Menu
Søg

Din indkøbskurv er tom.

Modtag , bestil før
Tilbage

B-Vibe

Analplugs i topkvalitet kombineret med det nyeste teknologi.
B-Vibe er et mærke, der sætter alt ind på at kombinere design og kvalitet med brugervenlighed. Sex skal være sjovt, sundt og lærerigt uden gener. Derfor har B-Vibe udviklet anal plugs, der, udover at yde den regulære anale nydelse, også indeholder roterende funktioner, der giver ekstra kraftige orgasmer. B-Vibes produkter er lette at betjene med en trådløs fjernbetjening, og er designet til at give den samme himmelske følelse, som at modtage et rimjob. Udforsk hele vores udvalg af analplugs.

Alle produkter


B-Vibe
1121100000

B-Vibe

Hvem er B-Vibe?

B-Vibe er brandet du skal gå til, hvis du vil være sikker på at få fingrene i et fantastisk stykke analt sexlegetøj.

B-Vibes produkter er nemlig udviklet og designet i samarbejde med den berømte sexolog Alicia Sinclair. Hun har været med til at sikre, at alle de lækre buttplugs både tager højde for anatomi og nydelse.

B-Vibe er altså kendt for at producere de sikreste og bedste buttplugs på markedet, hvor formålet er at gøre sex både sjovt og spændende.

B-Vibe producerer buttplugs

Som nævnt er B-Vibe producent af buttplugs af høj kvalitet. Alle plugs er designet med komfort og nydelse for øje, og dem vi har her på siden, er selvfølgelig intet mindre.

B-Vibes vibrerende buttplugs fås i mange forskellige størrelser og former. Det betyder, at du altså kan vælge lige præcis din favorit. Hvad end du er til knopper, riller, timeglas- eller projektilform, er du garanteret at finde noget lækkert.

Hvordan får jeg mest ud af mit buttplug?

Leg med buttplugs er i sig selv skønt. Men der er altså mange ting, du kan tilføje din leg, som kun gør den endnu sjovere.

Først og fremmest er en god anal glidecreme nøglen til lækker og afslappet analleg. I samme forbindelse er god opvarmning vigtig. Til det kan du eksempelvis tage et afslappende bad, eller varme godt og grundigt op med et lækkert og langt forspil.

Hvor finder jeg B-Vibe billigst?

Det er de færreste, der gider at bruge hele opsparingen på én gang, og derfor har vi hos sexshop.dk sørget for, at du kan få det billigste og det bedste på én og samme tid.

Vi har prisgaranti her i shoppen, hvilket betyder, at du kan få refunderet prisforskellen, hvis du finder en købt vare billigere på en anden dansk side.

Derudover har vi også sørget for, at du nemt og hurtigt kan navigere mellem de billigste produkter vi tilbyder. Du går blot ind under Sortering øverst på produktoversigten, og herunder vælger du så Pris. Du vil nu få vist de billigste produkter fra kategorien først.

Få din B-Vibe tilsendt helt diskret

Hos sexshop.dk bestræber vi os på at gøre hele købsprocessen så nem og dejlig for dig som muligt. Derfor sørger vi ikke blot for hurtig, men også diskret levering. Der vil hverken stå vores navn eller logo på emballagen, adresselabelen eller på din kontooversigt.

Hvis du bestiller din B-Vibe inden klokken 21 i dag, vil du allerede have din pakke i morgen. Det gælder selvfølgelig kun på hverdage. På helligdage og i weekender bliver pakken sendt, så den er fremme næstkommende hverdag.

Vil du vide mere om buttplugs?

Hvis B-Vibes lækre produkter har fanget din interesse, men du stadig er interesseret i at høre mere, kan du slå et smut forbi vores blog. Her finder du både tips, tests og gode råd inden for alle sexshoppens kategorier.

Du er også mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice. De står altid klar til at hjælpe dig med lidt mere specifikke og personlige problemer.

YOUR SAVED ITEMS( 0 )
Use this space to save the
products you like.
To add a product here,
simply click the icon.