Andet Anmeldelser Parforhold Romantik Sexlegetøj Tips & tricks

Anal skyller guiden 2018: Din komplette guide til anal skylning

Analsex kan være frækt og lækkert for både giver og modtager. Men rengøring af den anale region er alfa omega – både før og efter akten. I denne guide vil der bliver gennemgået alle aspekter af anal skylning.

Vi har på Winkwink altid mellem 5 og 10 anal skyllere og derfor kan det være svært at overskue markedet. Anal skyl er et meget følsomt emne for mange, så det er rart med lidt rådgivning.

Fælles for langt de fleste af vores intim skyllere er at de fungerer ved en form for pumpe-effekt. Der suges/hældes vand i skylleren, hvorefter dette skydes ud igen ved tryk på renseren. Derefter kan vandet presses ud af anus igen. Processen minder faktisk meget om den der foregår når man skyller ører / øjne eller andre steder på kroppen.

Anal skyller – Det store udvalg?

Ouch! Anal douche – Anal skyller af højeste kvalitet ouch medium anal renser

Ouch! Anal douche – i korte træk:

 • Smukt, simplistisk design
 • Plastik af højeste kvalitet
 • 3 størrelser (75, 125 og 200 ml.)

Køb Ouch! Anal Douche her

Anal skylleren fra Ouch er et sandt creme de la creme produkt når det kommer til anal rensning. Det er, æstetisk set, den smukkeste version af produktet, som der er på shoppen. Den formår at gøre noget meget usexet, som anal skylning, rigtig sexet. Dette gør den ved at have brugt materialer af den højeste kvalitet – ABS plastik. Ligeledes gør den måde, den er udformet, at den ikke er svær at have til at stå, det ligner bare et badeaggregat som mange andre.

Loucn anal largeigesom mange af de andre produkter fra Ouch! er denne anal skyller sort. Hvilket kan være en fordel når man arbejder i disse regioner og prøver at opretholde hygiejne ud fra et visuelt synspunkt i det mindste. En af de helt store fordele ved denne analskyller er, at den kommer i 3 størrelser: S, M og L.

Størrelse S (75 ml.): Størrelse S er til vedkommende der ikke har det store behov. Det kan være der generelt ikke er så meget at skylle ud, det kan også være, at du finder det ubehageligt at sprøjte for meget vand op af gangen. Størrelse S er den der bliver solgt færrest af, da mange vurderer den lidt for lille til at være effektiv.

Størrelse M (125 ml.): Størrelse M er den blide mellemvej og derfor også den vi sælger mest af. Størrelse M passer til langt de fleste, både i sprøjtevolumen, størrelse og i behagelighed under brug. Denne er meget populær blandt både mænd og kvinder da den ikke er for overvældende i brug eller størrelse.

Størrelse L (200 ml.) Størrelse L er for den erfarne (herre). Ret skal være ret – det er klart oftest mænd der køber størrelse L af Ouch Anal Douche. Det er det nok fordi mænd har en tendens til at være mindre forsigtige ved anal skylning. Det skal bare være hurtigt og effektivt, så der er mulighed for at komme til næste punkt på dagsordenen.

Prismæssigt har Ouch! lagt deres analrejser i den høje ende – et faktum der spiller meget godt overens med resten af deres produkter. De signalerer kvalitet og deres brand er af høj værdi. En analskyller fra Ouch starter ved omkring 249 DKK – men så har du altså også et produkt der holder mange år.

Ouch Anal Douche til anal skylning kan købes her


 

ultimate_douche2

Ultimate Douche til anal skyl – funktion over form (BESTSELLER)

Ultimate Douche i korte træk:

 • Nem at bruge
 • God størrelse (160 ml)
 • Prisbillig (under 80 kr. – ofte på tilbud til det halve)
 • Innovativt sprøjtedesign (siden, samt toppen)

 

Køb Ultimate Douche her

 

 

Analrenseren fra California Exotic er vores suverænt bedst sælgende analrenser – og det med god grund. Der er nemlig ikke meget der er bedre end denne, når det kommer til rensefunktion i enderegionen.

Ultimate douche er lavet i gennemsigtigt plast og det er der en god grund til – det er for at sikre dig maksimal hygiejne. Det er nemlig nemmere at rengøre en anal skyller (og mange andre ting) hvis du kan se hvor den er snavset.

Denne model er lidt frækkere end mange andre og det er pga. hovedet der der både sprøjter opad og til siden således, at der også kommer lidt ud i siden af stykket indtil – det giver dig mulighed forultimate_douche1 at vaske dig endnu mere grundigt og blive hurtigere færdig. Vi får rigtig mange spørgsmål på hastigheden når det kommer til hygiejneprodukter. Disse spørgsmål kommer fra alle slags mennesker, mænd og kvinder med alle slags interesser, men fælles for dem er, at de ikke synes anal skylning er specielt sexet når man “er i stemning” og derfor vil de gerne have det går hurtigt med at blive færdige, så man kan komme videre til den sjove del.

Svaret på spørgsmålet er rimeligt simpelt: Ultimate Douche med “midtvejshovedet” er den hurtigste løsning

Analrenseren Ultimate Douche kommer i en solid størrelse – nemlig 160 ml. Sammenligner man med den ovenstående model fra Ouch! Er der den der svarer til størrelse M.

Prismæssigt må man sige, at der er “value for money” garanti hos California Exotics Ultimate Douche. Her ligger vi nemlig i den helt billige ende med kun 79 kr. normalt og tit kan den fås til under en 50’er

 

Har du fået nok af at læse om analrensere? Stop læsningen og køb den her! 


Intim Dusche – Anal skylning med frække overraskelserintim_dusche1

Intim Dusche i korte træk:

 • Tysk kvalitet og effektivitet
 • Prisbillig “squeezer” i flot rød farve.
 • To hovedet – et til anal brug og et lidt større til vaginalt brug.

 

Køb intim Dusche her 

Intim Dusche fra tyske you2toys er et mellemklasseprodukt placeret et sted mellem de to  der tidligere er nævnt i guiden. Den er æstetisk flottere end Ultimate Douche fra California Exotics, men den får ikke lige så mange stilpoint som den flotte spidskandidat fra Ouch! Er den dermed bare tabt i limbo? Eller kan den noget som de andre ikke kan?

Det korte svar er “Ja” – det lange svar er lidt mere kompliceret og kommer herunder.

Intim Dusche er et produkt der lige så meget bliver brugt til sjov, som til seriøs rengøring. Den sprøjter nemlig primært til siderne og ikke ud af spidsen, ergo kommer den til at mangle lidt rengøringseffekt. Til gengæld har den et ekstra hoved med, så den effektivt kan rengøre dine vaginale områder samtidigt med den stimulerer – hovedet er nemlig en lille smule større. Så kan det altså gå hen og blive en rigtig fræk oplevelse at gå i bad.

intim_dusche2Hvis man kan lide stimulans på ovenstående måde er Intim Dusche et ideelt produkt. For det første er man ren til når akten for alvor går i gang efterfølgende. For det andet vil man opleve allerede at godt tændt på forhånd.

De to hoveder til analrenseren er til anal og til vaginal brug og der er derfor lidt forskel på dem

Anal hovedet: Anal hovedet er 8 cm. i længden og 0,5 – 1 cm. i diameter. Den har et kuppelformet hoved, hvor vandet kan sprøjte ud. Dette giver ikke bare naturligt bedre sprøjt, men er også noget som rigtig mange er vilde med, da den godt kan minde lidt om spidsen på et erigeret lem og derfor har en ophidsende effekt.

Vaginal hovedet: Hovedet til den vaginal vask måler 14 cm. i længden og 1,5-2 cm i diameter. Længden svarer nogenlunde til en hvad en gennemsnitlig dansk mand kan præstere hvorimod diameteren er lidt mindre. Dette er nu ikke så mærkeligt, da vaginalhovedet også primært er tænkt som et rensende / vaskende produkt og ikke som en sprøjtedildo.

 

Intim Dusche bliver ofte markedsført som et produkt primært målrettet kvinder, men det er ikke hele sandheden. Det er rigtigt at det er forbeholdt kvinder, at have en vagina – men research viser også at mange mænd godt kan lide lidt mere drøjde i deres anale stimuli, hvorfor denne vil være optimal til dem.

Intim Dusche er altså nok den “sjoveste” analrenser på markedet – og det til under 170 DKK 


Fetish Fantasy Unisex Douche – Kinky anal rens!pipedream_-_enema_unisex_douche1

Unisex Douche i korte træk:

 • Silikonemaske inkluderet
 • Sort unisex model
 • Lavet af Pipedream – verdens største legetøjsfabrikant er garanti med kvalitet

Køb den her 

 

 

 

Troede du, at Ouch! var garanti for produkter af høj kvalitet, har du ikke mødt Fetish Fantasys Unisex Douche fra deres “Fantasy elite” serie.pipedream_-_enema_unisex_douche

Fantasy Elite serien er en serie af produkter i professionel kvalitet – her er ikke sparet på noget. Produktet er af Pipedreams “Elite silikone”. Den er fri for ftalater og “pæren” i bunden af produktet er i medicinsk kvalitet.

Dette produkt til anal skylning kan ydermere gå i opvaskemaskinen, så du altid er hundrede procent sikker på at den er hundrede procent rengjort før næste brugsgang.

Silikonemasken: Der medføler en fræk silikonemaske til denne analskyller. Det er fordi, at Fetish Fantasy og Pipedream går rigtig meget op i, at det skal være sjovt at benytte den.. og alt bliver bare lidt sjovere og mere frækt hvis man bliver frataget synssansen. Det er naturligt for mange, at synes det virker lidt ekstremt at gøre rengøring af ens private områder til andet end til en privat sag – derfor er det vigtigt at huske navnet på pakken: “ Festish Fantasy”. Denne anal skyller handler lige så meget om fantasier som den handler om, at rent faktisk få gjort rent i de nedre regioner.

Fetish Fantasy bliver lavet af amerikanske Pipedream, som i al beskedenhed er verdens største fabrikant af sexlegetøj – de har været i gamet i rigtig mange år og har derfor en naturlig erfaring med at lave kvalitetsprodukter. Deres Fantasy Elite serie henvender sig til folk der synes, at sex er seriøst sjovt og ikke går af vejen for at give det ekstra for udstyret, som skal holde i mange år.

Er du også i kategorien der synes, at sex er seriøst sjovt? Køb din Unisex Douche nu 


Effektiv begynder anal rens = You2Toys Love shower til vaginal eller anal brug

sower5

Love shower til anal rensning – i korte træk:

 • Effektiv analrenser med prisgaranti.
 • To hoveder, et langt og et kort

Er du træt af ineffektivitet? You2Toys Love Shower kan købes med prisgaranti her

Love Shower er, ligesom Intim Dusche et produkt af tyske You2Toys, et prisbilligt mærke, hvor der er mere fokus på egenskaber end æstetik. Hvilket kan ses på deres indpakninger, som ærligt talt ligner noget der ville have godt af at være blevet efterladt i halvfemserne – dengang hvor sexlegetøj var lidt mere lummert og snusket end det er nutildags.

Det gode ved halvfemserlooket er, at det kommer fra et mærke der var tilstede i halvfemserne, så de har en del erfaring med at sælge produkter som dette.

sower2Love shower kommer med to hoveder – det korte hoved og det lange hoved, på hhv. 4 og 7 cm. Det korte hoved er fra producentens side tiltænkt analt brug. Dette hoved udmærker sig ved at have en meget spredt stråle der sprøjter i en bred buket.

Det andet hoved er lidt længere og strålen er derfor mere koncentreret i en ensrettet oplevelse. Begge dele er rigtig effektivt ift. rengøring – det er derfor meget velkomment til begyndere, at dette produkt kommer med to hoveder, således at man selv kan teste hvad man bedst kan lide.

Ved dette produkt er det værd at bemærke, at ingen af hovederne er specielt lange, således er deres praktiske formåen ved anal vask er sat i fokus fremfor nydelses-aspektet.

Love shower til anal vask – køb den her

 

 

 


Anal vask – generelle tips og tricks

Analvask er et lidt følsomt emne blandt mange. Det er ikke noget man lige står og taler sammen om på arbejdspladsen… eller noget andet sted for den sags skyld.

AnalrenserbilledeDerfor har det også været vigtigt for os at inkludere i denne guide.

Anal vask i korte træk

 • Gå på toilettet og lav nummer 2, giv dig god tid – der er ingen grund til at forcere det. Rengør udvendigt efterfølgende.
 • Stil dig op i badet og fyld anal renseren.
 • Stik forsigtigt anal skylleren op i rektum og pres vandet ud.
 • Du kan ganske sikkert godt sprøjte to eller tre gange for at få lidt mere vand op inden udtømningen – NOTE, det er vigtigt at du ikke overfylder tarmen. Better safe than sorry!!
 • Pres vandet ud igen – det er her det virkeligt betaler sig at være enten i bad eller på det lille hus – der kan jo godt ske at komme lidt brunt med ud.
 • Gentag efter behov

Anus har en naturlig evne til at rengøre sig selv – det har en masse naturlige bakterier – disse har dette som specifikt formål, det er jo et sted hvor der også af og til kommer afføring forbi. Dermed ikke sagt, at der ikke kan sidde rester og at det ikke kan være mega klamt og et stort turn-off. Det kan det i høj grad og vi kan sagtens anbefale at man gør det både før og efter sex.


Hvordan ved man, hvornår man er færdig med anal skylning?

 • Lugter vandet når det kommer ud? Der er mere derinde – det kunne være en del. Vandet er mere eller mindre lugtfrit når du er ren.
 • Der kommer noget hvidt / gennemsigtigt snot-agtigt slim ud med vandet (der ikke lugter) – dette betyder med al sandsynlighed, at du er færdig med at rense.
 • Prut – luft flyder ovenpå! En prut kan være tegn på at du er færdig med rensningen.
 • Tomhed – det er muligt at man kan føle sig tom når man er, well, tom. Denne følelse bliver nemmere at identificere  jo mere man øver sig.
 • Rent vand – hvis vandet er rent efter anal vask er du færdig.

Ovenstående er et spørgsmål vi har fået stillet en del gange – og derfor har vi udarbejdet en tjekliste til at besvare dette.

anal skylning røv


OBS: Anal skyllerAnal anaskyl analrens

Der er nogle ting du skal være opmærksom på ved anal rensning. Vi har udarbejdet endnu en tjekliste for at gøre dig sikker på at alt er som det skal være

 • Vej dig! Det kan være en fordel ved analrensning at du vejer dig før og efter anal skylningen. Du skulle gerne veje nogenlunde det samme, hvis ikke kan der godt ske at være vand deroppe endnu.
 • Fiber skal der til! Jo mere fiber du spiser, jo nemmere bliver anal skylning.
 • Brug lunt vand! Koldt vand kan give nogle mavekramper – det er forskelligt hvor meget folk har imod dette, men på nogle kan det være voldsomt ubehageligt.
 • Husk at din krop er unik! Der er ikke to der er ens og det skal du være lidt opmærksom på, prøv dig frem stille og roligt!

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar