9 ud af 10 har større nydelse ved brug af sexlegetøj

9 ud af 10 har større nydelse ved brug af sexlegetøj

Vi var igen i medierne og synes i også skulle have glæde af artiklen som blev bragt i flere nyhedsmedier i denne uge .  9-ud-af-10-nydelse-sexlegetoej1

 

En ny undersøgelse om brug af sexlegetøj, hvor mere end 2000 danskere har deltaget, har vist at 9 ud af 10 oplever større nydelse når de benytter sexlegetøj og det glæder i branchen.

Den danske sexshop winkwink.dk har netop deltaget i den årlige internationale messe Erofame, hvor de største producenter og distributører mødes og viser det nyeste sexlegetøj og her glæder det indehaver Kristoffer Hjerrild at 9 ud af 10 oplever større nydelse med sexlegetøj.

»Vi lever af at sælge sexlegetøj så det var selvfølgelig en enorm glæde at undersøgelsen var så positiv og at vi kan se at nutidens sexlegetøj er af så høj kvalitet at det fleste får glæde af det« siger indehaver Kristoffer Hjerrild.

Danskerne har fået øjnene op for sexlegetøj

Danskerne har da også fået øjnene op for sexlegetøj. Det er blevet mere mainstream og det skyldes bl.a. Fifty Shades of Grey, der har gjort det helt normalt at bruge sexlegetøj og bondage produkter, såsom håndjern og piske.

»Den film har helt sikkert gjort meget. Vi havde et virkelig godt forår og folk går efter mange af de ting, der nævnes i bøgerne og ses i filmen. Altså de lidt mere frække ting, såsom pisk, blindfolds og håndjern.« siger indehaver Kristoffer Hjerrild

Undersøgelse viser fremgang siden 2008

Tilbage i 2008 blev der fortaget en tilsvarende undersøgelse af nydelse ved brug af sexlegetøj i Sverige og dengang var der 8 ud af 10 der nød de frække produkter og Kristoffer Hjerrild vurderer at årsagen er bedre sexlegetøj.

»Sexlegetøj har ændret sig meget de sidste 5-10 år og der i dag fokus på gennemtestet sexlegetøj hvor både vibrationer og materiale er lavet i høj kvalitet”. « siger indehaver Kristoffer Hjerrild

Sexlegetøj er kommet for at blive

Kristoffer Hjerrild kan røbe at der kommer endnu flere innovative typer sexlegetøj og han tror den store efterspørgsel fortsætter. På messen har han selv fået fremvist de nyeste skud på stammen i branchen og det ser spændende ud.

»Vi ser allerede frem til den næste ’Fifty Shades of Grey’ film og glæder os til endnu et boom i salget. « siger indehaver Kristoffer Hjerrild

Sexlegetøj bliver virtuelt i 2016

Kristoffer Hjerrild er sikker på at 2016 bliver endnu et godt år for branchen og han tror at virtuelt par-sexlegetøj såsom produktet Kiiro, der er en vibrator og en masturbator der snakker sammen over nettet og derfor giver en helt ny dimension til sexlegetøjet – den digitale.

»Der er masser spændende nyheder og at de lidt mere innovative er Kiiroo, hvor kvinden har en vibrator og manden har en masturbator og de to sexlegetøj er forbundet og reagerer på hinanden, så det føles som om man er sammen selvom man sidder i hver sin by eller land, et spændende produkt med masser af potentiale.« afslutter indehaver Kristoffer Hjerrild.

 

 

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar