Andet

Tak for i år – glæd jer til det næste!

Julen skal også være sjov for voksne

På Winkwink kontoret er vi alle i julestemning og kontoret er pyntet med et blinkende juletræ og julenisser over alt på væggene. Vi er i fuld gang med at pakke alle jeres julegaver og få dem sendt afsted, så i kan nå at få dem inden jul. Wow i er kreative, hvad angår julegavevalget i år – der skal nok være nogle, der bliver glade og måske får lidt røde kinder, når de skal åbne deres pakker op juleaften 😉 Men hey, julen skal da også være sjov for voksne!
Hvis i vil have jeres pakker leveret inden jul, kan i stadig nå at bestille helt indtil den 22. december.

Vi vokser og 2017 bliver et fedt år!

Det har været et fantastisk år for os og hele team Winkwink. Vi har fået en masse nye dejlige kolleger – tjek da lige os alle ud. Vi kan godt lide at mikse nationaliteter og vi har folk fra hele verden. Vi har endda fået en grafisk designer, der er fløjet hele vejen fra Colombia!
Glæd jer til 2017, for med alle vores dygtige kolleger vil der ske en masse spændende i det nye år. Vi vil holde jer opdateret med det nyeste og lækreste sexlegetøj til par, kvinder og mænd. Vi vil også få en masse nyt eksklusivt lingeri på lager, i bestemt skal glæde jer til!

Webshoppen holder åbent mellem jul og nytår

Vi elsker vores kunder og vi elsker at gøre jer glade, så derfor holder vores webshop åbent mellem jul og nytår, så du har rig mulighed for at gøre juledagene lidt frækkere. Mellem jul og nytår (d. 27.-30. dec) holder vores kundeservice telefon dog lukket, så hvis du har spørgsmål er du velkommen til at sende os en email og vi vil svare tilbage så hurtigt vi kan.

Winkwink-teamet ønsker jer alle en fræk jul og et endnu frækkere nytår!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar