Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker

 sex toys testers sub-banner 

 

Milles produkt anmeldelse:

 


Navn:   Satisfyer Pro 2 - Vandtæt Klitoris Vibrator

Pris:      749,00 DKK

Denne revolutionerende stimulator lever virkelig op til sit navn og vil helt sikkert give dig skønne klitoris orgasmer på ingen tid. Den feminine stimulator har et bredt og fleksibelt silikone mundstykke, der med sin unikke teknologi kan giver en kildende og pulserende fornemmelse når den omslutter klitoris. Stimulatoren er vandtæt og genopladelig med et magnetisk USB kabel, der medfølger.

Milles bedømmelse:                 3 / 5

 

Produkts side

 

Prisen:

  

Værdi for pengene:


Materiale og kvaliteten:

 

Vibrationsstyrkken og mønstret:

 

Lyden:

 

Orgasme-garanti:

 

Brugervenlighed:

Anmeldelse:

Hvad var dit første indtryk af produktets indpakning?

Lækker indpakning, stilet sort farve. Lækkert og realistisk billede af produktet. Og dejlig med et lille billede af opladeren, der viser den nye teknologi inden for ladere til sexlegetøj. 

Lever produktet op til dine forventninger?

Produktet er MEGET kraftigt. Det er et godt produkt og lever op til mine forventninger, men man skal lige finde den rigtige måde at sætte den på. Den kan ikke – for mit vedkommende, sættes direkte på klitoris, uden det hurtigt bliver for overfølsomt.

Hvad var dine første indtryk af det tilsendte produkt? (udseendet, fornemmelsen osv.)?

Det er en del større end Womanizeren, men en lækker form, god at holde på og en lækker farve der gør det lidt elegant. Jeg blev meget overrasket over størrelsen på ”hovedet” der skal sættes på klitoris, det er meget stort.  

Hvordan forventede du at den ville virke på dig?

Jeg var lidt skeptisk, grundet det store hoved. Men jeg forventede at den ville være nem og lækkert at bruge og give god nydelse. 

Hvordan fungerede produktet i aktion?

Da hovedet var så stort på produktet, var det svært at sætte det rigtigt, uden at det fyldte meget. Jeg fandt hurtigt ud af at jeg manglede noget der vidste hvilket vibrations niveau jeg var på. Jeg ville gerne starte på det laveste niveau, men når du har trykket på knappen en gang, stiger niveauet og så er det derefter svært at finde ud af, hvornår du igen er på det laveste niveau. Jeg kunne godt have brugt en +/- knap, ligesom på Womanizeren.
Jeg blev meget hurtigt følsom og måtte sætte hovedet enten længere oppe eller længere nede end klitorissen, da det ellers ville gøre ondt. 
Produktet larmer rigtig højt når det er tændt, hvilket tager lidt af den frække oplevelse væk. 

Fungerede produktet som instrueret i manualen? Eller oplevede du problemer med at starte? (Betjening, afstand, telefon applikation e.l.)

Produktet fungerede helt fint, det var let at benytte og meget enkelt med de to knapper. Hovedet er super let at rengøre og let at på- og aftage.   

Hvilken reaktion opnåede produktet – på dig personligt eller med andre?

Jeg var/er tilfreds. Ikke 100% positiv, da der var nogle ting der godt kunne være bedre. Men alt i alt et okay tilfredsstillende produkt. 

Ville du anbefale produktet?

Jeg ville nok være mere tilbøjelig til at anbefale Womanizeren frem for Satisfyeren. Store hoved på Satisfyer Pro2 kan godt virke alt for stort til det lille område en kvinde nu har. Og så mangler der en +/- knap i stedet for kun én knap til begge niveauer.

 


Tilbage til Milles Profil
 

Tilbage til oversigt