Sexlegetøj

Frækt undertøj

Apotek

Fetish

Mærker

winkwink's blog med tips og tricks om sex og samliv!

 • Fifty Shades of Beef – Den komplette menu til ”Bøf og Blowjob dag”

  På tirsdag er er det ”Bøf og Blowjob dag” og som titlen antyder opfordres kvinder til at servere bøf og blowjobs til deres mænd. Vi har her hos winkwink.dk lavet et menukort med forslag til den frække dag.

  I 2002 så ”Bøf og Blowjob” første gang dagens lys og siden er det blevet en populær dag, der står i skærende kontrast til den kendte fejring af kærligheden på ”Valentinsdag” som er præcis 1 måned før ”bøf og blowjob dag”.

  Beyond Erotic Oksebov og Entrecôte med Delicious Tingles…

  Vi har i anledning af dagen lavet et menukort med inspiration fra Fifty Shades of Grey som kan hjælpe kvinderne med at tilberede den perfekte bøf til dagen:

  5 anbefalinger herfra ;)

  Entrecôte med Delicious Tingles

  Beyond Erotic Oksebov

  Kinky Oksehaler

  Beyond Aroused Okseflanksteak

  Christian Greys Okseklump

  Se hele listen på menukortet.

  ”Fifty Shades of Grey” møder ”Bøf og Blowjob dag”
  Fifty Shades of Grey er jo primært til kvinder og jeg tænkte den bedste måde os mænd også får glæde af det er at lave et spin-off, hvor vi tager de bedste navne og sexlegetøj fra film og gør til menukort på Bøf og Blowjob dag – Så får vi alle glæde af Fifty Shades of Grey. 

  God fornøjelse på tirsdag.

 • Vores sexlegetøjstester Mille tester lingeri sæt fra Leg Avenue

  Vores sexlegetøjstester Mille har testet et flot hofteholder sæt med matchende trusse & BH fra vores eksklusive lingeri mærket Leg Avenue.

  Mille følte sig meget sexet i sættet - og hendes kæreste reaktion var vidst heller ikke til at klage over ;)

  "Det fik mig helt klart til at føle mig sexet! Min kærestes positive reaktion på det, hjalp dog også. Men det er behageligt og får mig virkelig til at føle mig sexet og godt tilpas samtidig."

  Leg Avenue er et flot og feminint brand, der sikrer at enhver kvinde, der bærer deres lingeri, strømper eller temakostumer føler sig fortryllende smukke og attraktive. Lev Avenue har frækt undertøj med mange flotte detaljer, som enhver moderne og sexet kvinde fortjener at bære. 

  Læs Milles anmeldelse

  Psst.. Mille har også testet vibratorer, som har fået topkarakter!

 • Frækt jobopslag: Test bondage sexlegetøj som i Fifty Shades of Grey

  Hvis det ikke var tilfredsstillende nok blot at se filmen Fifty Shades of Grey, har du nu mulighed for at teste bondage sexlegetøj som i filmen. Vi søger nemlig bondage testere til at teste sexlegetøjet du ser i den nyeste film Fifty Shades Darker.

  Det er ikke første gang vi søger testere og det er ikke uden grund. Vi har nemlig i dag et omfattende testerunivers, hvor alle fra singlepigen i starten af 20’erne til det etablerede par fortælle om deres erfaring med sex og sexlegetøj. Denne gang handler det altså om bondage produkter, som vil bestå af alt fra piske, håndjern, blindfold, brystevorteklemmer, bondage til sengen/døren og meget meget mere.

  Så hvis du vil udleve din helt egen Fifty Shades of Grey bondage drøm, så send os en ansøgning om at blive bondage tester og du vil kunne prøve nogle grænser af.

  Send ansøgning

 • Bestsellers i 2016 - det elskede i mest!

  I har været vilde med at eksperimentere i 2016! Vi har samlet jeres yndlings sexlegetøj og lingeri så, hvis du endnu ikke fik fingrene i de frække produkter i 2016, har du nu muligheden!

  Læs resten

 • Tak for i år - glæd jer til det næste!

  Julen skal også være sjov for voksne

  På Winkwink kontoret er vi alle i julestemning og kontoret er pyntet med et blinkende juletræ og julenisser over alt på væggene. Vi er i fuld gang med at pakke alle jeres julegaver og få dem sendt afsted, så i kan nå at få dem inden jul. Wow i er kreative, hvad angår julegavevalget i år - der skal nok være nogle, der bliver glade og måske får lidt røde kinder, når de skal åbne deres pakker op juleaften ;) Men hey, julen skal da også være sjov for voksne!
  Hvis i vil have jeres pakker leveret inden jul, kan i stadig nå at bestille helt indtil den 22. december.

  Vi vokser og 2017 bliver et fedt år!

  Det har været et fantastisk år for os og hele team Winkwink. Vi har fået en masse nye dejlige kolleger – tjek da lige os alle ud. Vi kan godt lide at mikse nationaliteter og vi har folk fra hele verden. Vi har endda fået en grafisk designer, der er fløjet hele vejen fra Colombia!
  Glæd jer til 2017, for med alle vores dygtige kolleger vil der ske en masse spændende i det nye år. Vi vil holde jer opdateret med det nyeste og lækreste sexlegetøj til par, kvinder og mænd. Vi vil også få en masse nyt eksklusivt lingeri på lager, i bestemt skal glæde jer til!

  Webshoppen holder åbent mellem jul og nytår

  Vi elsker vores kunder og vi elsker at gøre jer glade, så derfor holder vores webshop åbent mellem jul og nytår, så du har rig mulighed for at gøre juledagene lidt frækkere. Mellem jul og nytår (d. 27.-30. dec) holder vores kundeservice telefon dog lukket, så hvis du har spørgsmål er du velkommen til at sende os en email og vi vil svare tilbage så hurtigt vi kan.

  Winkwink-teamet ønsker jer alle en fræk jul og et endnu frækkere nytår!

 • Top 10 julegaveidéer til at lægge under juletræet 2016

  Vi kender alle til, at det kan være en jungle at skulle købe julegaver, så derfor giver vi jer en top 10 over de perfekte julegaver i 2016. Vi har en filosofi om, at julen skal være en måned med masser af leg - selv for voksne - og derfor har vi udvalgt en række sexlegetøj og noget frækt undertøj, der kan gøre julen lidt sjovere og frækkere for voksne.

  Læs resten

 • Winkwink sponsor til M!'s store julekalender 2016

  M! lidt frækkere

  I år leger vi julemandens hjælpere og sponsorerer lækre gaver til magasinet M!, så deres kunder kan få en lidt frækkere jul i år. M! afholder i år en stor julekalender, hvor der dagligt kan vindes fede præmier. Vi vil selvfølgelig gerne bidrage til at M!'s jul bliver lidt frækkere med noget af vores lækre sexlegetøj.

  Sponsorerer endnu mere frækt sexlegetøj

  I dag, den 7. december, har du muligheden for at vinde det populære pocket pussy Stoya Destroya Masturbator fra Fleshlight sponsoreret af Winkwink - og bare vent der kommer mere fra os i M!’s julekalender.

 • WINKWINK.SE 1 ÅR!

   

  Hip hip hurra, det er Winkwink.se’s 1 års fødselsdag!

  Tiden er fløjet afsted, tænk at det nu er et år siden, at winkwink.se blev lanceret og der er virkelig sket meget. Vi har på 12 måneder fået rigtig mange fantastiske ordre fra jer derude, blevet nævnt i medierne flere gange og fået det sejeste Team-Sverige.

  Det hele startede med…

  Winkwink kommer oprindeligt fra Danmark, men vi er så vilde med vores svenske naboer, at det ville være en skam, at de ikke også kunne få glæde af Winkwink. Det resulterede i, at vi i foråret 2015 gik i gang med at arbejde på at lave winkwink.se, og allerede den 1. december 2015 lancerede vi med stor begejstring.

  Team-Sverige

  For at vi kunne opnå bedste resultater, når vi skulle over landets grænser, oprettede vi et mega sejt Team-Sverige. Team-Sverige skulle sørge for at indhold på winkwink.se ville give mening for den svenske borger. Vores Team-Sverige består i dag af Lisa fra XXX og Marcus fra Jonkökping. De har begge været med helt fra starten og hjulpet med at gøre winkwink.se til en af de bedste webshops i Sverige.

  Winkwink.se i medierne

  I løbet af winkwink.se’s første år, er vi blevet nævnt flere gange i medierne. Det er helt fantastisk og vi er super glade for, at Sverige har fået øjnene på for winkwink.se. Vi er specielt glade for artiklen Nyheter24.se skrev om os, hvor de fortæller om vores meget anderledes jobopslag, hvor vi søgte sexlegetøjstestere og modtog hele 750 ansøgninger på kun 24 timer.
  Læs artiklen her.

  Derudover har Expressen.se og Ehandel.se skrevet spændende artikler om os, hvilket vi er meget beæret over. Vi kan vidst godt konkludere, at vores første år på markedet i Sverige har været en fed rejse!

  Glade kunder

  Udover at vi er glade for omtalen vi har haft i medierne, ville vi ikke kunne have gjort det uden jer, vores skønne kunder i Sverige. Vi stræber altid efter at have glade kunder og at kunne tilbyde jer gode produkter på vores webshop.

  2017?

  Når vi kigger i bakspejlet og funderer over hvordan første år er gået, kan andet år også kun blive godt, takket være det team vi har hos Winkwink og vores fantastiske kunder. I 2017 vil vi fortsætte med, at tilbyde jer de bedste produkter på markedet og altid sørge for, at i kan få dem til en god pris. Derudover arbejder vi løbende på, at gøre vores webshop endnu bedre, så du altid nemt kan finde lige netop det du har lyst til, om det må være selvforkælelse eller nydelse sammen med din partner.

 • Sexlegetøj: Danskerne er vilde med kraftige vibratorer

  Her hos Winkwink.dk ønsker vi at lære vores kunder bedre at kende, og derfor laver vi en gang imellem nogle små undersøgelser om deres vaner og præferencer til sexlegetøj.  Vi har før blandt andet spurgt til deres sexvaner, deres perfekte påskedag og den perfekte bøf og blowjob-dag.

  I sidste uge spurgte vi så endnu engang til jeres hemmelige våben i natskuffen – nemlig jeres vibratorer. Hæng med og se hvad I har svaret nedenunder.

   

  Hver tredje ejer mindst 2 vibratorer

  Som vores lille undersøgelse viser, så er I ikke blege for at indrømme jeres kærlighed for vibratorer. I er nemlig helt tosset med dem! Som nogen af jer kommenterer, har vibratoren forbedret jeres sexliv betydeligt. Mange giver også udtryk for, at jo mere indstillinger og vibrationsniveauer, jo bedre er det. Faktisk er I så vilde med det, at hver tredje ejer mindst 2 vibratorer, mens hvert femte ejer mere end 5 vibratorer i natskuffen. Derudover er der knap 10%, som endnu ikke har prøvet det, men lysten til at eksperimentere med vibratorer er der.

   

  Hver anden har anvendt en vibrator inden for den seneste uge

  Der er ingen tvivl om, at vores kunder er vilde med at spice op i soveværelset. Over halvdelen af jer siger, at I har brugt en vibrator inden for den seneste uge. Spørger man til hvordan I bruger vibratoren primært til, er det tydeligt, at den anvendes til enten ren nydelse alene eller som en del af forspillet, hvor vibratoren anvendes primært til klitoris, intern og g-punkt stimulation. Så hvis I tror, at danskerne er til kedelig vanillesex, så kan I tro om igen. Der sker nemlig rigtig mange kinky sager bag soveværelset og vi er glade for, at vores kunder bruger deres vibratorer meget flittigt.

   

  2/3 opnår altid en orgasme med brug af vibrator.

  Knap 60% af vores deltagere opnår altid en orgasme med brug af en vibrator. Der kan selvfølgelig være mange grunde til hvorfor I netop anvender en vibrator, men der er også nogle som ikke kan opnå orgasme uden brug af den. Der tyder derfor også på, at anvendelsen af en vibrator i soveværelset anses som en hjælpende hånd til at opnå en bedre orgasme samt oplevelse i soveværelset.

  Vores resultater viser også, at vores kunder er meget åben om jeres brug af vibratorer til jeres partner og venner. Kun 10% af jer siger, at jeres vibrator er en hemmelighed. Det er vi selvfølgelig glade for. Her hos Winkwink mener vi jo, at sexlegetøj er en dejlig ting og burde ikke være hemmeligt. Jo mere åben og ærlige vi er omkring vores sexlegetøj, jo bedre selvtillid og selvfølgelig bedre sexliv får vi.

  Spørg vi til hvad I går op i og prioriterer, når I vælger vibratorer er det tydeligt, at effektiviteten skal være max i orden og at de skal levere kraftige vibrationer (84%). Desuden svarer over halvdelen, at vibratoren skal være 100% kropsvenlig. På trods af, at de fleste har et ønsket om, at vibratoren skal levere kraftige vibrationer, svarer halvdelen også, at I går op i, at vibratoren skal være lydløs. Set fra vores kunders synspunkt, så skal den optimale vibrator derfor være meget kraftig men lydsvag, og ikke mindst til under en plovmand.

  I vores webshop winkwink.dk har vi et stort udvalg af kraftige og lydsvage vibrator. Blandt andet kan vi anbefale vores minivibrator med klitorispirrer fra Fun Factory eller vores hjerteformet minivibrator fra Rianne S.

  Blandt de laveste svarprocent, viser vores undersøgelse, at vores kunder er rimelige ligeglade med vibratorens design og æstetikken, samt om den er gennemtestet. Valget af vibrator er selvfølgelig meget individuelt og subjektivt, men produktets funktionalitet er en afgørende faktor for vores kundernes valg.

  Her hos Winkwink takker vi rigtig mange gange for jeres besvarelse. Vi vil i fremtiden bestræbe os på at finde de rette vibratorer, som passer til netop jeres behov og ønsker.

 • Drømmejobbet – Mille er ansat til at teste sexlegetøj

  Tilbage i efteråret 2015 ansatte vi Mille på Winkwink.dk til at teste sexlegetøj og siden da har vi sendt mange spændende typer sexlegetøj ind af døren. 

  Den iøjefaldende titel skyldes at Mille altid har haft en stor interesse for sex og sexlegetøj og, da Mille faldt over vores jobopslag  kunne hun bare ikke sige nej. Derfor sendte hun en ansøgning og har i dag stor glæde af at teste 1-2 produkter om måneden, som består af alt fra de nyeste vibratorer på markedet til frækt lingeri.

  Vil uddanne sig som sexolog

  Det var dog ikke helt tilfældigt at Mille fandt jobopslaget særdeles interessant. Mille havde nemlig en drøm om at blive sexolog og derfor var det nærliggende for hende at prøve en masse sexlegetøj.

  »Jeg blev legetøjstester, fordi jeg altid har haft stor interesse inden for området. Jeg har altid syntes at sexlegetøj er super spændende, da der findes så mange forskellige slags til alle typer mennesker. Jeg har også en drøm om at blive sexolog, så derfor vil jer gerne vide hvad der rører sig i den verden, så jeg vil kunne rådgive om de ting. « Udtaler Mille

  Det bedste sexlegetøj?

  Efter knap 1 år med sexlegetøj er Mille ved at danne sig et overblik over, hvilke produkter der virkelig rykker for kvinder og par.

   »Jeg har ikke nogle konkrete favoritter af sexlegetøj. Valget af legetøj afhænger helt af humør, stemning og situation. Om det skal være en vibrator, noget frækt lingeri, blindfold, håndjern mv. det kommer helt an på om jeg er alene, med min partner, om stemningen er rolig og romantisk eller lidt mere vild. Dog vil jeg dog sige at Womanizer var noget helt specielt« Udtaler Mille 

  Sexlegetøj er virkelig en god opfindelse men…

  Ifølge Mille er sexlegetøj et fantastisk supplement men på ingen måde en erstatning.

  »hvis ønsket er bedre sex vil jeg råde folk til at snakke med deres partner om lyster og fantasier og finde ud af om der er noget man kan sammen. Evt. at købe noget frækt undertøj sammen til en start. Kig rundt på nettet og se om i støder på noget legetøj i kan lide eller vil prøve sammen. Start med noget hvor du er tryg ved det, men samtidig super spændt på at prøve det..« Udtaler Mille

  Kunne du også godt tænke dig at blive sexlegetøj tester? Send din ansøgning til job@winkwink.dk

1 til 10 af 101

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 11