Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker

 sex toys testers sub-banner 

 

Natalias produkt anmeldelse:

 Navn:    Fifty Shades of Grey - Stand to Attention bondage sæt til døren m. manchetter

Pris:      429,00 DKK

Frækt bondage sæt til døren, bestående af fire manchetter i blødt satin materiale og med velcro lukninger, smat stropper til effektiv fatsgørelse til døren. Medfølgende er et blindfold og et skilt til døren.

Natalias bedømmelse:    3 / 5

 

Produkts side

 

Værdi for pengene:


Materiale og kvaliteten:

 

Brugervenligheden:

 

Pasformen:

 

 

Anmeldelse:

Vi var spændte da vi modtog vores bestilte pakke med et bondagekit fra winkwink - og blev positivt overraskede da vi så indpakningen! Originalindpakningen kørte videre på stemningen fra filmen "Fifty shades of Grey", og allerede ved første øjekast er man totalt draget mod denne her fine sorte og røde, eksklusive pakke. Udover bondagesættet, som er udformet som et stort kryds med bånd til hænder og fødder, så indeholdt pakken også et satin bindebånd til øjnene, og et dørskilt - dørskiltet fik vi ikke i brug, men satinbåndet til øjnene nød vi godt af, det gjorde hele forskellen. Som sprøde nybegyndere indenfor bondageverdenen, var vi selvsagt pirrede allerede inden vi tog sættet i brug. Vi valgte i denne omgang, at det var mig der skulle bindes, og at jeg skulle vende med hovedet ind mod døren- så spændende! Dog var vi lidt kede af, at dørene i vores lejlighed har et stort skel fra gulv til dør - det var ikke muligt at få bondagesættet til at sidde fast på den anden side :( altså kunne jeg bevæge mine fødder frit - det viste sig dog at være helt okay, idet jeg fandt det befriende, at kunne bevæge mig lidt mere end bare at "stå fast" op af døren, på visse tidspunkter. Bindebåndene til hænder og fødder blev lukket med velcro, rigtig smart idet jeg har små hænder, så de kunne tilpasses så jeg ikke bare kunne smutte ud af dem. Derudover var det muligt at sætte båndene til hænderne op eller ned, så de var tilpasset til lige netop dén højde der var rarest for mig - ingen forstrukkede muskler her! Derudover var det ret fedt, at jeg kunne lade mig hænge når det var rigtig rart, og løfte mig lidt op i armene når jeg magtede det. Denne gang nåede jeg at være opspændt i sættet i ca 30-40 min, inkl. en enkelt pause til mine arme - som utrænet, kan det nemlig godt syre lidt i armene at have dem over hovedet i længere tid.

Vi fandt, at det var virkelig pirrende for os begge at bruge bondagesættet, og det gav mange muligheder for at give fantasien frit løb. Ingen af os har tidligere haft oplevelser indenfor den blide del af S/M verdenen, så for os var det en meget positiv førstegangsoplevelse vi her havde sammen, på trods af lidt begyndervanskeligheder med at få det nederste at sættet til at sidde fast på døren. Vi snakkede om mulighederne for at sætte eksempelvis slips eller tørklæder fast i hver ende, så man fx også ville kunne bruge sættet i sengen, og dermed øge brugertiden, og mindske ømme muskler i armene - her 3 dage efter vi tog sættet i brug første gang, er vi ikke nået videre end til forestillingen, men vores første oplevelse tænker vi så stadig på ;)

  

Tilbage til Natalia 

Tilbage til oversigt