Menu
Søg

Din indkøbskurv er tom.

Modtag , bestil før
Tilbage

Spredestænger

En benspreder er til for at sprede din eller din partners ben. Den har typisk en ankelmanchet i hver ende, så benene bliver holdt fast, nogle modeller sidder højere oppe, så den spreder mellem lårene i stedet for anklerne. Den bliver ofte brugt under bondagelege, hvor en part bliver spændt fast – det er typisk den underdanige part der er fastspændt. En benspreder har ligeledes fremragende egenskaber i forhold til at forbedre forskellige seksuelle positioner. Nogle spredestænger er ligeledes designet så dine hænder ligeledes kan blive spændt fast.

 

Alle produkter


Sportsheets
1111007900
Sportsheets Bensprederstang med Manchetter
349,00 kr
349,00 kr
Sportsheets
1111009900
Sportsheets Bondage Stang med Manchetter
299,00 kr
299,00 kr
Sportsheets
1111034900
Sportsheets Edge Benspreder
339,00 kr
339,00 kr
Sex og Mischief
1031004902
Fetish Collection
50414

Spredestænger – Hvad skal I være opmærksom på?

Længden på jeres spredestang er naturligvis afgørende for om oplevelsen bliver en succes. Derfor kan mange spredestænger justeres, så I selv kan vurdere hvor spredt jeres spredestang skal være.

Der er ikke noget der er rigtigt og forkert ift. Hvor meget en benspreder skal sprede, det er noget I selv skal finde frem til.

Hvilket materiale er spredestænger lavet af?

En benspreder er typisk typisk lavet af metal og læder. Det fordeler sig typisk sådan, at selve spreder-delen er lavet af metal, så den kan holde til lidt af hvert og den ikke går i stykker lige pludseligt.

Låsedelen på en benspreder er typisk lavet af læder eller lignende materialer. Det er gjort fordi metal som regel ikke er så behageligt at være spændt fast med.

Spredestang - Hvordan anklerne bliver låst fast

Anklerne er typisk låst fast med såkaldte manchetter. Disse låser på forskellige måder, men en af de mest gængse er med velcro. Da det er nemt at have med at gøre, kan snævres ind og udvides, trinløst.

En anden gængs måde at låse en benspreder er den løsning man også finde i bælter. Nemlig et ”bæltespænde”. Dette er lidt mere frækt og eksklusivt end velcro og typisk noget der findes på mange af de lidt dyrere produkter. Dette kunne eksempelvis være Zado.

Benspreder til Hænder og fødder eller blot fødder?

Er et af de rigtig gode spørgsmål der er at stille, når man overvejer en spredestang. En løsning med begge ting giver lidt flere muligheder for leg, så det er bestemt en god mulighed. En almen spredestang er dog også fed og kan bruges sammen med andre produkter.

En spredestang kan bruges af alle, uanset ambitions -eller -erfaringsniveau. Dog vil vi mene, at de mest gængse og standard benspredere, er dem som du kan bruge mellem anklerne. Hvorimod dem der benyttes mellem lårene er en let-øvet / øvet model.

En benspreder bar har rigtig mange gode egenskaber. De er allerede blevet nævnt lidt ovenfor, men kan godt tåle at blive uddybet. Mere præcist kan en benspreder hjælpe jer med to ting. A) Nem adgang og B) at holde benene spredt, når der er jordskælv i underlivet.

Nem adgang med benspreder

Med en benspreder der, som nævnt, er geniale til at holde benene adspredt, så er der nemmere adgang til alle de sjove aktiviteter der som regel skal foregå mellem benene.

Det være sig både oralt og sex-mæssigt. Med en spredestang kan dine hænder have fokus og opmærksomhed på andre steder på kroppen.

Hold benene spredt med spredestang

Når en kvinde opnår klimaks kan hun ofte komme til at vride sig en del og det kan skabe en del stemningsnedbrydende situationer, hvor giverens hoved ofte kan blive presset væk. Dette sker ikke med en spredestang.

Der er modtageren totalt i din vold, ligegyldigt hvor mange rystelser der så måtte rulle indover modtageren.

Med en benspreder har vedkommende har ikke anden mulighed end at give sig hen til dig og din vilje. Med andre ord er mulighederne med en spredestang uendelige.

Rigtig mange mennesker tænder på den submissiontanke som er beskrevet ovenfor – det er simpelthen hele tanken om ikke at have andre muligheder, som gør at de kravler henad loftet i ekstase.

For nogle mennesker handler det kun om det fysiske aspekt ved en spredestang. De synes simpelt det er fremrangende at det giver så god plads mellem benene. For andre er der også et psykisk aspekt inde over, når de benytter spredestænger. Det være sig både for giver og modtager.

For modtageren af oralsex kan det være meget afslappende at benytte en spredestang.

Det drejer sig simpelthen om at det er afslappende ikke at skulle tænke på om man nu maser sin partner, eller hvad der skal foregå. Med en benspreder er det bare at lægge sig tilbage og nyde showet.

En af de gode egenskaber ved spredestænger er, at de ikke tager så meget forberedelse og plads som eks. et bondagesæt. dvs. der er ikke så meget med at skulle sætte det op eller pille det ned igen bagefter.

Ligeledes er det meget nemmere at benytte en benspreder end det er at benytte førnævnte bondagesæt. I har nemmere mulighed for at skifte positioner, at vende og dreje jer og virkeligt leve jer ind i nuet.

Spredestang – Værd at vide

En spredestang kan facilitere snart sagt alle tænkelige positioner. Men vi har samlet en top 3 over de positioner, som en spredestang bedst kan facilitere.

1) Stående

En helt perfekt position, når der benyttes spredestænger, den modtagende part står bukket over noget. Det kunne eksempelvis være køkkenbordet eller en bænk. Herefter er der virkeligt adgang for den dominerende part.

I samme åndedrag kan nævnes doggystyle - en position som minder meget om den stående, men foregår typisk på knæende. Her er det vigtigt at indstille jeres benspreder, så i passer sammen i højden. Jo længere benene kommer fra hinanden, jo lavere står den modtagende part.

2) Missionær med benene i vejret

Missionæren er også kendt som ”dansk” ude i den store verden. I denne version har modtageren benene i vejret, her kan det være en fordel for dig som giver at holde fast i jeres spredestang.

Således at der er støtte for modtageren. Ydermere er der også bonus at hente, hvis i lægger en pude under modtageren, således højner det nydelsen for alle involverede.

3) Den orale trone

Helt simpelt hvor en part sidder med spredte ben på en sofa med en benspreder mellem anklerne. Den anden part har således nem mulighed for at komme til med hovedete.

Om du elsker eller hader Fifty Shades serien vil vi lade være op til dig. Men en ting er sikkert – dette verdensomspændende fænomen har sat mere og mere fokus på kinky leg og her passer bensprederne perfekt ind.

Folk er ikke længere så bange for at tale om lidt mere kinky sex end bare den gængse vanilla udgave som længe var, hvad der var på tapetet hos Hr og Fru Danmark.

I den anden film bliver Anastasia præsenteret for en en spredestang, da hun har sex med hendes fantastiske mand. Hun er på det her tidspunkt stadig ret ny i BDSM gamet og derfor virker det også lidt overvældende for hende. Bensprederen hun bliver præsenteret for i filmen er en helt klassisk spredestang som den man ofte møder.

Her er der manchetter til fødderne, så der ikke er nogen mulighed for ham / hende som har den på, at slippe fri. Denne kan ligeledes justeres efter behov, så der er mulighed at sprede eller samle benene som den dominerende part har lyst til.

YOUR SAVED ITEMS( 0 )
Use this space to save the
products you like.
To add a product here,
simply click the icon.