Parforhold Tips & tricks

10 ting fyre ønsker deres kæreste gør i sengen

Hvad er det lige de fleste fyre gerne så deres drømmekvinde gøre for dem i sengen? Tja, det har cosmopolitan spurgt deres læsere om, da det ikke er alle mænd der tør fortælle kæresten det. Det er der kommet følgende 10 ting ud af:

1. Han vil have en kvinde, der kan tænde sig selv.

Kvinder kan være længere tid om, at tænde end mænd. Selvom din mand kan være mere end villig til, at sætte alle sejl for, at varme dig op, så ville han ikke have noget imod, hvis “hjalp” lidt til. “En række kvinder mener stadig, at det udelukkende er en mands job at tænde dem,” siger Georgien sexolog Gloria Brame, “Hvis du vil have en fræk og god oplevelse, så er du nødt til selv at sætte dig op til det nogle gange.”.

For at vække din sexlyst, så prøv at træk på de samme kilder, som du bruger når du leger selv. Når forspillet begynder, så prøv at lukke øjnene, og fantaser om en god oplevelse du havde med din partner, eller måske endda en helt anden. “Det er helt ok, at tænke på en anden partner når du fantaserer,” siger Brame, “Du skal bare ikke fortælle din nuværende partner, at du gør det”.

2. Han vil have, at sex er sjovt.

Unfortunately, life is not always as easy, and seamless as it is in movies. Things don’t always go smoothly, even during sex. Some sex posts just don’t work, and unfortunate sounds just sometimes escape. If an accident happens, it can often spoil the mood, but if you can laugh about it, it goes from being embarrassing to being a moment that just brings you closer together.

Chas på 28 fortæller om en episode, hvor han prøvede en ny stilling, og det resulterede i, at hans partner slog hovedet på natbordet. Det var ikke voldsomt, men vi kunne grine af det, og så gik vi tilbage til det vi nu havde gang i.

Fun in the bedroom is about more than just damage control. It’s about daring to make a bet where the premium can be sexual services. Or it might be playing a sex game in bed, and laughing at the issues there are, and otherwise just trying to live himself into it.

3. Han vil have du kommer med hentydninger.

Når det kommer til at tilfredsstille en kvinde, så tror jeg alle mænd ønsker de havde en guide til kvinderne. Når en kvinde har lært at give et blowjob, så virker den samme teknik på stort set alle mænd. Når en mand tror, han har lært at tilfredsstille en kvinde, så er den næste ikke ens og vil gerne have det på en anden måde.

Derfor er det rart, hvis du kan guide ham ved hjælp af hentydninger, i stedet for bare at give ordrer. Det kan være ved hjælp af dine hænder, lyde, bevægelser eller hvad du nu kan.

Så når du giver ham instruktioner, så gør det på en positiv måde. Lad ham vide når han gør noget godt, eller fortæl om den måde han fik dig til at komme på sidste gang.

4. Han kan lide at kigge.

For mænd er hvad de ser, næsten lige så godt som det de får. Så giv ham noget at kigge på. Tyler på 21 fortæller om en gang, hvor hans kæreste satte et spejl op, så de kunne se dem selv. “Jeg fandt det sexet, men det der tændte mig rigtigt var, at jeg kunne se hvor tændt hun også blev af det.”.

En anden måde at tænde ham på er, at beholde noget af tøjet på. Nogle gange er det rart at have lidt til fantasien. Sexet lingeri kan være ophidsende, endda mere end at være nøgne – Fordi det giver en forventning om hvad der kommer, og hvad der kan blive set.

Nogle af de bedste stillinger er, hvis du sidder ovenpå ham, eller du begynder at lege med dig selv foran ham

5. Han kan lide du er kinky.

Selv hvis du er en slem pige af hjerte, så kan du måske finde på, at holde lidt igen med din partner. “Kvinder er nogle gange bange for, at vise deres mere kinky sider i et forhold, fordi de ikke vil ødelægge “den pæne pige”. Og de vil ikke have han syntes de er underlige.” fortæller Brame. “Men mænd vil gerne se din kinky side, de vil bare ikke spørge efter den”.

Hvilke tricks kan så gøre det? Tja, stort set alt der viser ham hvor meget du elsker sex, og hvor vild du er med at dyrke sex med ham. Vis ham du nyder det, krads ham på ryggen, bid hans skulder, eller tag ham på røven.

Du kan også foreslå noget uventet, som at foreslå en ny stilling, eller at i skal gå i sexbutik sammen. Det kunne være i endte med at købe nogle nye ting, og være spændte på at komme hjem og prøve dem sammen.

6. Han elsker en “WOW” oplevelse.

For at adskille dig fra de andre, så bliver du nødt til at gøre noget ekstraordinært, så han simpelt hen ikke kan lade være med, at tænke på det dagen efter, ugen efter, ja selv måneder efter.

Hvis du kan en eller anden speciel teknik, som er anderledes, eller fræk, så vil hele seancen med dig skille sig ud i hans tanker.

No, you don’t have to have some complicated trick used by your yoga instructor. You can just tweak old things a little, like switching between riding him and giving him blowjobs, all the while he’s blindfolded.

Her gælder det om, at være lidt kreativ.

7. Han elsker variation.

Repetition kan få den stilling, eller teknik der før var åhhh så fræk til at blive – Ja, dagligdags. Så vær åben for at prøve nye ting. Bare små ændringer i hastighed, tryk eller stilling vil gøre akten mere interessant og fræk. Afveksling vil holde ham i en forhøjet tilstand af ophidselse, fordi han ikke ved hvad der kommer.

Prøv at tilføj nye elementer, for eksempel giv ham et handjob med godt med glidecreme. Prøv en glidecreme med varme, eller kulde effekt. Prøv at tag styringen, eller bare gør noget du ikke plejer at gøre.

8. Han elsker når du vil have sex ud af det blå.

Du vinder et par kæmpe plusser i hans bog, hvis du bare hopper på ham ud af det blå. Det giver ham et kæmpe boost i ego, og bekræfter ham i, at du er sexet og fræk.

For spontan forførelse, så bed ham holde ind på en afsides rasteplads når i kører hjem fra en sen fest. Eller til en fest, så hiv ham med på toilettet, eller i haven. Eller, du kan bare lade din hånd glide ned mellem hans ben, når i sidder ved middagsbordet til den 80 års fødselsdag i var inviteret til.

9. Han vil gerne bare tage dig.

Den bedste måde at få sexdyret frem i ham på? Læg op til at han bare skal tage dig. Han elsker at være rå, og utæmmet sammen med dig. Men han er nødt til at vide, at du godt vil have ham til at gøre det også. Kys ham blidt, og gå så væk. Sig at hvis han vil have mere, så skal han komme og tage det. Du kan også gøre opmærksom på, at du vil have det hårdere, eller hurtigere, hvis du syntes han gør det for blidt.

Du kan også bare ligge dig på sengen, og bede ham om at flå tøjet af dig. Det at få lov til at rive tøjet af en kvinde, det kan være ret intenst og frækt.

10. Han vil gerne bare nyde nogle gange.

Nogle gange derimod, så kan han godt lide når du tager over. At ligge på ryggen, mens en kvinde tilfredsstiller ham, det er mange fyres fantasi.

Som Brian på 26 fortæller: “Jeg datede en kvinde som var lidt af en nørd, men da jeg fik hende med i seng først gang, så var hun bare vild. Før jeg kunne nå at tage hendes tøj af, så havde hun kastet mig ned på sengen, og blindfoldet mig med sin bh. Derefter gav hun mig bare det bedste blowjob jeg kan huske. Det bedste var, at hun ikke forventede noget som helst retur, og jeg skulle intet gøre.

For a slightly softer approach to things, you can also start by giving him a go naughty massage.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar