Tips & tricks

Vælg den rigtige glidecreme

Glidecreme vælg den rigtige vandbaseret silikonebaseret køb glidecreme

Smørelse skal der til!

Hvorfor bruger vi overhovedet glidecreme?
Glidecreme bruges hovedsageligt til at reducere friktion, og gøre sex og masturbation lettere og mere behageligt. Nogle gange producerer vores kroppe ikke selv den rette mængde smørelse, og det kan der være mange grunde til. Det vigtigste er dog, at det skal føles rart at have sex og onanere – og det er det sjældent, hvis det er helt tørt. Men glidecreme-sekionen er en uoverskuelig jungle til tider. Hvilken en er den bedste for dig? Og hvilken kan man bruge med sit legetøj eller sine kondomer? Der findes 3 overordnede typer glidecreme, man kan bruge. Dem vil vi forsøge at give at uddybe i denne lille guide.

Silikonebaseret glidecreme

Dét, der karakteriserer silikonebaseret glidecreme, og samtidigt gør det godt at bruge, er først og fremmest, at det ikke tørrer hurtigt ud, og dermed skal man ikke lige så ofte putte mere på. Den efterlader huden silkeblød og er også velegnet til folk med sensitiv hud.

Silikonebaseret glidecreme er latexsikre og kan derfor bruges med latexkondomer og det meste sexlegetøj. Det anbefales dog at bruge vandbaseret glidecreme med silikonelegetøj, da silikonen ellers kan nedbryde gummiet med tiden.

Silikonebaseret glidecreme egner sig særlig godt til sex i vand. Vand i sig selv kan ofte skabe mere friktion, end man ønsker, og det kan medføre gener og smerte hvis man bruger bruserens stråler som glidecreme under fræk leg i badet. Her er silikonebaseret glidecreme perfekt egnet, da silikonen ikke så nemt vaskes af af vandet.

Vandbaseret glidecreme

Vandbaserede glidecreme er det mest almindelige glidecreme at bruge. Siden de er vandbaserede, er det nemt at rengøre tekstil og legetøj efter brug. Og siden vand er noget af det mest naturlige materiale, der findes, er vandbaserede glidecremer også meget skånsomme og beroligende for huden.

De fleste vandbaserede glidecremer kan sagtens bruges med de fleste kondomer, uden at disse går i stykker og legetøj, hvilket også gør den meget populær blandt folk. Den vandbaserede glidecreme egner sig godt til nybegyndere, der ikke har prøvet at eksperimentere eller lege med glidecreme før.

Oliebaseret glidecreme

Leder du efter en glidecreme, der virkelig tager længe om at tørre ud og giver en luksuriøs, silkeblød følelse? Så er oliebaseret glidecreme lige noget for dig. Den oliebaserede er også god til massage, da man ofte kan nøjes med en til to pump fra tuben. De fleste glidecremer kan som udgangspunkt bruges til at massere med, og ofte kan man købe 2-i-1 glidecreme og massageolier.

Dog skal man være opmærksom på, at oliebaseret glidecreme ikke kan bruges med latex kondomer, da de nemt kan gå i stykker ved det. Derfor anbefales den kun som glidecreme, hvis man har sex uden kondom. Oliebaseret glidecreme kan også være lidt sværere at rengøre af f.eks. legetøj.

Glidecremer med lir

Glidecremer fås også med alle mulige forskellige slags tilføjelser. Man kan købe spiselige glidecreme med forskellige smage, glidecreme med duft og endda glidecreme, der får kondomer til at lyse i mørket! Der findes en glidecreme til enhvers smag og behag. Har man en mere sensitiv hud eller er miljøbevidst også i sengen, kan man også få visse økologiske og sågar veganske glidecremer. Udvalget er kæmpe stort, og mulighederne er næsten uendelige.

 

Sexlegetøj Tips & tricks

Sådan rengør du dine sexmøbler

Sex møbler, hvordan gør man sex møbel rent, sådan holder du dit sexmøbel rent

Møbler skal vedligeholdes og af og til renses. Specielt når vi har sex på eller i dem. For at undgå bakterier og evt. sygdomme, kommer her en guide til, hvordan du kan rengøre dine sexmøbler.

Rengøringsmetoden og -midlet afhænger først og fremmest af, hvilket materiale møblet er fremstillet i. Er overfladen glat og vandafvisende, som f.eks. møbler lavet af plastik? Så kan en fugtig klud med en smule sæbe eller en rengøringsspray, specielt fremstillet til sexlegetøj, ofte gøre det. Rengøringsspray til sexlegetøj er specielt fremstillet til at rense og desinficere, men samtidigt skåne dit legetøj og/eller møbel. Møbler, der er fremstillet i mere skrøbeligt materiale kræver en særlig form for spray/sæbe. F.eks. er læder og ruskind en smule mere delikat end den almindelige plastiske overflade, og ligeså er latex.

 

Sådan kan du selv fjerne pletter

Hvis der er kommet pletter på dit stof møbel, skal du helst forsøge at fjerne den med det samme. Jo længere du venter, jo sværere bliver det at fjerne den. Her er tricket af få suget så meget af pletten, som muligt. Køkkenrulle kan være ganske effektivt. Læg flere lag af køkkenrullen på pletten, og læg tryk på, så køkkenrullen suger væsken. Gentag processen, indtil der ikke er mere væske at suge op. Herefter skal pletten fugtes med lunkent vand.
Er det dog en plet af blod, skal du bruge koldt vand.
Når pletten er fugtet med vand, skal den gnides grundigt med et frottéhåndklæde. Nogle gange skal processen gentages, men bemærk, at denne rengøringsprocess mest af alt er henvendt til møbler, der er fremstillet i stof eller microfiber.

Er der kommet fedtpletter på (f.eks. når vi har svedt), er det en god idé at bruge en helt almindelig tekstilrens. Tekstilrens er heldigvis nemt at få fat i og vækker ikke den store opsigt ved kassen 😉

Ofte er sex møbler fremstillet i materiale som polyester eller nylon, der er væskeafvisende. Nogle sexmøbler, som f.eks. sexpuder, der er designet til at placere kroppen i en behagelig stilling, der samtidigt muliggør visse avancerede sexstillinger, har et aftageligt betræk, der nemt kan smides i vaskemaskinen.

Er man den heldige ejer af et eller flere sexmøbler, er det en god idé at investere i en rengøringsspray eller rengørings servietter, der er fremstillet til at rense og desinficere lige netop det materiale, som møblet er lavet i.

En tommelfingerregel er at holde sig fra blegemiddel. Specielt når det kommer til pletter af sæd- eller kvindelige væsker, da det blot vil efterlade et gulligt skjold på møblet.
Vi anbefaler dog først og fremmest, at du altid læser manualen igennem, såfremt der medfølger en til dit sexmøbel. Her vil der oftest være anvisninger til, hvordan du bedst rengør dit møbel.

For at opsummere kort og godt er her de tre gyldne regler til vedligeholdelse og rengøring af dit sexmøbel:

Orientér dig om materialet, tjek renseanvisningen og hvis uheldet er ude – følge pletfjerningsguiden ovenover.

God fornøjelse!

Andet

Undersøgelse: Roskilde er Danmarks frækkeste festival!

roskilde-winkwink

Festival sæsonen er over os og derfor vi spurgt danskerne, hvilken festival der er den frækkeste i Danmark og der er stor enighed om, hvor man skal tage hen hvis man søger sig en fræk flirt.

Roskilde festival er frækkest

Med 26% af stemmerne vandt Roskilde Festival stort blandt de 1000 vi spurgte, fandt Roskilde frækkest. De reaktioner vi oplevede da vi udførte undersøgelsen var, at det skyldes at publikummet er lidt yngre, bor i telt så de ikke på samme måde kommer hjem, det er en mere international atmosfære, samt at festivalen generelt har en historie med flere sjove og frække tiltag, herunder nøgenløbet som blev nævnt flere gange som et godt eksempel på festivalen.

SmukFest lige i hælene

Smuk Fest kommer lige i hælene med 19% og det er især jyderne som synes SmukFest er mere fræk end Roskilde. Generelt vinder festivaler, hvor man kan camperer på festivalen mange point da man er helt væk fra hverdagen. Herefter kommer den nye festival Tinderbox med 13% og som nummer 4 Northside med 10%.

Festivaler er perfekt til at score

I undersøgelsen var der også udbredt enighed om at festivaler er perfekt til at score på, da de fleste har fået lidt indenbords og er mere åbne overfor nye bekendtskaber, om det måtte være for et frækt bekendtskab eller en god sludder.

Ud fra de svar vi fik kunne vi tydeligt aflæse, at mange festivaldeltagere opfatter festivaler som det nemmeste sted at score, da der ikke er samme “regler” for hvordan man score og i højere grad kan slå sig løs.

Top 10

maps-festivals-1

Undersøgelsen er baseret på 1000 adspurgte danskere i maj 2017 i alderen 18 – 65 år.

Andet

Hver 3. Sexlegetøj sendes fra Aarhus – Ikke kun Europa’s kultur by men også frækkeste

winkwink-aarhus

Efter flere års spænding åbnede Aarhus som årets europæiske kultur hovedstad tilbage i Januar. Det er ikke hver dag at Aarhus får så meget opmærksomhed som den gør i dette år og det skyldes at Aarhus er blevet kåret til Europa’s kulturhovedstad og som Aarhusiansk webshop synes vi da lige vi skulle grave lidt dybere i det.

Aarhus er meget mere fræk end København og resten af DK

Vi har nemlig undersøgt de 50 største sexshops i Danmark, der er baseret på regnskaber og online tilstædeværelse her tegner der sig et tydeligt billede. Af de 50 sexshops som vi har medregnet er Aarhus den frækkeste. Her kunne vi konstatere at ca. hver 3. Stk. sexlegetøj der bliver solgt i Danmark bliver sendt fra Aarhus og det er noget vi er glade for at høre 🙂

Da vi gik i gang med denne undersøgelse var vi godt klar over at Aarhus var en af de ”frække” byer i Danmark, men at det er hver 3. sexlegetøj der bliver sendt ud var vi alligevel imponeret over men det betyder jo bare at vi må arbejde hårdere for at få københavnerne og resten af Danmark med moden for sexshops er jo fedt!

Måske ikke Europas frækkeste men tæt på

Selvom Aarhus er den frækkeste by i Danmark pr. Indbygger kan det godt være et par tyske byer alligevel lige er en smule mere frække end Aarhus. Vores tyske naboer er hårde at bide skeer med for der findes en del sexshops i Hamburg og Berlin 😉

Tips & tricks

10 ting du ikke vidste om hendes orgasmer, som du burde vide!

orgasme

Vi elsker alle orgasmer men hvad ved du egentlig om hendes orgasme? Herunder finder du 10 gode facts!

Den gennemsnitlige orgasme er 20 sekunder

En gennemsnitlig orgasme er 2o sekunder men kan variere med alt fra 4 sekunder til 44 sekunder.

klitoris

At stønne gør det mere intens

At stønne under sex hjælper med at få orgasme samt gøre den mere kraftig da det skaber mere intensitet.

Hun er mere åben efter

Når hun oplever klimaks som udløser oxytocin – en beroligende, følsom-neurokemisk – frigives i hendes hjerne. Det gør at hun efterfølgende vil føle sig tryg og mere åben overfor dig.

Nogle positioner er bedre end andre

Selvfølgelig er alle forskellige, men i følge eksperter er Cowgirl den stilling som giver største sandsynlighed for orgasme under sex.

Klitoris har omkring 8.000 nerver

Næsten 80% af kvinderne har brug for direkte klitorisstimulering for at nå klimaks,  så så husk nu at fokusere på klitoris for det er altså den bedste vej til stimulering or orgasmer.

sexfaktq

Glem nu ikke forspil!

Jo mere forspil, jo bedre. Forspil øger blodgennemstrømningen, hvilket gør din krop meget mere følsom. Det tager cirka 10-20 minutter stimulering for den gennemsnitlige kvinde at opnå hendes maksimale stimulering af klitoris så du skal væbne dig med tålmodighed 😉

Det er den bedste måde at dyrke sport

Er du typen som hader sport men elsker sex? Ja så er sex måske din sport? Det er i hvert fald en af de sundeste måder at få brændt kalorier på og pulsen op.

sex

Få hende til at slappe af – Det er et must

Det er vigtigt at hun slapper af og føler sig tilpas. Hvis ikke kan du prøve i flere timer uden held. Så giv jer tid og spis en god middag og hyg jer.

Orgasmer bliver bedre med alderen

Så husk det bliver kun bedre jo flere gange du får orgasmer igennem livet

Fun facts

19 Fascinerende facts om dig

polskmand

Det er klart at vi her hos winkwink er en smule interesserede i kroppen i kraft af vores område. Vi finder den fascinerende, og her er altså 99 forskellige fun facts om netop kroppen. Lad os bare springe ud i det.

1) Hjernens kapacitet svarer til 4 Terabyte på en harddisk

2) Hele hovedet er lavet af 29 forskellige knogler

3) Nerve-impulser bevæger sig med 274 km/t

4) Hjernen genererer flere elektriske impulser dagligt end alle iPhones i verdenen til sammen

5) Mens du læser denne sætning er 50.000 celler i din krop blevet udskiftet af nye

6) Kvinders hjerte banker hurtigere end mænds

7) Højrehåndede lever i gennemsnit 9 år længere end venstrehåndede

8) Menneskets gennemsnitligere vejrtrækningsfrekvens er 1/3 højere i foråret sammenlignet med efteråret – måske der er lidt forårskærlighed i luften?

9) Når du rødmer, rødmer din mave også.

10) Duften af bananer og æbler kan hjælpe personer med at tabe sig

11) Hvis du lod dit hår gro ville det blive 725 km langt

12) Dine læber er 100 gange mere følsomme end dine fingerspidser – brug dem noget mere 😉

13) Parthenophobia er den latinske betegnelse for frygten for jomfruer

14) Kvinder blinker i gennemsnit 2 gange så meget som mænd

15) Et meget passioneret kys har samme kemiske reaktion i kroppen som at springe i faldskærm – det gør altså ikke noget, hvis du ikke tør det (altså at springe i faldskærm)

16) Personer med blå øjne er mere følsomme overfor smerte

17) Vi bruger i gennemsnit 2 uger på at kysse

18) Øjet kan adskille 10 millioner forskellige farver

19) Vi bruger 17 muskler når vi smiler og 43 når vi er sure – ingen grund til at spilde kræfter på det

Kunne du lide indlægget? – Del det gerne med en ven eller veninde 🙂
Er du interesserede i andre indlæg har vi netop udgivet dette omkring butt plug som du altid kan læse om – vi ved godt det er en smule frækkere end det her indlæg. Men det er der altså ikke noget flovt i!

Anmeldelser Parforhold Sexlegetøj

Q&A med sexlegetøjsanmelder – Mille

Mille sexlegetøjstester erotisk legetøjs anmeldelser interview

Et interview med Mille

Alle må misundelige på dit drømmejob som sexlegetøjstester, selvom vi godt ved det kræver en specielt åben person som har gode retoriske evner og forstår at videreformidle den oplevelse hvert sexlegetøj giver på skrift. Men vil du ikke kort fortælle læserne hvordan du blev det, samt hvad er din uddannelse/erfaring.

Jeg har altid været interesseret i sex, sexualitet og hele den verden som eksisterer omkring sex. Da jeg så at Winkwink søgte anmeldere af sexlegetøj, var jeg ikke sen til at ansøge. Jeg har som udgangspunkt ikke nogle uddannelse eller videre baggrund inden jeg startede med at anmelde og skrive om sexlegetøj. Men jeg har anmeldt og skrevet om andre produkter tidligere, og nu her jeg lært en masse om erotisk legetøj også.

Når du anmelder et produkt, hvad er så de 3 vigtigste ting du kigger på? Er der et springpunkt som kunne forhindre dig i at anbefale et produkt?

Min top 3 er:

1)     Indpakningen

2)     Kvaliteten

3)     Om produktet virker som beskrevet

Hvis jeg kan mærke at et produkt er lavet billigt eller med materiale der kan indeholde forkerte kemikalier er det klart et sprængende punkt. Og det ville jeg aldrig anbefale. Det er jeg heldigvis ikke stødt på fra Winkwink.

Vi kan kun forestille os at der er mange der ønsker at få gode råd fra dig. Hvilket råd ville du give nogen som er på udkig efter deres første sexlegetøj? Og hvad med forbrugeren som har prøvet meget/det meste?

Jeg har sjovt nok samme råd til begge personer. Er du på udkig efter dit første erotiske legetøj er min anbefaling at købe en realistisk dildo uden vibrationer i. Det handler om at blive tryg med din egen krop i en situation med et stykke erotisk legetøj. Det samme gælder så for den erfarne bruger. Jeg ville definere mig selv som værende erfaren. Jeg har mange forskellige og komplicerede stykker legetøj. Og jeg har faktisk aldrig haft en simpel dildo. Da jeg endelig fik en at teste, blev jeg fuldstændig forelsket. Det er så rart at komme tilbage til det helt simple nogle gange. Så til den erfarne som har prøvet alt. Gå tilbage til begyndelsen og prøv at find dig selv igen. Jeg håber du får en lige så god oplevelse som jeg selv!

Nu snakkede du lidt om ’kompliceret legetøj’ og det er rigtigt at teknologi har drastisk udviklet industrien det sidste årti. Erotisk legetøj er nu både genopladeligt, trådløst, internet-baseret og har forskellige former, størrelser og kan både rotere og suge – listen er uendeligt lang. Synes du der er nogle af de funktioner som er introduceret som blot er en gimmick, for gimmickens skyld? Er der nogle funktioner som du kunne ønske dig eksisterede? Og sidst, hvordan forestiller du dig sexlegetøj et årti frem?

Nogle af de funktioner der findes i visse produkter er rigtig nok gimmicks, men de fleste sexshops er i dag gode til at sortere gimmicks fra legetøj med reel funktion og nydelse. Jeg har desværre svært ved at forestille mig en funktion som skulle være i et stykke sexlegetøj som ikke allerede kan købes. Kan man forestille sig en nydelse, er min klare opfattelse at man også kan finde den et sted.

For lige at vende tilbage til det med at teste erotisk legetøj igen så nævnte du før at indpakningen også betød meget for dig. Den her ’unboxing’ oplevelse, hvor meget tror du den påvirker din oplevelse og anmeldelse af et erotisk produkt?

’Unboxing’ er helt sikkert noget som påvirker min overordnede anmeldelse af et produkt. Indpakningen er ens førstehåndsindtryk, så det er selvfølgelig en vigtig faktor. Jeg har endnu ikke testet et produkt fra winkwink med et billigt-udseende indpakning endnu. Men jeg har været til sex-messer og set produkter i så dårlig indpakning at jeg aldrig kunne drømme om at købe det. Så indpakningen er helt sikkert vigtig, og siger ofte også noget om kvaliteten af det du modtager.

For både sexshops og producenter af sexlegetøj er der en voksende bevægelse efter at ramme specielle demografiske målgruppe som eksempelvis mænd, kvinder, homoseksuelle og transkønnede. Er der en målgruppe som du synes mangler mere sexlegetøj designet specielt til dem?

Ja bestemt. Handicappede. Jeg har arbejdet med handicappede, nogle i kørestol. Og så har jeg studeret handicappedes sexualitet og hvordan de har behov for legetøj til at stimulere deres sanser. Ikke blot for at få en orgasme, men også for at stimulere deres krop og overkomme den udfordring det kan være.

Andet

1. april joke – Læs den her: Politiet indgår samarbejde med dansk sexshop – Skal levere håndjern og knipler

IMG_6779

Igen i år har vi lavet en pressemeddelse og medierne var vilde med den. Læs herunder den fulde historie om vores samarbejde med politiet.

Politiet har indgået et samarbejde med den danske sexshop winkwink.dk, om at levere håndjern og knipler, da sex industrien er udsolgt for de populære produkter. Derfor har den erotiske butik altså måttet søge andre muligheder – nemlig hos politiet.

Danskerne er vilde med “Fifty Shades I Mørket” og det har medført, at danskerne bestiller flere håndjern, paddles og piske end nogensinde før og det har medført at den danske sexshop, winkwink.dk, har måttet kontakte politiet, da beholdningerne rundt i Europa er udtømte og man derfor ingen anden udvej ser.

”Salget har overrasket alle, og vi står nu i en situation, hvor vi kun kan få håndjern og knipler hos politiet de næste par måneder. Vi har allerede oplevet rigtig god feedback og samtidigt får politiet lidt flere penge i kassen, så det er win-win” udtaler indehaver af winkwink.dk, Kristoffer Hjerrild

Tilsvarende samarbejde i Sverige undervejs

Det er ikke kun i Danmark man oplever udfordringerne med at finde håndjern og andre bondage produkter. I Sverige oplever man også stor mangel og man har derfor også indledt forhandlingerne med det svenske politi.

”Vores gode erfaringer med det danske politi, har gjort, at vi ser gode muligheder i et tilsvarende samarbejde i Sverige til vores søster-virksomhed, winkwink.se. og vi har også hørt, at man i Sverige skulle være et af de lande med håndjern og knipler af højeste kvalitet.” udtaler indehaver Kristoffer Hjerrild

Potentielt fast samarbejde med Politiet

Kristoffer Hjerrild udelukker ikke et fast samarbejde og håber også at man kan udvide sortimentet med flere produkter fra Politiet på sigt.

”Vi har netop aftalt, i dag, d. 1 april, at vi skal mødes med justitsministeren Søren Pape. Hvis de næste 3 måneder går godt kan vi se nærmere på sortimentet fra Politiet.” udtaler indehaver Kristoffer Hjerrild

Andet

Fifty Shades of Beef – Den komplette menu til ”Bøf og Blowjob dag”

Steak

På tirsdag er er det ”Bøf og Blowjob dag” og som titlen antyder opfordres kvinder til at servere bøf og blowjobs til deres mænd. Vi har her hos winkwink.dk lavet et menukort med forslag til den frække dag.

I 2002 så ”Bøf og Blowjob” første gang dagens lys og siden er det blevet en populær dag, der står i skærende kontrast til den kendte fejring af kærligheden på ”Valentinsdag” som er præcis 1 måned før ”bøf og blowjob dag”.

Beyond Erotic Oksebov og Entrecôte med Delicious Tingles…

Vi har i anledning af dagen lavet et menukort med inspiration fra Fifty Shades of Grey som kan hjælpe kvinderne med at tilberede den perfekte bøf til dagen:

5 anbefalinger herfra 😉

Entrecôte med Delicious Tingles

Beyond Erotic Oksebov

Kinky Oksehaler

Beyond Aroused Okseflanksteak

Christian Greys Okseklump

Se hele listen på menukortet.

menu

”Fifty Shades of Grey” møder ”Bøf og Blowjob dag”
Fifty Shades of Grey er jo primært til kvinder og jeg tænkte den bedste måde os mænd også får glæde af det er at lave et spin-off, hvor vi tager de bedste navne og sexlegetøj fra film og gør til menukort på Bøf og Blowjob dag – Så får vi alle glæde af Fifty Shades of Grey. 

God fornøjelse på tirsdag.

Anmeldelser

Vores sexlegetøjstester Mille tester lingeri sæt fra Leg Avenue

review-lingerie-facebookdk

Vores sexlegetøjstester Mille har testet et flot hofteholder sæt med matchende trusse & BH fra vores eksklusive lingeri mærket Leg Avenue.

Mille følte sig meget sexet i sættet – og hendes kæreste reaktion var vidst heller ikke til at klage over 😉

“Det fik mig helt klart til at føle mig sexet! Min kærestes positive reaktion på det, hjalp dog også. Men det er behageligt og får mig virkelig til at føle mig sexet og godt tilpas samtidig.”

Leg Avenue er et flot og feminint brand, der sikrer at enhver kvinde, der bærer deres lingeri, strømper eller temakostumer føler sig fortryllende smukke og attraktive. Lev Avenue har frækt undertøj med mange flotte detaljer, som enhver moderne og sexet kvinde fortjener at bære. 

Læs Milles anmeldelse

Psst.. Mille har også testet vibratorer, som har fået topkarakter!