Sexlegetøj
Frækt undertøj
Apotek
Fetish
Mærker

 sex toys testers sub-banner 

 

Tennas produkt anmeldelse:

 

 

Navn:    Fun Factory - Cobra Libre 2 masturbator m. vibration

Pris:      1219,00 DKK

Denne vibrerende mastubator fra Fun Factory har været med til at revolutionere sexlegetøjs branchen til mænd ikke mindst pga. sit innovative design, men også fordi den indeholder to meget kraftfulde motorer, der vil kunne give dig den bedste oplevelse. Cobra Libre 2e r genopladelig og vandtæt og har et nyt og revolutionerende touch panel, der med sikkerhed kan stimulere dig perfekt.

Gennemsnit bedømmelse:    

Tennas bedømmelse:              4,6 / 5

 

Produkts side 

 

Produkt:

Rigtig godt produkt, som stimulerer især glansen. En helt ny oplevelse for især mænd som ikke er vant til vibrationer.

Værdi for pengene:

Høj pris, men pengene værd i forhold til hvad man får. 

Materiale og kvaliteten:

FUN Factory´s produkter er altid lækre og af god kvalitet, og man er ikke i tvivl om at der her er tale om et holdbart produkt, hvor der er tænkt over udformning og materialer. "Håndtaget" af plast er godt at holde ved og ligger ergonomisk godt i hånden. Når man ligger den på maven og lader den "gøre arbejdet" ligger den stabilt pga. de to "klodser" på siden. Silikonen gør at selve "munden"føles blød og lækker, og mere naturlig. 
Kraftige vibrationer og mange vibrationsmønstre gør, at oplevelsen aldrig behøver at blive ensartet. 

Brugervenligheden:

Nem at betjene, enkel at gennemskue, ekstra fedt feature at den kan låses.

Lyden:

De kraftige vibratorer kan høres, men på ingen måde noget der ødelægger oplevelsen.

Orgasme-garanti:

Den gør det den skal, og den gør det godt!

Anmeldelse:

Alle FUN Factorys produkter er pakket flot ind og i samme stil, hvilket gør at man altid kan kende dem. Æsken er flot, og man kan se at der er tænkt over detaljerne.

Cobra Libre ll er flot, lavet i lækre materialer, og er stilfuld og elegant. Det er dejligt at se, at der også indenfor området for sexlegetøj til mænd, er begyndt at ske en udvikling der rykker væk fra porno-stil og i retning af eksklusivitet og stil.

Både selve Cobra Libre, men også laderen er utroligt nemt at bruge. Cobra Libre har 3 enkle knapper, og betjenes let, også når den er i brug. Samtidig er den vandtæt, så du kan tage den med under bruseren! Laderen er til USB, men er samtidig også så smart at den er magnetisk, ligesom de andre FUN Factroy ladere, så du kan bruge din ene FUN factory lader til alt dit FUN Factory legetøj! (Men der følger selvfølgelig en ny lader med hvert produkt)  Den magnetiske lader sættes nemt på, og bliver siddende. Den lader hurtigt, og du kan følge med på knapperne og se hvornår den er færdigopladet.

Forventningen var en anderledes og pirrende oplevelse, som man ikke kan få på "normal vis" ud det var uden tvivl også oplevelsen! Vibrationerne, de mange forskellige vibrationsmuligheder, og impulserne stimulerede på en helt anden måde end man er vant til, og gav nye og spændende oplevelser!

Når et produkt har så kraftige vibrationer som Cobra Libre ll, vil den selvfølgelig kunne høre når man tænder den, men lyden er svag i forhold til hvor kraftige vibrationer den egentlig giver. Ydermere kan knapperne låses, sådan at man kan ligge den fra sig og være sikker på at den ikke går igang, heller ikke hvis man har den med i en taske eller lign. 

Sidst men ikke mindst er den både sjov alene og som par, da det er skægt for partneren at kunne eksperimentere med hvilke bevægelser og vibrationer som virkelig får fyret op under ham. 

FUN Factory Cobra Libre er klart anbefalelsesværdig, til både singlemænd og par!

 

Tilbage til Tennas profil  

Tilbage til oversigt