Parforhold Romantik Sexlegetøj Tips & tricks

5 frække gaveideer til kæresten + smukt voksenlegetøj

Bijoux Indiscrets Magnifique guld halskæde

Foråret nærmer sig og Winkwink har lavet en liste over gaveideer til kæresten, som garanteret vil bringe jeres forhold i forårsstemning. Se bl.a. frækt undertøj, vibratorer og pisk.

Vores kalender siger marts måned og foråret nærmer sig langsomt, fuglene begynder så småt at kvidre og solen er begyndt at varme en smule i morgentimerne. Det sætter gang i vores dyriske instinkter, humøret stiger og vi kommer hinanden mere ved, som duftene af naturen og nye skud på egetræet spreder en liflig fornemmelse af forår og nyt liv.

Vi er endnu ikke nået helt derhen, hvor foråret er ankommet. Hos Winkwink mener vi dog ikke at det skal afholde os fra at komme hinanden ved og skabe forårsstemning i soveværelset, køkkenet, bilen, i bruseren osv. osv. osv.

Derfor har vi lavet en liste over gaveideer til kæresten, så I kan skabe forårsstemning, når nu vejret lader vente på sig.

Traditionelt har foråret altid været kærlighedens og romantikkens årstid. Flere undersøgelser viser, at danskerne er mere tilbøjelige til at blive forelsket når det er forår. Vi dyrker også mere sex!

Foråret er derfor en oplagt mulighed for mænd og kvinder, til at give en erotisk gave til kæresten. Sexlegetøj og frækt lingeri er derfor de seneste år blevet yderst populære i forårsmånederne og kan tilføje en ekstra gnist til parforholdet.

Det sikre valg – sexet undertøj til kæresten

Hvis du er nybegynder når det kommer til sexlegetøj, sexshops og intimprodukter?

Så kan du starte i det små og introducerer et frækt sæt undertøj eller en forførende kjole til dit parforhold. Vores erfaring siger at selv små tiltag, som frækt lingeri, kan gøre underværker for at tilføje lidt krydderi til samleje.

På winkwink.dk og winkwink.se har vi et stort udvalg af frækt undertøj, herunder vores bestseller Leg Avenue BH med rød sløjfe og g-streng. Pak dig selv ind som en gave for din partner og lad ham pakke op. Særligt anbefalet til forårsfødselaren.

Leg Avenue rød sløjfe bh sæt m. g-strengLeg Avenue rød sløjfe bh sæt m. g-streng 189,- hos Winkwink

Få bedre sex

Er I gået skridtet videre og har I allerede prøvet med frækt lingeri mange gange før? Vil I prøve noget nyt?

Så er en par vibrator et fantastisk valg. Såfremt tanken virker tiltalende for dig kan Winkwink anbefale dig, at rette øjnene mod det verdenskendte og populære mærke We Vibe, som af flere uafhængige tests anses som den bedste par vibrator på markedet.

Den mest populære model lige nu er We Vibe 4 plus med app styring.

We Vibe 4 plus er et fantastisk sexlegetøj, men det mest ekstraordinære ved We Vibe er at den både har vibrationer på klitoris, i skeden og penis under samleje. Altså er We Vibe det perfekte par sexlegetøj.

We Vibe 4 plusWe Vibe 4 plus par vibrator m. appstyring 698,- hos Winkwink.dk

Halskæde og pisk

Bijoux Indiscrets – Magnifique Guld halskæde m. Pisk. Står du tilfældigvis og mangler både en pisk og en halskæde har du løsning her 😉 Det er måske ikke lige tilfældet men Bijoux Indiscrets har udviklet denne super smukke pisk som også kan bruges som et accessori.

Det interessante ved Bijoux Indiscrets – Magnifique Guld halskæde m. Pisk er at den er uskyldig og elegant da du som kvinde kan have den på og på en mere diskret måde gør den til en del af forspillet.

Bijoux Indiscrets Magnifique guld halskædeBijoux Indiscrets Magnifique guld halskæde m. pisk 219,- hos Winkwink.dk

Forkæl dig selv med frækt sexlegetøj

Er du single kan du heldigvis stadig nyde foråret og dig selv. Vi har et enormt udvalg af sexlegetøj i høj kvalitet til single manden og single kvinden. Der er gode muligheder for at finde noget frækt til dig selv. Til kvinden er der dog et produkt, der skiller sig ud fra mængden. I Winkwinks sortiment har vi nemlig en ganske særlig vibrator.

Vores yderst populære luksus vibrator i 2015 og alt tyder på at 2016 også bliver året for Womanizer klitoris vibratoren. Womanizer er kendt for sin innovative teknologi som kan få de fleste kvinder til at opnå ekstatiske orgasmer.

Womanizer w500 klitorisvibratorWomanizer w500 pro klitoris stimulator 1699,- hos Winkwink.dk

Til manden kan Hot Octopussy eller Fleshlight være et godt valg. Som mand får du den bedste effekt med en pocket pussy der er virkelighedsnær(fleshlight) eller Hot Octupussy som har stimulerende vibrationer.

Hot Octopuss masturbatorHot Octopuss II solo vibrerende masturbator 649,- hos Winkwink.dk

Husk altid glidecremen

Sexlegetøj og sex er bare lidt sjovere med glidecreme og her er en god pH neutral glidecreme altid en vinder. Her anbefaler vi Palora 100 ml glidecreme. Du finder den her

ph neutral vandbaseret glidecremeWinkwink ph neutral vandbaseret glidecreme 79,- hos Winkwink.dk

Slutteligt ønsker Winkwink jer god fornøjelse i forårsmånederne. Husk at være gode ved jer selv og hinanden <3

LELO sexlegetøj – Verdens smukkeste sexlegetøj

LELO er et svensk sexlegetøjsmærke, kendt for sin høje kvalitet og yderst populære produkter. Firmaet LELO blev grundlagt i 2003 og det der typisk adskiller LELO sexlegetøj fra konkurrerende mærker, er LELOs fokus på design og funktionalitet, der indtænkes i produktudviklingen.

LELO arbejder altså ud fra den betragtning, at sexlegetøj ikke blot skal være lækkert ifht. brug, men også gerne på være lækkert at se på. Dette fokus på design og funktionalitet, skinder klart igennem hos svenske LELO, som siden 2009, har vundet 16 større design og branche priser for æstetikken og kvaliteten er deres produkter. Det er derfor heller ikke nogen overraskelse at LELO beskrives som high-end mærkevare leverandør af sexlegetøj.

Med LELO sexlegetøj får man meget mere end et klassisk sexlegetøj, man får en ekstatisk orgasmisk oplevelse samt et intimprodukt, man godt kan have stående fremme når der kommer gæster. Så flotte er LELOs intimprodukter.

Kvalitets parvibrator i flot design

I Winkwinks sexshop, har vi et stort udvalg af testvindere fra LELO, herunder LELO LYLA 2 trådløs parvibrator.

lelo lyla 2Det fjernstyrede og stilfylde vibratoræg er den perfekte løsning til at tilfredsstille din partner på afstand, om det er i offentligheden, i badet eller i soveværelset (det afgøre kun jeres fantasier). Lelo lyla 2 har 50 forskellige vibrationsniveauer og er vandtæt. Læs mere om Lelo lyla 2 parvibrator.

Design og funktionalitet er gennemgående i alle LELOs produkter. Det er ikke tit at man kan kalde et sexlegetøj decideret smukt, men det er præcis dét indtryk man har når man gennemgår vores LELO sortiment. Her vil man bemærke at alle LELO produkter deler en “attention for detail” og udbredt æstetisk tænkning ifht. designet.

Mange forbinder sexlegetøj med billig plastik og et par batterier, til at skabe en billig vibration. Sådan var sexlegetøj muligvis før det 21. århundrede, men der er sket en massiv udvikling og innovation indenfor intimprodukter, herunder sexlegetøj. Virksomheder som svenske LELO er en af dem som er førende når det kommer til skubbe grænserne for, hvad man kan gøre med sexlegetøj i dag.

Smuk vandtæt dildovibrator – æstetisk skulptur for alle pengene

Et godt eksempel på LELOs innovative tænkning, finder man i LELO Insignia Isla. Isla er LELOs vandtætte dildovibrator, som minder mere om en kunstskulptur end en dildo.

LELO Insignia vandtæt dildovibrator

Isla er en af Winkwinks testvindere og udover at være en fantastisk funktionel G-punkts dildo, er designet også i den grad blevet prioriteret under udviklingen af LELO Insignia Isla. Med 6 forskellige vibrationsmønstre og 8 intensitetsniveauer er Isla vandtæt dildovibrator et luksuriøst sexlegetøj man som bruger ikke behøver at gemme væg under sengen. Ens gæster vil nemlig nemt kunne forveksle Insignia Isla med et kunsthåndværk fra en kunstforretning.

Når man som sexlegetøjs købet har besluttet sig, for at foretage en investeringen i et hvilket som helst intimprodukt fra LELO bliver man sjældent skuffet. Hos Winkwink har vi rekordlave reklamationer på de fleste af vores produkter, men ved vores LELO sortiment har vi stort set ingen, hvilket taler til kvaliteten af produkterne.

Som webshop, dedikeret til kvalitet og funktionelle intimprodukter, kan vi næsten ikke få armene ned over LELO. Produktets fokus på tidløst, smukt og funktionelt design er gennemgribende og kommer også til udtryk i produkternes indpakning. Hos Winkwink er vi i hvertfald ikke i tvivl, om at LELO rykker grænserne for hvad der er muligt inden for design og udformning af sexlegetøj.

Gå på opdagelse i vores sexshop og find en verden af lækre intimprodukter.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar