Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker

sex toys testers sub-banner

 

Saras produkt anmeldelse:

 

Javida


Navn:   Javida - Dual Rabbit Vibrator m. 2 motorer

Pris:    519,00 DKK

Denne bløde silikonevibrator, stimulerer ikke kun g-punkt og vagina, men med sine to motorer, stimulerer den også klitoris helt perfekt. Dette gør denne enkle rabbit vibrator fra Javida til en af de mest effektive vibratorer du kan finde. Skaftet måler 23 cm. i sin fulde længde og du kan nemt styre de 10 vibrationsniveauer på knapperne på panelet. Genopladelig med medfølgende USB kabel.

Saras bedømmelse:             

Produkts side

 

Prisen på produktet:

Værdi for pengene:

Materialet og kvaliteten:

 

 

Vibrations styrke:

Lydniveau:

Brugervenlighed:

Orgasme garanti:

  

Tilbage til Celines profil 

Tilbage til oversigt

Anmeldelse:
En kraftig rabbit vibrator der får sendt dig i den 7'ende himmel.
Den har 2 motorer og samtidig nem at styre. 10 forskellige indstillinger hvor du kan finde dine ynglings! 

Hvad var dit første indtryk af produktets indpakning?
Simpel og fin pakket ind i en kasse med at billede udenpå af produktet og beskrivelse af den på siden. Opladerkabel er i pakken. 

Lever produktet op til dine forventninger?
Ja det gør den. Vil faktisk vove at påstå at det er den bedste vibrator jeg har prøvet og nu blevet et af mine ynglingslegetøj. 

Hvad var dine første indtryk af det tilsendte produkt? (udseendet, fornemmelse, osv?)
Produktet føles rigtig rart. Det er i silikone og nemt at rengøre. Simpelt design hvor indstillingsknappen er for lige over tænd og sluk knappen. Allernederst kan man åbne til stikket hvor man kan lade den op. Det er rigtig lækkert at den er genopladelig og ikke med batterier. Synes når det er med batterier at man nogle gange kan mærker/høre batterierne hvis man bevæger den hurtigt og kan være en smule forstyrrende og irriterende i legen. Så et kæmpe plus herfra. Formen er rigtig god og hvor rabbit ”ørene faktisk virker rigtig godt. Produktet udstråler også kvalitet med det flotte design og det sølv nederst på produktet.

Hvordan forventede du at den ville virke på dig? 
Forventede at jeg ville få orgasme, hvilket jeg også gjorde. Forventede dog ikke at den ville virker så godt. Der skulle ikke arbejdes så meget for at opnå orgasmen ;) Forventede også at en masse af trinene i indstillingerne ville være tilovers. Men de er faktisk rigtig gode. De eneste af trinene som ikke er lige mig er de 2 første der ikke vibrere så kraftigt.

Hvordan fungere produktet i aktion?
Den virkede rigtig godt. Nemt at bruge og kraftig motorer hvor du selv kan vælge ved hjælp af indstillingerne hvor kraftige de skal være. Er ret vild med at det er 2 separate motorer så de kan skiftes til at være tændt. Det giver en helt ny oplevelse når man sætter indstillingen til at skiftevis stimulere g-punktet og klitoris. De 3 første funktioner stimulere konstant klitoris og g-punktet samtidig, hvert trin stiger kraftigheden af vibratoren. Trin 4 og 5 vibrere rabbit hovedet og skaftet skiftevis, trin 1 ikke så kraftigt som nr. 2. Trin 6 og 7 vibrere de samtidig, men har korte pauser hvor de stopper. Hastigheder forskellige på de 2 trin. Trin 8 vibrere rabbit hovedet først, derefter vibrere skaftet og til sidst vibrere de sammen. Trin 9 og 10 giver 4 vibrationer med rabbit hovedet og derefter 4 vibrationer med skaftet. Hastigheder forskellige på de 2 trin
Jeg syntes det var rigtig lækkert at den har indstillinger hvor den ikke konstant vibrere, menat den kan give noget variation i vibrationsmønstret. Det giver en anden stimulans end deklassiske vibratorer.

Fungere produktet som instrueret i manualen? Eller oplevede du problemer med at starte? (Betjening, afstand, telefon applikation e.l.)
Den er nem at styre. En tænd/sluk knap og en knap til at ændre indstillingerne på. Så faktisk kun 2 knapper man kan trykke på. Der er instrukser på siden af indpakningen med billeder der viser knappernes funktion og hvor opladerkablet skal indsættes.

Har du andre kommentarer til produktet? 
Den har en meget sjov feature med at de to knapper lyser blåt når den er tænd. Den nederste knap lyser når rabbit funktionen vibrere og øverste når skaftet vibrere. Så hvis du bruger den på en anden er det meget nemmere at holde øje med hvordan indstillingen er. 

Ville du anbefale produktet? 
Ja det vil jeg. Det er en vibrator hvor det er pengene værd. Kvalitet for pengene. 

Har du nogle frække tips til brug af dette produkt? 
Prøv alle indstillinger af. Eller få en partner til at bruge den på dig. Han/hende vil se hvor meget du nyder produktet.