Parforhold Romantik Tips & tricks

5 tips til den ultimative valentinsdate

valentinslideblog

Nu igen? Ja valentinsdag er over os, og ikke nok med at den ligger på en lørdag, så forventes der for hvert år der går og den amerikanske tradition bliver stærkere og stærkere i det danske samfund, og derfor forventes der også mere af dig. Men hvad skal du gøre for at gøre din valentinsdag ekstra hot og skøn. Her er fem tips til en ultimativ valentinsdag.

  1. Forbered dig

Ja det nytter ikke noget at prøve at få bord på din kærestes ynglings-restaurant den 14. Februar. Der er nok andre der har samme idé som dig. Hvis du hellere vil holde det i vante omgivelser er det stadig en fordel at forberede dig lidt. Find nogle lækre opskrifter og find ud af, hvad du vil handle ind. Det er altid en fordel at forberede sig.

  1. Lyt til din kæreste

Har du lagt mærke til om din kæreste har givet dig hints til, hvad han eller hun helst vil lave. Det kan være at det bare skal være en hyggelig aften i sengen, eller måske en romantisk gåtur ved stranden. Det kan også være at din kæreste forventer en tur ud og spise eller endda gaver? Lyt og spørg eventuelt lidt ind til, hvad en god aften ville være for din partner, så er der også større sandsynlighed for at det du planlægger falder i god jord.

  1. Find på noget uventet

Ved du at der er noget din kæreste godt kunne tænke sig, er det en dag som valentinsdag du kan gå den ekstra strækning for at indfri disse ønsker. Det kan være en ting som personen har ønsket sig længe, eller det kunne være en fantasi du ved at din kæreste har, som du gerne vil indfri. En god overraskelse giver spænding, specielt hvis I har været sammen længe.

  1. Hvad med i sengen?

Det er altid en god idé at spørge din kæreste ind til, hvad han/hun godt kunne tænke sig i sengen. Valentinsdag må gerne betyde mere end en missionærstilling og et hurtigt knald, det er en god idé at mærke hinanden og give jer tid til at have nærvær og føle sig værdsat. Giv en sensuel massage, eller køb noget legetøj som I begge vil blive glade for. Giv jer tid til at snakke og mærke hinandens behov og I skal nok få en god og hed aften og nat.

  1. Singlernes aften

Har du ikke en partner at holde den romantiske dag med, så skal du ikke fortvivle – valentinsdag er nemlig en perfekt dag at tage i byen på. Alle kæresteparrene er nemlig på date, så de fleste af dem du møder i byen er nok klar på sjov –  og måske lidt mere end det – Hvem ved?

6 produkter til valentinsdag:

glidecreme

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar