2014 på winkwink.dk

nytårsblogindlaef

Så er propperne for længst sprunget, tømmermændene har lagt sig og de første nytårsfortsæt er måske allerede røget i vasken, man ved at det er ved at være Januar og med Januar, følger en masse nyt med sig. Hos winkwink.dk ser vi 2014, som et mulighedernes år, hvor rigtig mange nye tiltag vil se dagens lys og vi vil fortsætte vores mission om at gøre shopping af sexlegetøj til en større og mere naturlig del af danskernes hverdag.

Fokus på dig
Vores fokus har fra da vi åbnede i December været på dig, dig som kunde, dig som betragter og dig som en aktiv del af vores side. Vi kan ikke fungere uden jer derude, der hele tiden holder os på dupperne, kommer med ris og ros og som aktivt deltager ved at spørge, betragte og handle. 2014 vil uden tvivl være et år med fokus på dig og din købsoplevelse og det betyder også at du skal være en interaktiv del af siden og sidens opbygning. Dette kommer til at blive realiseret ved at vi vil skabe nye koncepter i 2014, som involverer dig som kunde, hvis du ønsker det. Vi kan endnu ikke løfte sløret for alle de ting, der kommer til at ske, men du vil indenfor ikke særlig lang tid, kunne se nogle af disse initiativer på vores side.

Det er ikke unormalt…
Hver gang jeg fortæller folk jeg ikke kender særlig godt, hvad jeg laver, får jeg ofte underlige blikke og halvlumre kommentarer. Danskerne har stadig i år 2014 en underlig distance til de her mere “varme” emner og helt personligt, synes jeg at det er en skam. For hvad har vi at skamme os over? At vi har et sundt forhold til en så naturlig del af størstedelen af danskernes hverdag – nemlig sex? Jeg håber personligt at 2014 vil byde på flere mennesker, der tager tyren ved hornene og tager en snak med deres venner, veninder, kone, kæreste eller hvem de ønsker, omkring et emne, som fylder så meget i vores hverdag. Jeg har mange gange, når folk har blødt lidt op overfor min beskæftigelse oplevet en stor nysgerrighed og villighed til at snakke mere om det – for nej, det er ikke unormalt! Jeg håber også at vi hos winkwink.dk kan bidrage til denne udvikling mod at gøre sex og sexlegetøj til en mere naturlig del af danskernes hverdag. Jeg siger ikke at du skal bræge op om gårsdagens knald med alle omkring dig, men prøv at vær lidt friskere og tag en snak om nogle af de ting, som du synes er vigtige omkring sex – om det er intimitet, nærhed, selvbevidsthed eller noget helt fjerde.

Det skal nok blive spændende…
Ja 2014 vil i sandhed blive et spændende år og jeg er sikker på, at hvis vi alle kan bidrage, bare en lille smule, med en kommentar, et sjovt billede eller bare et lille blink, ja så kan selv triste Januar da bare komme an…

Annabillede

 

Skrevet af Anna, der til hverdag er produktansvarlig, samt kundeserviceansvarlig hos winkwink.dk

 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar