Romantik

Årets julegaveidé – L’AMOURBOX

Kan du lide overraskelser og er du nysgerrig og inspirationssøgende? Så skal du tage et kig på vores helt nye abonnementskoncept, L’AMOURBOX.

Hvordan det hele startede

Ideen bag L’AMOURBOX opstod tilbage i 2016, og fremkommer af hele WinkWink teamets forkærlighed for overraskelser i alle former og afskygninger. Samtidig ved vi hvor svært det er, at finde det rigtige sexlegetøj, der passer netop til dig, for der findes virkelig mange produkter på markedet, og det kan for mange virke som en jungle, at skulle finde det perfekte produkt.
Vi kunne simpelthen ikke modstå fristelsen for, at gøre noget ved dette problem, hvorfor vi begyndte at brainstorme på dette, ud fra dette opstod konceptet L’AMOURBOX.

Hvad er L’AMOURBOX?

L’AMOURBOX er kort sagt, ÅRETS JULEGAVEIDÉ. Det er efter vores overbevisning noget alle kan have glæde af, om du er single eller i et forhold, L’AMOURBOX gør arbejdet!
Hvis vi skal beskrive det lidt mere, så er L’AMOURBOX Danmarks helt nye abonnementskoncept, hvor du hver 2 måned modtager en forførende rød 33 boxboks, med spændende og frække overraskelser samt tonsvis af inspiration til, hvordan du ”spicer” romantikken op i hjemmet. Om du er erfaren indenfor området, eller om du er helt ny, så kan du få STOR glæde af L’AMOURBOX, der er noget for enhver smag.

Hvad der er i boksen – ja det er selvfølgelig en hemmelighed, men vi kan garantere dig, det fremtvinger smil og latter!
Hele herligheden koster kun 199 DKK. inkl. levering og i boksen finder du produkter til en minimumspris på 700 DKK., og så er det helt uden binding, hvilket vil sige at du selv kan bestemme, hvor mange bokse du vil modtage!

Så nemt er det

Vi har virkelig gennemtænkt det hele, og har forsøgt at gøre det så nemt for dig, som overhovedet muligt! Det eneste du skal gøre er, at følge tre simple steps.
1. Tilmeld dig,
2. Modtag din L’AMOURBOX,
3. Nyd og del dine oplevelser med din partner eller venner.
Og så er det bare at vente i spænding på din næste L’AMOURBOX.

Vi er virkelig begejstret for dette koncept, og har stor tro på, at dette er noget alle danskere kan få stor glæde af. Vi udsender de første L’AMOURBOX den 5 december og i første omgang har vi kun 300 stk. på lager. Rigtig mange har allerede tilmeldt sig, så skal du med på den ”nye” bølge, kan vi stærkt anbefale at du skynder dig ind på lamourbox.dk og tilmelder dig.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar