Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker

 sex toys testers sub-banner 

 

Milles produkt anmeldelse:

 


Navn:   Womanizer - W500 Pro Klitoris Stimulator

Pris:      1699,00 DKK

Womanizers unikke teknologi stimulerer din klitoris på en helt unik måde. Teknologien blander en sugende og pustende fornemmelse på klitoris og evt brystvorter, der sørger for "orgasme garanti". Stimulatoren har 8 unikke indstilinger, der giver dig en fantastisk oplevelse. Stimulatoren er formet, så den ligger godt i hånden. Mundstykket kan udskiftes og rengøres. Genopladelig med medfølgende USB kabel

Gennemsnit bedømmelse:    

Milles bedømmelse:                 5 / 5

 

Produkts side

 

Prisen:

 

Værdi for pengene:

 

Materiale og kvaliteten:

 

Vibrationsstyrkken og mønstret:

 

Lyden:

 

Orgasme-garanti:

 

Brugervenlighed:

 

 


Tilbage til Milles Profil

  

Tilbage til oversigt

Anmeldelse:

Hvad var dit første indtryk af produktets indpakning?

Jeg er altid stor fan af de hvide indpakninger, da jeg synes det giver en vis stil og elegance til produktet. Og så kan jeg godt lide at billedet af produktet på æsken, stemmer overens med produktet i pakken. Ift. Farve, design mm. Så der f.eks. ikke ligger en grøn womanizer i æsken, når der er en flot lilla uden på.
Og så er jeg helt vild med deres eget lille ordsprog uden på pakken. ”your private delight”  det gør oplevelsen lidt mere spændende allrede inden den er åbnet. 

Lever produktet op til dine forventninger?

Helt klart! Det er et super lækkert produkt! Og wow nogle orgasmer den kunne give!! 

Hvad var dine første indtryk af det tilsendte produkt? (udseendet, fornemmelsen osv.)?

Super elegant. Jeg får indtrykket af at det er et dyrt kvalitetsprodukt. Jeg elsker den lidt glatte overflade produktet har. Så er jeg helt vild med den swarovski diamant der er på. Én enkelt, så har en super funktion. Det gør produktet mere feminint og mere stilet.
Så er selve ”hovedet” super lækkert og blødt, behageligt at føle på. Og et stort plus at ”hovedet” er så let at tage af og rengøre.

Hvordan forventede du at den ville virke på dig?

Jeg forventede at den ville give mig en super lækker orgasme, da den jo danner et slags ”vakuum” rundt om klitoris.

Hvordan fungerede produktet i aktion?

Produktet var super let at bruge. Man er SLET IKKE i tvivl, når den sidder rigtigt!
Første gang jeg prøvede det, startede jeg nok lidt for hårdt ud, det gik meget hurtigt fra at være behageligt til at være overfølsomt og ubehageligt. Anden gang, startede jeg  stille og roligt op fra den laveste frekvens og prøvede mig frem… WOW en forskel. Jeg er forelsket!
jeg har prøvet både på maven og på ryggen, det er en smagssag hvad der er bedst. Men wow et produkt!

Fungerede produktet som instrueret i manualen? Eller oplevede du problemer med at starte? (Betjening, afstand, telefon applikation e.l.)

Det fungerede præcis som det skulle alle gangene. Det er et utroligt brugervenligt system. MEGET enkelt og super lækkert.

Hvilken reaktion opnåede produktet – på dig personligt eller med andre?

En super positiv reaktion ift. Udseende og brugervenlighed. Ift. Selve akten, også en super positiv reaktion, fra mig personligt efter nogle forsøg, men som så meget andet legetøj, skal man lige finde ud af hvordan det bedst fungere for +en selv. Så alt i alt en super positiv reaktion.

Har du andre kommentarer til produktet?

Et råd er at starte i det laveste frekvens, prøv dig frem stille og roligt, ellers kan oplevelsen godt blive dårlig fra start, hvis du kører for hårdt på.

Ville du anbefale produktet?

Jeg vil klart anbefale det, det er alt i alt et super lækkert produkt, der er en lækker lille stofpose med til det og et ekstra hoved til at skifte ud. Det er et super brugervenligt produkt, både ift. Brug og til rengøring. Og så bliver det hurtigt din egen lille bedste ven. For wow en nydelse den kan medfører!! 

Har du nogle frække tips til brug af dette produkt?

Brug det evt. i leg med din partner, f.eks. på brystvorterne. Brug det ikke kun på klitten, prøv andre steder på din vagina og se om du kan få mere ud af det. Undersøg og leg med det!