Andet

1. april joke – Læs den her: Politiet indgår samarbejde med dansk sexshop – Skal levere håndjern og knipler

Igen i år har vi lavet en pressemeddelse og medierne var vilde med den. Læs herunder den fulde historie om vores samarbejde med politiet.

Politiet har indgået et samarbejde med den danske sexshop winkwink.dk, om at levere håndjern og knipler, da sex industrien er udsolgt for de populære produkter. Derfor har den erotiske butik altså måttet søge andre muligheder – nemlig hos politiet.

Danskerne er vilde med “Fifty Shades I Mørket” og det har medført, at danskerne bestiller flere håndjern, paddles og piske end nogensinde før og det har medført at den danske sexshop, winkwink.dk, har måttet kontakte politiet, da beholdningerne rundt i Europa er udtømte og man derfor ingen anden udvej ser.

”Salget har overrasket alle, og vi står nu i en situation, hvor vi kun kan få håndjern og knipler hos politiet de næste par måneder. Vi har allerede oplevet rigtig god feedback og samtidigt får politiet lidt flere penge i kassen, så det er win-win” udtaler indehaver af winkwink.dk, Kristoffer Hjerrild

Tilsvarende samarbejde i Sverige undervejs

Det er ikke kun i Danmark man oplever udfordringerne med at finde håndjern og andre bondage produkter. I Sverige oplever man også stor mangel og man har derfor også indledt forhandlingerne med det svenske politi.

”Vores gode erfaringer med det danske politi, har gjort, at vi ser gode muligheder i et tilsvarende samarbejde i Sverige til vores søster-virksomhed, winkwink.se. og vi har også hørt, at man i Sverige skulle være et af de lande med håndjern og knipler af højeste kvalitet.” udtaler indehaver Kristoffer Hjerrild

Potentielt fast samarbejde med Politiet

Kristoffer Hjerrild udelukker ikke et fast samarbejde og håber også at man kan udvide sortimentet med flere produkter fra Politiet på sigt.

”Vi har netop aftalt, i dag, d. 1 april, at vi skal mødes med justitsministeren Søren Pape. Hvis de næste 3 måneder går godt kan vi se nærmere på sortimentet fra Politiet.” udtaler indehaver Kristoffer Hjerrild

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar