sex toys testers sub-banner 

 

Tennas produkt anmeldelse:

 

VIVE Aviva Silicone Vibrator 

Navn:    VIVE - Aviva Silikone Vibrator

Pris:      629,00 DKK

Aviva er en af de nyeste skud på stammen fra eksklusive VIVE, der laver kvalitets legetøj til den kræsne forbruger. Aviva er en silikone vibrator, der er lavet til stimulering af klitoris, da den har en tungelignende form, samt til stimulering af vagina med dit bløde og 19 cm. lange skaft. Vibratoren er vandtæt og genopladelig (USB oplader medfølger).

Gennemsnit bedømmelse:    

Tennas bedømmelse:             5

 

Produkts side 

 

Produkt:

En klar  5´er, der er ikke noget at sætte en finger på her!

Pris:

I forhold til det generelle prisleje på legetøj af høj kvalitet, ligger VIVE Aviva´en klart i den billige ende, men det er kun et plus, da det på ingen måde påvirker hverken kvalitet eller udseende! 

Værdi for pengene:

Samme forklaring som pris. 

Materiale og kvaliteten:

 VIVE laver eksklusive og virkelig lækre produkter, og Aviva er bestemt ikke nogen undtagelse! Er vild med udviklingen indenfor erotisk legetøj, og er vild med følelsen af eksklusivitet og kvalitet når man har deres produkter i hånden!  

Lyden:

En vibrator som er værd at bruge, vil altid kunne høres, og det kan Aviva også. Men lyden er på ingen måde generende, og er klart de kraftige vibrationer værd!

Brugervenligheden:

Svært at gennemskue hvordan den skulle lades, men når først man finder ud af det, er de 3 knapper super nemme at betjene, både alene og sammen med en partner.

Orgasme-garanti:

Fik en ret vild orgasme første gang og de følgende gange har der bestemt også været bonus, så det må være et ja! ;-)

Anmeldelse:

Mit første indtryk var en virkelig stilren og smagfuld indpakning, som oser af kvalitet og klasse. VIVE Aviva er helt sikkert en del af den nye bølge af legetøj som fokuserer på funktionalitet, stil og elegance!
Jeg havde høje forventninger til VIVE Aviva, da hele VIVE serien har en høj kvalitet og elegance og jeg forventede derfor en del af produktet.
Jeg synes bestemt at VIVE Aviva levede rigtig godt op til forventningerne, både design og funktionaliteten er i højsædet her!

VIVE Aviva Silicone Vibrator

Aviva har et flot og rent udseende, er udformet i blød og lægger silikone og har en sensuel udstråling.
Jeg forventede en flot og enkelt vibrator, med kraftige vibrationer, og nem og enkel betjening - og det fik jeg !
Aviva´en fungerer virkelig godt, nok især på grund af dens udformning. Den bølgede form og smalle spids gør at den ikke er i vejen når den bruges under samleje. Samtidig er de 3 små knapper nemme at betjene i den vinkel den holdes i. Den kommer ikke "i klemme" i mellem jer, og det er nemt at skifte mellem de forskellige vibrationsmønstre, selv midt i akten.

Det krævede lidt mod at stikke laderen i første gang, da manualen ikke viste hvor den skulle sættes i, og man derfor måtte gætte sig frem, og der var i virkeligheden kun én mulighed. Men når først man lige har gennemskuet dét, virker både lader og vibrator perfekt!

Både min kæreste og jeg er meget begejstrede for Aviva+ en, da den er nem for os begge at betjene, og kan bruges både sammen og af mig alene. Dens udformning gør at det er nemt at koncentrere de kraftige vibrationer ét sted, eller sprede dem over et større område, alt efter ønsket effekt.

Hvis du er alene og mangler en kraftig vibrator som er vandtæt, ligger godt i hånden og er nem at betjene, eller er I et par som savner en kraftig vibrator til at peppe samlivet lidt op med, som egner sig godt som "mellemmand", og som kan bruges i flere situationer, vil jeg klart anbefale VIVE Aviva Silicone Vibrator!


  Tilbage til Tennas profil  

Tilbage til oversigt