klart en positiv reaktion. Det er altid super spændende at afprøve et produkt lidt uden for mine grænser. Dette produkt gjorde at jeg kunne tænke nyt og bruge min fantasi med produktet.

Har du andre kommentarer til produktet?
Sammensætningen af produktet er lidt pudsigt. Personligt synes jeg at pisken og håndmanchetterne lægger op til at have sex, men elskovskuglerne er jo allerede sat derop. Så det giver en lidt akavet pause når vi kommer til, at vi skal have sex, for så skal kuglerne tages ud først. Så en lidt pudsig sammensætning af produkterne. Men stadig lækkert. Igen… det handler bare om at bruge fantasien.

Ville du anbefale produktet?
Jeg ville klart anbefale produktet. Også til dem der mener at de ikke er til piske. Det kan gøres til en super lækker sanseoplevelse, som jeg mener at alle burde opleve!

Har du nogle frække tips til brug af dette produkt?
Man behøver ikke piske sjælen ud af hinanden bare fordi det er en piske. Prøv at tage et bind for øjnene (det kræver også tillid når den anden har magten i hånden) lad den anden prøve at ”nusse” dig forskellige steder på kroppen med pisken. Måske små pisk i ny og næ. Altid spørg din partner løbende om han/hun er okay! Derudover kan håndtaget på pisken også bruges i legen. Den iskolde ”knop” kan også bruges eksempelvis på brystvorterne eller andre følsomme steder. Brug evt. håndtaget som en slags dildo til et lækkert forspil. Kun fantasien sætter grænser.


Tilbage til Milles Profil
 

Tilbage til oversigt