Begynder guide til dildoer


Nogle mennesker mener at dildoen stammer helt tilbage fra istiden og at dette redskab blev brugt hyppigt i det gamle Grækenland. Senere blev dildoen brugt som middel mod hysteri hos kvinder, der sjovt nok blev stimuleret af denne genstand. Derfor må dildoen anses som en af de ældste former for sexlegetøj, men selvom den er en gammel dame i branchen er den bestemt ikke kedelig, specielt fordi den hele tiden gøres bedre og bedre og udvikler sig konstant.

 

 

Forskellen på en dildo og en vibrator er at en dildo ikke har batterier, eller anden form for ”kunstige” vibrationer. Det gør at dildoen er håndbetjent og du derfor helt selv kan bestemme, hvordan du vil bruge dildoen og du kan styre den præcis som du vil. Dildoer i er i dag lavet af rigtig meget forskelligt materiale og vi vil i denne guide gennemgå nogle af de mest populære dildoer på markedet, samt give en lille guide til dig, der skal købe din første dildo.

En god begynder dildo er en der ikke er for stor og som er nemt at håndterer, derfor vil den første slags dildo vi præsenterer være en sugekop dildo. Der er mange fordele ved en dildo med sugekop, da den er meget nem at have med at gøre og du behøver ikke betjene den med hånden. Det gode ved at en dildo ikke har nogen form for motor er at du altid er sikker på at den kan tages med i bad og det er netop i badet du kan få rigtig meget ud af din sugekop dildo. På undersiden af dildoen er der en sugekop, der kan sættes på alle blanke overflader og som bliver holdt fast med sugekoppens undertryk, der opstår naturligt. Du kan derfor navigere din dildo som du vil, uden at den glide nogen steder. Det er ideelt for dig, der er rimelig ny indenfor dildoer, da du både kan holde fast i den brede bund med en hånd eller have den på en overflade. En sugekop dildo kan for det meste også bruges analt, men der skal du huske at bruge en god glidecreme (HUSK: vandbaseret glidecreme hvis dildoen er lavet af silikone).

En god begynder dildo er Amor Stub fra Fun Factory. Denne dildo er i den mindre ende og måler 15 cm. Dildoen har en svag krumning, der gør den ideel til g-punkts stimulering. Derudover har dildoen en solid sugekop i bunden, der kan få den til at sidde fast på de fleste overflader. Dildoen er lavet af lækker silikone og kan bruges både analt og vaginalt også er den selvfølgelig vandtæt.

Køb Amor Stub fra Fun Factory

 

 

En anden god begynder dildo er en glas dildo. Det lyder måske en smule skræmmende, da man måske ikke har lyst til at tænke på glas nær sine ædle dele, men alle dildoer lavet i glas, er lavet af glat og hærdet glas, der ikke sådan lige går i stykker. Det gode ved en glas dildo er at det glatte materiale er perfekt til alle former for glidecreme og er meget nemt at have med at gøre. Der er også rigtig mange der foretrækker en glas dildo fordi overfladen er rigtig rar og den føjer sig nemt efter temperaturer. Du kan for eksempel nedsænke en glas dildo i vand og så får den hurtigt samme temperatur som vandet og der er mange der nyder en kold eller lun dildo – og så med en glat overflade. En glas dildo kan bruges i forbindelse med alle slags glidecremer og er rigtig god sammen med en silikonebaseret en, der får den til at glide perfekt. Det anbefales ikke at du bruger en glas dildo analt, med mindre den har et bredt håndtag, da en glas dildo glider meget nemt og derfor skal have en stop mulighed i forbindelse med anal brug. 

Glas dildoen fra fifty shades of grey serien er en af bestsellerne på winkwink, da den er lavet i borsilikat glas, der kan holde til rigtig meget og er meget modtageligt overfor temperaturer. Dildoen har et bredt hoved der er lavet til g-punkts stimulering og har på skaftet små stimuleringskugler, der giver en fantastisk fornemmelse i skeden. Som før nævnt kan dildoen benyttes sammen med en god silikonebaseret glidecreme og kan enten nedkøles eller opvarmes – så den passer perfekt til dine lyster.

Køb Fifty Shades of Grey dildo

 

 

Er du mere til en dildo der er mere virkelighedstro er det nok en realistisk dildo du skal have fat i. En realistisk dildo er som navnet antyder en dildo der ligner den ægte vare, så vidt det er muligt. En realistisk dildo er manges favorit, da den føles meget naturlig og har både hoved, og ofte åre og sener, der får den til at give en så naturlig oplevelse som muligt. Dildoen er ofte lavet i silikone eller plastic og kan have både testikler og farve som normal hud. En realistisk dildo kommer i mange størrelser og kan derfor fås i både meget XL og de helt små versioner. Du kan ofte også bruge dildoen analt, men som førnævnt kun, hvis dildoen har en solid bund, der ikke kan ”smutte”. En realistisk dildo stimulerer som den ægte vare både g-punkt og de mange nerver i skeden med sin nubrede overflade, men det er helt op til dig, hvordan du vil styre den og det er bestemt en fordel. Du kan ofte få realistiske dildoer med sugekop i bunden eller med andet praktisk tilbehør.

Hos winkwink er en af vores favoritter european lover, der er en meget realistisk dildo, der kommer både i en mindre og en større version. Det gode ved denne dildo er at den er meget virkelighedstro og har mange åre, der stimulerer dig ekstra godt i skeden. Derudover har european lover en sugekop i bunden, der gør den meget nem at have med at gøre, da den kan sættes på en glat overflade og blive det. Dildoen er meget realistisk og har derfor også et hoved der stimulerer dit g-punkt. Dildoen kommer også i en afrikansk og latinamerikansk udgave i forskellige farvenuancer.

Køb European Lover dildo


 

Dildoer med sugekop kan også bruges på andre måder, nemlig som strap-on dildoer. En strap-on dildo er nok mest kendt som lesbisk sexlegetøj, men en strap-on kan bruges af alle slags par. Der findes mange forskellige strap-on dildoer og den mest kendte er nok en dildo der sidder på en sele og kan bruges som alle andre dildoer, men har den fordel at den kan styres af bærerens hoftebevægelser. Dette simulerer derfor et samleje. En strap-on kan bæres af både mænd og kvinder og der findes både strap-ons der omslutter penis eller kan sætte ved siden af penis, så han kan trænge ind både analt og vaginalt. De fleste strap-ons kan bruges både vaginalt og analt og kan derfor også bruges af kvinder, der vil tilfredsstille deres partner analt og/eller vaginalt. Der findes også strap-ons uden seler, og derfor sættes ind i kvinden. Denne slags strap-on er rigtig god til at stimulerer både bæreren og den der modtager dildoen og er derfor ideel til sjov leg.

Et godt eksempel på en populær strap-on dildo er strap-on black, der er en sele og tre udskiftelige dildoer, der gør den meget nem at bruge og gør at der er en dildo til alle behov, om det er analt eller vaginalt. Dildoerne er lavet i plasticmateriale, der går rigtig godt sammen med vandbaseret glidecreme, derudover er der en plasticsele, hvor dildoerne nemt monteres. Alle dildoerne er realitiske og har både åre samt hoved. Den ene af dildoerne er buet, så den kan ramme enten kvindes g-punkt, eller manden p-punkt, der sidder et par centimeter oppe i manden. Strap-on pakken kan fås i sort eller hudfarvet og er vandtæt.

Køb Strap On Black


5 Råd til brug af dildoer:

- Brug altid en god glidecreme sammen med din dildo. Er dildoen lavet af silikone skal du huske at du kun må bruge vandbaseret glidecreme, mens det med en glas dildo er bedst at bruge en silikonebaseret glidecreme.

- Er du helt ny indenfor dildoer skal du huske at du ikke behøver at bruge hele dildoen, hvis du synes den er voldsom, du kan bare bruge hovedet til at stimulere din klitoris og ligeså stille prøve dig frem med det du synes føles rigtigt.

- En dildo der er beregnet til stimulering af dit g-punkt også kan bruges til stimulering af manden p-punkt. P står for prostata og dette meget følsomme punkt sidder analt cirka 2-3 cm oppe i manden. Det svare til hvis du stikker en finger op og laver en ”kom her” bevægelse ind mod mellemkødet. Det kan godt være svært at finde, men det er bestemt også det værd, især hvis penis stimuleres på samme tid.

- Husk at rengør din dildo grundigt, især hvis du har brugt den analt, da der kan opsamles mange bakterier. Da de fleste dildoer er vandtætte kan du vaske dem i håndvasken eller tage den med i bad og bruge en mild sæbe og varmt vand. Vil du være helt sikker på at alle bakterier er væk, er det en god idé at bruge en desinficerende spray der er lavet specielt til sexlegetøj.

- Husk at opbevar din dildo et sted, hvor den ikke samler for meget støv, især dildoer i silikonemateriale tiltrækker meget støv. Det er ofte en god idé at beholde dildoen i æsken den kom i, eller i en lille pose. Til venstre: Fun factorys rengøringsspray er en af de mest populære toys cleaners på markedet. Et par sprøjt på legetøjet og skyld af med lidt vand din dildo er desinficeret og fri for bakterier. Rengøringssprayen er nem at bruge og kan også bruges som en mild kropssæbe på kroppen. Du kan bruge sprayen på alle former for legetøj og alle materialer uden at der kommer grimme skjolder. Sprayen er 75 ml.

Køb Fun Factory rengøringsspray

 

 

Til højre: En god glidecreme til glas dildoer er Bijoux indiscrets 2-i-1 silikonebaseret glidecreme og massageolie i en. Den er rigtig god sammen med det glatte glas. Du kan også bruge den til sensuelle massager og analsex. Dog skal du aldrig bruge en silikonebaseret glidecreme sammen med legetøj der er lavet af silikone, da det ødelægger legetøjet. Denne silkebløde creme er meget drøj i brug og perfekt til enhver lejlighed. 

Køb Bijoux indiscrets silikonebaserede glidecreme og massageolie