Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker

 sex toys testers sub-banner 

 

Natalias produkt anmeldelse:

 

 


Navn:    Leg Avenue - Catsuit m. blonder & faste ærmer

Pris:      119,00 DKK

Sort catsuit med blomstrede blonde motiv & fast siddende ærmer. Som har et klassisk og forførende udtryk, som uden tvivl vil give dig sensuelle blikke fra din udkårende. Denne model fåes kun i Onesize!

Gennemsnit bedømmelse:    

Natalias bedømmelse:              4 / 5

 

Produkts side

 

Materiale og kvaliteten:

 

Brugervenligheden:

 

Pasformen:

For mig trak det lidt ned at catsuitet rykker sig mens man er i fuld gang - dog har jeg ikke erfaring med nogle lingeriprodukter som slet IKKE gør det, når man bevæger sig rundt i det. Synes dog ikke at det rykkede så meget rundt i stoffet (slidsen), at det trak hele min brugeroplevelse af catsuitet ned.

 

 

Anmeldelse:

Vi modtog pakken fra Winkwink få dage efter det var blevet bestilt, og var glade for at se at det var indpakket diskret, uden synlige varemærker som kunne afsløre hvad pakken indeholdt. Vi havde bestilt et langærmet og -benet catsuit, lavet i sorte blonder. Produktet ankom i producentens emballage, hvor man på forsiden kunne se et stort billede af en kvinde som bærer catsuitet. Jeg var lidt nervøs for størrelsen, da jeg ofte skal op i en str 40, og at mine tidligere erfaringer med sexet undertøj fortæller mig, at producenterne ofte laver dem i en mindre størrelse, end hvad jeg er vant til - jeg blev dog positivt overrasket. Catsuitet var en str. onesize, men den passede mig perfekt! Den var hverken for lang i benene eller ærmerne, men heller ikke for stram om lårerne, og selve blondestoffet var ikke af den dér irriterende slags, som klør de helt akavede steder, som visse billige slags blondestof godt kan have en tendens til. Catsuitet var af en rigtig god kvalitet, selvom der også var stretch i stoffet - det havde jeg ikke regnet med!

Mit spejlbillede i catsuitet gav mig et smil på læberne - og et endnu større smil på min kæreste, da han så det på mig - selvfølgelig med rød læbestift og et par stilletter på også - catsuitet havde en tydeligt positiv virkning på vores seksuelle eskapader den dag ;)

Catsuitet har sådan en lille slids mellem benene, så man ikke behøver at tage det af for at dyrke noget sex efterfølgende - vi fandt det smart og sexet! Dog vil jeg anbefale at bæreren af catsuitet lige tjekker inden, om slidsen sidder hvor den skal, eller om man lige skal rykke lidt hist og her i catsuitet - i kampens hede havde den vist rykket sig lidt på mig.

Både min kæreste og jeg er enige om at vi bestemt vil anbefale dette produkt til folk som ønsker at spice deres sexliv lidt op, eller gøre lige dét ekstra den dag. 

  

Tilbage til Natalia 

Tilbage til oversigt