Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker

 sex toys testers sub-banner 

 

Milles produkt anmeldelse:

 


Navn:   Zado - Pisk og ridepisk i én

Pris:     129,00 DKK

Nyd en fræk omgang spanking med denne to-i-en pisk, der både er en ridepisk, samt en mange-halet pisk i læder. Hele piske måler 89 cm. og har et midterstykke lavet i træ.
 

Milles bedømmelse:                 4,8 / 5

 

Produkts side

 

Prisen:

 

 

 

Værdi for pengene:Materiale og kvaliteten:

 

 

Brugervenlighed:

 

 


Tilbage til Milles Profil
 

Tilbage til oversigt

Anmeldelse:

 

Hvad var din første indtryk af produktets indpakning?

Lækker og fræk indpakning med et kinky billede på. Det passer perfekt på dette produkt, da det er ret kinky. Lækkert at man kan se ind ad bagsiden og se selve produktet, så man kan se hvad det faktisk er man køber. Om det ligner noget af god kvalitet mm. 

Lever produktet op til dine forventninger?

Da jeg aldrig har prøvet den type produkt, men altid godt har kunnet tænke mig at prøve det, havde jeg ingen forventninger ift. Hvordan det ville virke, men jeg havde forventninger til kvaliteten af produktet. Det lever klart op til mine forventninger ift. Kvaliteten af produktet! 

Hvad var dine første indtryk af det tilsendte produkt? (udseendet, fornemmelsen osv.)?

Lækker og fræk indpakning med et kinky billede på. Det passer perfekt på dette produkt, da det er ret kinky. Lækkert at man kan se ind ad bagsiden og se selve produktet, så man kan se hvad det faktisk er man køber. Om det ligner noget af god kvalitet mm. 

Hvordan forventede du at den ville virke på dig?

Da jeg aldrig har prøvet den type produkt, men altid godt har kunnet tænke mig at prøve det, havde jeg ingen forventninger ift. Hvordan det ville virke, men jeg havde forventninger til at jeg personligt, ville finde nye grænser ift. At det er et helt nyt område da det er lidt mere råt end jeg plejer. 

Hvordan fungerede produktet i aktion?

Produktet fungerede super godt. Jeg blev tvunget til at bruge fantasien lidt. Da jeg blev fanget i tanken om at et sådanne produkt, kun var til hårdt og vildt brug. Men hvis jeg brugte fantasien kunne jeg lave en slags sanseoplevelse og det gjorde det hele super frækt! 

Fik produktet dit til at føle dig sexet?

Produktet fik mig til at føle mig super fræk! Hvis jeg var den med produktet i hånden, følte jeg en magt der gjorde det super frækt, var jeg i den anden ende af produktet, kom der en uvidenhed om min egen reaktion og et tillidsbånd til min partner, der gjorde det super frækt!

Hvilken reaktion opnåede produktet – på dig personligt eller med andre?

Super positiv reaktion! Jeg lærte nye sider af mig selv, min partner og jeg skabte en tillid og intimitet, da det begge var nyt for os og noget vi oplevede og fandt ud af sammen. Klart super lækkert at finde nye grænser sammen. 

Ville du anbefale produktet?

Jeg ville klart anbefale det, men jeg vil nok mest anbefale det til mennesker der er seksuelt nysgerrige og har en vis erfaring personligt eller med partner.